Хари Реднап:Рууни е глупаво момче!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tochavos
Контакти:

Re: Хари Реднап:Рууни е глупаво момче!

Мнениеот tochavos » 05 апр 2011 14:33

DmG написа:Очакват се наказания за ВДС , заради високия му ръст - минимум 2 мача .И наказание на Андерсон , заради плитките - това е рецедив - наказание 5 ! мача .

Инересното във случая със Руни е , че по правелник НЯМА НАКАЗАНИЕ лишаване от правото да участва във мач . Време е да се измислят още правила !

Едва ли е възможно за всяка щуротия, която е способен да сътвори даден футболист да има наказание в правилника. Почти съм сигурен, че и за кунг фу удар срещу човек от публиката не е имало преди изцепката на Кантона :) . Но това не означава, че простотията трябва да остане ненаказана. Като е прос Руни ще си тегли. А Манчестър цял полусезон се оправяха без него, ще изкарат някак два мача.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 05 апр 2011 14:46

А феновете на МЮ попринцип разбраха ли за голямото недоволство на зрителите, гледали мача? Или просто си търсят оправдания?

Едно е ФА да се самосезира и да тресне някво голямо наказание, друго е да се вдигнат зрители и да недоволстват от това, че Шрек тегли майни на ляво и на дясно по обед. А футбола в англия го гледат и деца (под 10год. имам предвид).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 05 апр 2011 14:46

гледа излязла статия, че не тренира и за мача с Челси... Ко ли е станало, да не би жена му да го ревнува и от съотборниците вече!!! :twisted:
Тва на шега!
Някой знае ли защо не тренира!?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 апр 2011 14:58

злобарчета , не съм вманиечен по това да плюя по някой , иначе и аз мога да събера 15 клипа със грешни обсъщания във полза на вашите отбори . Не мислите ли , че е малко тъпо да спориме за тъч от преди 4 години ? Стегнете се малко и мислете положително и гледайте фактите !
Факт номер 1 е че това наказание е изсмукано от пръстите на ФА , защото го няма във правилата .
и ФАКТ номер 2 ,това е шиб*н футбол във който има ши**на борба за топката и ши**ни емоции и е нормално някой да си отпусне душата си !
Стегнете се малко .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 апр 2011 15:00

Дай тогава след всеки гол да псуваме точно пред камерата на Скай ... :lol: Разбирам да го направи някъде другаде, ама точно пред камерата, когато го гледат десетки милиони, а може би и стотици ...

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 05 апр 2011 15:04

Ако разглеждаме конкретната ситуация - доста сурово наказание, но ако разглеждаме поведението на Рууни през сезона и като цяло - дори е меко. Това е футболист, който не псува за първи път пред телевизията, футболист, който при всяко положение спори със сидията по много груб и невъзпитан начин, футболист, който на няколко пъти през кариерата си е удрял човек без топка и т.н.

А относно дали Хари Реднап може да си позволява да коментира умствения багаж на Рууни - разбира се, че може. Дали е морално и дали му влиза в работата - това е вече друг въпрос.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 апр 2011 15:05

Frankie Lampard написа:Дай тогава след всеки гол да псуваме точно пред камерата на Скай ... :lol: Разбирам да го направи някъде другаде, ама точно пред камерата, когато го гледат десетки милиони, а може би и стотици ...

Аз бих го направил , въпреки че познатите ми ме имат за приятен човек . След толкова време без гол и на всеки във устата , да бих изпцувал пред камерите . Ако бях на мястото на Бербатов бих го направил . Все пак цял свят говореше за това как аджеба Руни взима огромна заплата и не вкарва .
Стегнете се малко и си подкрепяйте отборите !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 апр 2011 15:10

Двоен пост ... Моля, модератор да го изтрие ...
Последна промяна от Frankie Lampard на 05 апр 2011 15:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 апр 2011 15:10

Виж, нямаше да има наказание ако не беше пред камерата, но така се създаде впечатление, че той напсува всички зрители !!! И за това го наказват, не заради друго. Така прозвуча, че все едно казва на зрителите ''майната ви''. Иначе ако го направи някъде другаде няма да има проблем. Много други футболисти са го правили, в радостта си. Пък и Англия е доста псевдо пуританска страна все още, така че не е учудващо, че го наказват. И Дрогба също го наказаха, когато напсува Овербрьо, след края на мача с Барселона, тъй че ''не сте сами''. Имало е и други такива наказания.
Последна промяна от Frankie Lampard на 05 апр 2011 15:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 05 апр 2011 15:18

Франки, на теб не може да ти се обясни нищо! Ти си убеден в своята правота и толкова! Айде ако обичаш не си налагай мнението и остави и другите да имат такова! На ФА на адвокат ли ми се правиш, че ще ми тълкуваш какво са имали впредвид! Колегата е прав - НАКАЗАНИЕ С ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА ЗА ПСУВАНЕ ПРЕД КАМЕРАТА НЯМА!!! Взеха доста да се престарават от ФА и то в края на сезона, не мислиш ли? :evil:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “Манчестър Ю”