Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Forest_fan
Контакти:

Re: В Англия скандално пренебрегнаха Бербатов за Играч на сезона

Мнениеот Forest_fan » 05 апр 2011 17:34

Frankie Lampard написа:И ако ми обясните как така '' играчът на сезона '' е резерва в клубния си отбор, след като е толкова основна фигура. Нещо не се връзва. Нима, разбирате повече от Фърги ?

Трудно е за обяснение, също както и на теб ще ти е трудно да обясниш как така голмайстор на Висшата лиге е играч-резерва! И всъщност, колко силно е едно първенство щом един играч-резерва може да му стане съвсем спокойно голмайстор?

;)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 апр 2011 17:51

Frankie Lampard написа:И ако ми обясните как така '' играчът на сезона '' е резерва в клубния си отбор, след като е толкова основна фигура. Нещо не се връзва. Нима, разбирате повече от Фърги ?

Винаги съм се чудил на сляпото гъзолизане на Бербатов. Когато беше в слаба форма (т.е. всички сезон до тоя) извинението беше, че "няма кой да му подава", т.е. халфовата линия е слаба. Нищо че със същата халфова Руни и Роналдо се скъсаха да вкарват. Сега, като е резерва, Фъргюсън не разбира от футбол :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 05 апр 2011 17:57

Хората са измислили тази игра.Всички деиствия на играчите се следят под лупа.Имат специалисти и коментатори на които нашите не могат да им стъпят на малкия пръст.Нещата опират не само до голове.Мен много повече ме учудва , че тук не попада Рууни.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 апр 2011 18:01

8-)

Без да съм фен на Бербатов смятам, че той заслужава да е в тази класация.
Не бяха един и два мачовете, в които Бербо спаси Манчестър Юн. !
Ако има виновен обаче за това, той да е неглижиран смятам, че това е САФ ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 05 апр 2011 18:08

Берба е жертва на парите,които Юнайтед трябва да спести!!!Не му подписват повишението заради това и Съра е подвластенв на собствениците...малко не е за вярване,НО бизнеса си е бизнес!Не бъдете мазохисти и нихилисти,българи!!Ясно е че паспортът му пречи!!От 5 мача е резерва и все още е голмайстор на Лигата-ГОЛЯМ СМЯХ-егаси титаните в класацията!!!Смешно и шовинистично английско отношение към Нашето момче!Не ми се говори с вас комплексари във тозие форум!Идете на чист въздух и се огледайте на някоя витрина-даже стойката не можете да му имате,камо ли моженето!!!!То сигурно болшинството тук сте е некъдърни да се издържате сами,камо ли да правите нещо като хората!!!Освен злобичката,разбира се!Давай,Берба!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 апр 2011 18:16

Angoff написа:
the_parasite написа:
Frankie Lampard написа:И за какво англичаните ни мразят ? Това е абсурдно :lol:

Това, че не познаваш историята на страната си е твой проблем. Не съм длъжен да те просвещавам.

Така е в историята на страната ни така наречените "велики" сили ни режат главата през кръста с разните договори ...
и неслучайно Чърчил казва следното : Европа свършва там , където почват да ядът шкембе чорба .

А не са ли верни думите на Чърчил

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 апр 2011 18:18

ehh написа:Абсолютно нищо изненадващо. Играч на сезона се дава на цялостно допринасящи играчи, а не на тези, които вкарват на килограм на предимно средняшки отбори и седят на резервните скамейки.
Вижте наистина и кои играчи са номинирани. Истински лидери.

Сега гледай как ще ни убеждават че Бербатов е роден лидер,че може да носи даден отбор сам на гърба си

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 05 апр 2011 18:33

Не знам дали само така ми се струва, но ако просто игнорираме мненията на 2-3 фена на ПФК левски 1911, негативните коментари за Бербатов в тази тема ще са някъде между 0 и 1.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 05 апр 2011 18:36

Във форума присъстват българи, готови да пролеят кръв в защита на това, че един друг българин не трябва да получи признание! Ирационален неопатриотизъм.
Тези, които са професионалисти в някаква дейност, знаят каква незавидна съдба е това, да си добър, но твърде специфичен.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 апр 2011 18:37

Да предположим,беше номиниран заедно с Видич или Рууни хайде познайте колко гласа щеше да получи.Дори класацията да беше фенска едвали щеше да има повече от 10 гласа за него.Това разбира се не е нещо лошо,просто не е такъв тип играч,той не може да флиртува,да се заграва с феновете,не ги провокира.Така е било във всеки негов отбор,на всякъде са го признавали за много голям,но никъде не е бил този всеобщ любимец,за скандира целия стадион името му.Като пример мога да дам Стоичков,еми освен признат за велик феновте не прстават да му скандират името,не случайно има фенове и в Испания.

Върни се в “Футбол - Свят”