dunavfc написа:А вие колко мислтие,че е София ? 2-3-5 милиона ? София е изключително малък град сравнение с другите европейски столици,всеки който е живял поне малко в СФ знае,че задръстванията са основната причина,хората да си мислят,че е някаква мега лудница.Лично аз от Обеля до студентски град съм стигал за 10-15 мин с кола през ноща.Наистина има много студенти,които са в столицата,но колко да са те ? 100-200 хил ? Супер максимумат на София е 1.5-1.6 мил. жители,а другото е чесане на езиците.Варна и в момента е 2-рия по-големина град в България,най-малко си отворете гугъл мапс,а и да не е така,потенциала на Варна е огромен заради морето,така че въпрос на време е да застъпи стабилно 2-рото място.Още нещо след 20-30 год. залагам си живота,че и Бургас ще мине Пловдив по същите причини.Просто потенциала да си град на морето е огромен,докато Пловдви разчита изцяло на миналото си величие,което разбира се не умаловажава факта,че градът под тепетата е страхотен !
Много точно мнение.Прекалено много се заблуждават всички за София.На някои хора числата им се виждат шега и ги употребяват без да се замислят.Вие представяте ли си какво значи да живеят в един град с площта на София 3 милиона?Градът се разраства вече в крайни богати квартали,не може всеки,който поиска да си купи апартамент и да живее в София.Или си мислете,че хората спят на палатки или 24 часа в денонощието са по улиците

Аз,например,съм студент,но стоя в огромната част от времето си в града си,в София съм 3 дни в седмицата и то не всяка седмица,да не говорим,че по време на лятото и на сесиите съм в Зарата.Е,за софиянец ли да се броя тогава

Колкото до морето,напълно съм съгласен.Там потенциалът е голям и Варна и Бургас ще стават все по-големи и развиващи се градове.На този етап Варна се разраства повече.Пловдив е хубав град,но и той като Стара Загора,е в центъра на страната,не е столица,няма море,знаем каква е икономиката на България и колко е трудно да се развиват подобни градове.Изграждането на някакъв местен патриотизъм,обаче,помага изключително много за запазването на тези градове.Все пак големият проблем на страната ни е,че българското село беше унищожено от комунистите,имаме прекрасни условия да сме земеделска и туристическа страна,но разказахме играта до голяма степен и на двете неща...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.