phd написа:За всички, които твърдят, че ЦЦ е млъкнал, ето мнението му след мача с Миньор:
"Питам Боби Михайлов - кой е палячото сега? Най-тъпата възможна постъпка на съдията в този мач. Даде втори жълт картон за неправилно дишане. Днес присъствахме на една палячовщина. Ако си мислят, че такива дребни комплексари ще продължават да се гаврят с нас, няма да стане. Тук не става въпрос за оцеляване, а за гавра. Продължаат да се подиграват с малките отбори и уверено българският футбол върви към пропастта”, коментира Цонко Цонев
За всички, които обвиняват ЦЦ, че не е бойкотирал мача с Миньор - да се сетят, че този мач не беше с ТВ- покритие и щеше да е безполезно харакири да се бойкотира, поне аз така си мисля...
За всички, които продължават да смятат ЦЦ за палячо, да им напомня какви пари губи клубът - и от наложените глоби и въобще от издръжката, която няма абсолютно никаква възвращаемост....
Напомням и последното изявление на ЦЦ:
http://kaliakra.gong.bg/view_article.php?article_id=195343Въобще не съм фен на този човек, но уважавам това, което е направил със собствената си инициативност, а не с мутренски похвати. И мисля, че е редно да има някакво
уважение към него. Пък всеки с мнението си, така и трябва да бъде, ама да има някакво уважение, а?
Освен това ми се струва, че и позицията му е достойна, защото той залага пари и реноме за кауза, за разлика от нас, дето само си говорим по форумите

А докато ние си дърдорим и мразим всеки камък, хвърлен в блатото (мразим го, щото хвърлянето е действие, а ние обичаме да си дърдорим без нищо да правим) - та през тва време и БФС, и любимите ни отбори са си все така в ръцете на мутри и агенти.
[offtopic]абе, къде е ПОПКОРН? Нали Цонко нищо не правел?

[/offtopic]