Грандиозни промени в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Re: Грандиозни промени в ЦСКА

Мнениеот megagrym » 28 апр 2009 20:43

Yoda написа:
cskachampion написа:Да за да ви изхвърлим вас в кофата... :D Спор няма, че Специалния Велев и сие са за там де. Пък и Батков е прав, Гонзо с тая маска ще е наистина страшилище. Сега по темата - ще видим. Засега Титан върви добре, но е рано за оценки. Да се надяваме, че имат сериозни цели и знаят как да ги постигнат. И когато влезем в ШЛ, да се представим достойно, а не като евроидиотите. Ще ми се да отида на мач в Европа не на ексурзия с БАТЕ, кака и трактора :D , а да гледам истински футбол, какъвто ЦСКА умее да показва.

Още ми е смешно като си спомня .... до 16 минута 3:0 за Галатасарай . На реванша същото 3:0 .... Бяхте като упикано мушкато ... Кой ще ва пусне пак да излагате България ....

абе ти това със задника ли си го каза ? ебаси и наглеца най големите евроидиоти и говорят за излагане

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 28 апр 2009 21:21

За какво тъпите левскари вообще се месят.Те имаха своя шанс и го попиляха.Неможе отбор отпаднал от ТРАКТОРИСТИ и ПЕРАЧИ да играе в Шампионска лига.Тази година е годината на ЕВРОБОЕЦА. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2009 21:23

Yoda написа:
cskachampion написа:Да за да ви изхвърлим вас в кофата... :D Спор няма, че Специалния Велев и сие са за там де. Пък и Батков е прав, Гонзо с тая маска ще е наистина страшилище. Сега по темата - ще видим. Засега Титан върви добре, но е рано за оценки. Да се надяваме, че имат сериозни цели и знаят как да ги постигнат. И когато влезем в ШЛ, да се представим достойно, а не като евроидиотите. Ще ми се да отида на мач в Европа не на ексурзия с БАТЕ, кака и трактора :D , а да гледам истински футбол, какъвто ЦСКА умее да показва.

Още ми е смешно като си спомня .... до 16 минута 3:0 за Галатасарай . На реванша същото 3:0 .... Бяхте като упикано мушкато ... Кой ще ва пусне пак да излагате България ....

Галатасарай си бяха ебаси отбори ако питаш мене!Ма нали ти мислиш с гъза си,няма смисъл ти обяснявам! :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 28 апр 2009 22:16

Грандиозни промени. Най-после ще отидат на село герман и след някоя година ще си играят в селските групи. Какви промени, като боклуците още не са платили на кремиковци и от сутрешният блок на БТВ стана ясно, че им дължат около 13 мил. евро. Хиляди семейства не са си получили заплатите от няколко месеца, а боклуците за ШЛ мечтаят. Аз не съм чул да има селска шампионска лига. Чул съм за съревнование по събиране на боклуците в София.

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 29 апр 2009 10:08

plamak написа:Грандиозни промени. Най-после ще отидат на село герман и след някоя година ще си играят в селските групи. Какви промени, като боклуците още не са платили на кремиковци и от сутрешният блок на БТВ стана ясно, че им дължат около 13 мил. евро. Хиляди семейства не са си получили заплатите от няколко месеца, а боклуците за ШЛ мечтаят. Аз не съм чул да има селска шампионска лига. Чул съм за съревнование по събиране на боклуците в София.

ЦСКА и ТИТАН "СПОРТ",какво общо имат със кремиковци бе тъпо говедо? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 29 апр 2009 10:09

Yoda написа:

1 от най-смешните говеда във този форум,ти ли ще ми говориш за излагането на България?
Кажи от каде да започна преди 1989 или след? :lol:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”