Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: (В)Карвальо is back

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:35

child in time написа:
bigbonusprize написа:
child in time написа:Оставяйки на страна глупостта на някой фенове на Ботевъ ми е интересно какъв беше проблема да се картотекира в Петък?
След като те не разчитат на информация от УЕФА на кой бе необходимо подобно бавене?
Нали точно поради изчакване на тази информация случая бе оставен за днес!
Противоречат си и им лъсна тоталната некомпетентност!
Сини перукари вън от БФС и футбола ВЕДНАГА!!! :evil: :evil: :evil:

Защо сини перукари? Да не би да обслужват Левски? Според мен глупостта няма цвят...

За мен цялата неяснота по случая идва от мълчанието на верните на Боби = Левски хора в БФС! 4 Месеца мълчаха за договор на Карвальо с Левски а В Петък не може има договор с тях!
Нещо смърди! Нещо синее в цялата работа!

Мислех да не пиша,НО ми писна от този Карвальо..Нали си го прибрахте?Какъв ви е проблема?Първо прочети правилника на БФС,ГПК и някои други документи и тогава коментирай..1000 теми като ,че ли е Пеле поне...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2011 18:40

Защо сини перукари? Да не би да обслужват Левски? Според мен глупостта няма цвят...[/quote]
За мен цялата неяснота по случая идва от мълчанието на верните на Боби = Левски хора в БФС! 4 Месеца мълчаха за договор на Карвальо с Левски а В Петък не може има договор с тях!
Нещо смърди! Нещо синее в цялата работа!
[/quote]

Мислех да не пиша,НО ми писна от този Карвальо..Нали си го прибрахте?Какъв ви е проблема?Първо прочети правилника на БФС,ГПК и някои други документи и тогава коментирай..1000 теми като ,че ли е Пеле поне...[/quote]

Не е Пеле а Карвальо прав си!НО! Синята издънка и глупостите на Гонзо вечно трябва да се помнят и припомнят за да не се случва вече нито с нас нито с който и да е друг клуб! Беше изключително не професионално от страна на Левски София!
Прав си върнахме си го! Мачкайте черно - бели машини!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:40

Забравих и Трудовия кодекс...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:43

child in time написа:Не е Пеле а Карвальо прав си!НО! Синята издънка и глупостите на Гонзо вечно трябва да се помнят и припомнят за да не се случва вече нито с нас нито с който и да е друг клуб! Беше изключително не професионално от страна на Левски София!

Виж.На гръб си го носете Не обичам да коментирам други отбори,а и Локото ми бяхте симпатични.
Но не се изказвай неподготвен относно Левски..Не се знае кой ще излезе прав накрая;)
Всъщност ти обичаш Локо-то или мразиш Левски?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2011 18:47

фифи перото написа:
child in time написа:Не е Пеле а Карвальо прав си!НО! Синята издънка и глупостите на Гонзо вечно трябва да се помнят и припомнят за да не се случва вече нито с нас нито с който и да е друг клуб! Беше изключително не професионално от страна на Левски София!

Виж.На гръб си го носете Не обичам да коментирам други отбори,а и Локото ми бяхте симпатични.
Но не се изказвай неподготвен относно Левски..Не се знае кой ще излезе прав накрая;)

Обичам Най - големите Локомотив Пловдив!
И адски много мразя кривотиите - Левски София пример за непрофесионализъм и некоректност!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:49

child in time написа:
фифи перото написа:

Обичам Най - големите Локомотив Пловдив!
И адски много мразя кривотиите - Левски София пример за непрофесионализъм и некоректност!

Браво!
[offtopic]а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК? :lol:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 05 апр 2011 18:52

Ае стига глупости. Айде сега всеки път БФС-то виновни... не се изхвърляйте. Така или иначе и при нас да си беше пак треаше да се оперира... Ае дано се разпише утре и това е. Най-малка вина имат пък левскарите(феновете). Кво им мрънкате..
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2011 18:53

Браво!
[offtopic]а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК? :lol:[/offtopic][/quote]
[offtopic]А за не изпълнение на законно сключен договор и не правомерното му едностранно и без предупреждение прекратяване ? Кому трябва да бъдат платени неустойките ?[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:53

irriducibile1936 написа:Ае стига глупости. Айде сега всеки път БФС-то виновни... не се изхвърляйте. Така или иначе и при нас да си беше пак треаше да се оперира... Ае дано се разпише утре и това е. Най-малка вина имат пък левскарите(феновете). Кво им мрънкате..

+1
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2011 18:55

фифи перото написа:
irriducibile1936 написа:Ае стига глупости. Айде сега всеки път БФС-то виновни... не се изхвърляйте. Така или иначе и при нас да си беше пак треаше да се оперира... Ае дано се разпише утре и това е. Най-малка вина имат пък левскарите(феновете). Кво им мрънкате..

+1

Никъде и по никакъв повод не съм нападал сини фенове! И те самите страдат от глупостта на Гонзо и компания!

Върни се в “Локо Пловдив”