Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

KRETINES
Контакти:

Re: В Англия скандално пренебрегнаха Бербатов за Играч на сезона

Мнениеот KRETINES » 05 апр 2011 18:39

milen.hristov написа:
ehh написа:Абсолютно нищо изненадващо. Играч на сезона се дава на цялостно допринасящи играчи, а не на тези, които вкарват на килограм на предимно средняшки отбори и седят на резервните скамейки.
Вижте наистина и кои играчи са номинирани. Истински лидери.

Сега гледай как ще ни убеждават че Бербатов е роден лидер,че може да носи даден отбор сам на гърба си

Не е лидер и няма да бъде, ама до януари носеше Юнайтед на гърба си. Всички го признаха, цяла Англия, Саф и прочее.... Част е от най-доброто нападение в Англия, при това съставна. Като остане в Юнайтед още 2 години, че умрете преполагам от яд и злоба.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 апр 2011 18:40

tochavos написа:Не знам дали само така ми се струва, но ако просто игнорираме мненията на 2-3 фена на ПФК левски 1911, негативните коментари за Бербатов в тази тема ще са някъде между 0 и 1.

Не си прав ако примерно беше Стоичков,Костадинов или Пенев дори щях да се съглася.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 апр 2011 18:43

KRETINES написа:
milen.hristov написа:
ehh написа:Абсолютно нищо изненадващо. Играч на сезона се дава на цялостно допринасящи играчи, а не на тези, които вкарват на килограм на предимно средняшки отбори и седят на резервните скамейки.
Вижте наистина и кои играчи са номинирани. Истински лидери.

Сега гледай как ще ни убеждават че Бербатов е роден лидер,че може да носи даден отбор сам на гърба си

Не е лидер и няма да бъде, ама до януари носеше Юнайтед на гърба си. Всички го признаха, цяла Англия, Саф и прочее.... Част е от най-доброто нападение в Англия, при това съставна. Като остане в Юнайтед още 2 години, че умрете преполагам от яд и злоба.

Ще радостен,но не мисля че някога може да бъде възприет от феновете на Юнайтет като Кантона,Гигс,Скоус,Анди Кол,Дуаит Йорк,Бекъм

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 05 апр 2011 18:45

milen.hristov написа:
tochavos написа:Не знам дали само така ми се струва, но ако просто игнорираме мненията на 2-3 фена на ПФК левски 1911, негативните коментари за Бербатов в тази тема ще са някъде между 0 и 1.

Не си прав ако примерно беше Стоичков,Костадинов или Пенев дори щях да се съглася.

Без да навлизаме в някаква дълга полемика, в случая имах предвид дадената тема във форума, не по-принцип. Ако прецъкаш страничките сам, ще се увериш, че повечето негативни постове са от хора с Иванков или Гонзо като аватари или пък с призиви Батков вън! за подпис и т.н. ;) Може да е просто съвпадение, но ми направи впечатление.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 05 апр 2011 18:55

Добре де, Бербатов вкара много голове - факт. Повечето на по-слаби отбори - факт. Не всички голове "извадиха" Юнайтед - факт. Все пак би било хубаво българин да спечели наградата, но някои много правилно отчетоха това, че Бербатов загуби позицията си. Един Чичарито вкарва по-често от него, а Рууни е незаменяем (дори и да не вкарва...).

Хареса ми автора как е описал другите - Видич, който бил оставил отбора си в най-важните моменти. Долу-горе както беше с Тотнъм, а? Ако го нямаше Видич или пък Ван Дер Саар, дали МЮ щяха да са със същия точков актив, въпреки головете на Берба? Не мисля.

Все пак - жалко за него.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 05 апр 2011 18:58

milen.hristov написа:Ще радостен,но не мисля че някога може да бъде възприет от феновете на Юнайтет като Кантона,Гигс,Скоус,Анди Кол,Дуаит Йорк,Бекъм

Е що трябва с тях да се сравнява. Те Роналдо не го възприеха, па Митко ли. Доказа на всички, че е страхотен играч. Това е най-важното. Трудно, но успя. Всеки нормален фен на Юнайтед знае, че Бербатов ще играе все по-малко и все по-малко. За него е важно, че успя с труд и много измислени шовинистично българо-английски препятствия. 46 гола има, баси малко ли е? Какво повече искате?

Потребителски аватар
redflag

Мнениеот redflag » 05 апр 2011 19:00

нормално,е хората не пасат трева.той освен на изпадащите отборчета на други не може да вкара гол,още като играеше при нас си беше такъв.няма да забравя как ни провали срещу Левски,добре че наште се усетиха на време и го махнаха иначе щеше да чака само мачовете с видима и сопот за да се разпише.Спас ДЕлев е с класи над него ,за него няма слаби и силни макча на ред . не е женчо като него ,а истински мъжкар
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 05 апр 2011 19:02

dxl написа:Добре де, Бербатов вкара много голове - факт. Повечето на по-слаби отбори - факт. Не всички голове "извадиха" Юнайтед - факт. Все пак би било хубаво българин да спечели наградата, но някои много правилно отчетоха това, че Бербатов загуби позицията си. Един Чичарито вкарва по-често от него, а Рууни е незаменяем (дори и да не вкарва...).

Хареса ми автора как е описал другите - Видич, който бил оставил отбора си в най-важните моменти. Долу-горе както беше с Тотнъм, а? Ако го нямаше Видич или пък Ван Дер Саар, дали МЮ щяха да са със същия точков актив, въпреки головете на Берба? Не мисля.

Все пак - жалко за него.

Да бе, затова Юнайтед са допуснали голове колкото Фулам, пък са вкарали с 10 повече отколкото следващия. Слаба им е защитата, това си е истината. Вкарват достатъчно, но пускат повечко от нужното.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 05 апр 2011 19:03

Пренебрегнат е точната дума.Голмайстор на най силното първенство в света с 20 чисти гола/забележете разбирачи-20 гола без нито 1 от дузпа или фаул/ .Не мисля че това е нормално за страната измислила този спорт. :oops:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 05 апр 2011 19:12

Плюс това не съм сигурен каква е точно тази класация. Тия ингилизите са обратни отвсекъде, няма да се учудя ако гласуването е за календарна година. Въобще някой знае ли регламента. Че може само празни приказки да пускаме.
То всъщност сезона сега почва. Я си представете утре Руни едно хетрикче. Или пък Бейл днес едно хеттричке. Или пък Видич едно червено картонче за спъване на Торес.
Сега се замислям, че сигурно е за календарна година.

Върни се в “Футбол - Свят”