Община Пловдив = град Пловдив
а при вас може да погледнеш по-горе и да ми обясниш ти от кое от петте села в общината си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
venomcho написа:хаха абе ти си бил много зле наистина - на какъв език да ти го напиша?!
а при вас може да погледнеш по-горе и да ми обясниш ти от кое от петте села в общината си

HEATSEEKER написа:Принципно си прав, че едва ли има значение кой е по-голям или не, но все темата си има заглавие.И защо според Уикипедиа Варна е 154кв.км, а Пловдив е 101...това беше за онзи дето разправяше как Варна нямало как да е по-голяма
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%BD%D0%B0

venomcho написа:хаха абе ти си бил много зле наистина - на какъв език да ти го напиша?!
rolik написа:Към община Варна спадат: Морски курорт Чайка зона, Район Евксиноград, Морски курорт Златни пясъци, Район Кабакум, Морски курорт Ривиера, Морски курорт Сeйнт Елиас, Морски курорт Свети Константин и Елена, Морски курорт Слънчев ден, Село Каменар, Село Казашко, Село Константиново, Село Тополи, Град Варна, Село Звездица. Към Община Пловдив спада град само град Пловдив. Администрацията на съседните на Пловдив общини Марица (31 000) и Родопи (33 000) се намира в град Пловдив. Центъра на тези общини е град Пловдив. Населението на пловдивските предградия е общо 64 хиляди души, без да се брои Асеновград / 8 км. от Пловдив/ - 60 000 човека и половината от тях работят в
Пловдив. Ако броим по същия критерий, както е броена Варна, то населението ни е 394 хилияди души. 60 хиляди души идват всеки ден на работа в Пловдив според проучване, което е правено за изработването на Общия устройствен план.Просто и ясно и без коментар.
botevist1912 написа:Пич, Асеовград е на 17-20 км и е не повече от 30 хил.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта