Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plovdivesamona6
Контакти:

Re: СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот plovdivesamona6 » 28 апр 2009 21:35

portokal написа:Нищо не остава човек.... всичко наново....

Селски умри !

добре, а какво става???нали кредиторите(държавата) трябва да си вземат парите по някакъв начин(и то само марката има някаква стойност.).нали това е "обявяване несъстоятелност"(поне аз така горазбирам)

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Re: Христолов подава жалба срещу Яне Янев

Мнениеот ktulu. » 28 апр 2009 21:37

Кашчей написа:Не съм ти хубавец ...

Това трябваше да го запазиш за себе си. Сега вече всички разбраха - не стига, че цЪрен, ами и грозен :mrgreen:

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 28 апр 2009 21:44

Закрива се само христоловото АД, а марката естествено, че си остава! Нали именно това беше идеята на ваденето на отбора във "В" - фалит и ликвидация на АД-то.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 апр 2009 21:57

LordVOODOO написа:Добре де едно нещо не разбирам. Никой не купува нещо, за да го унищожи, защото така се набутва с парите! Да последните 2 години селският не дава пари за отбора ви, да отбора се издържа сам, с продажбата на играчи излезли от школата. Но това е така последните 2 години, а Христолов е собственик от преди това. Преди това той даваше пари за отбора! Та защо му е да си вкарва такъв автогол? Защо му е да се набутва така с парите? Т.е. какво го е накарало да намрази толкова много клуба ви, че да пожелае да ви затрие? Трябва да има все някаква причина и се чудя дали и вие феновете не сте виновни затова! Ок искахте отбора да е силен и да бие наред, ок селския ви лъга години наред с обещания за големи селекции и силен европейско "Ботев", но все пак той отначало издържаше клуба! И ако не се бяхте настроили така към него, а бяхте по-умерени и малко поне благодарни, че благодарение на него клуба ви съществува, сега нямаше да се стигне до тук и клуба ви да умира!!! Така че замислете се дали не сте сами виновни за съдбата на любимият ви клуб!
Вие започнахте тая война и това сега са последствията от нея! За мен лично не Димитър Христолов уби ПФК "Ботев" Пловдив, а феновете на отбора го убиха!!!

Лорде,определено не си в час.Не знаеш за какво става въпрос.Не си от Пловдив.Завивай :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2009 22:00

ktulu. написа:

Това трябваше да го запазиш за себе си. Сега вече всички разбраха - не стига, че цЪрен, ами и грозен :mrgreen:

По-добре църен и грозен, отколкото жълто-черен и нещастен.....като изстискано канарче в супата :lol: :mrgreen:

Ииииии..............К`во става с дуела между Христолов и Яне Янев?От 3-4 часа влизам в тая тема, за да разбера нещо конкретно, ама само разбрах, че съм църен и грозен, че трябва да направя това, което не мога да направя...защото не ме тресе Едипов комплекс :mrgreen:
Тааа....какво става все пак, защото Яне май още вчера изнесе компроматите, а още няма реакция от страна на Прокуратурата...гадове са те, не искат да окошарят Селскиот Митко и да възцари радост, доволство и мир в сърцата канарски :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2009 22:05

[offtopic]Пичове, толкова сте заслепени в злобата си, че дори и добронамерени постове приемате на нож.Смятате, че сте нещо повече от другите, но не сте, колкото и да ви е неприятно.Темите ви са невероятно еднакви и са само с една-единствена насоченост, сякаш няма какво друго да си кажете за вашия отбор.Само не разбирам, защо, когато някой от вас го засърби и пуска тема, в която се чете само едно-псувни и клетви към Христолов.
Останете си със здраве![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 28 апр 2009 22:09

Кашчей написа:
ktulu. написа:

По-добре църен и грозен, отколкото жълто-черен и нещастен.....

Явно да си църен и грозен ви е нещо като семейна черта, с която се гордеете или най-малкото сте се примирили...щом смяташ, че е по-добре, така да бъде! Айде, бегай, че бай ти Асан те чака :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот slavia_forever » 28 апр 2009 22:19

Модератор ЛокоПД написа:
LordVOODOO написа:Добре де едно нещо не разбирам. Никой не купува нещо, за да го унищожи, защото така се набутва с парите! Да последните 2 години селският не дава пари за отбора ви, да отбора се издържа сам, с продажбата на играчи излезли от школата. Но това е така последните 2 години, а Христолов е собственик от преди това. Преди това той даваше пари за отбора! Та защо му е да си вкарва такъв автогол? Защо му е да се набутва така с парите? Т.е. какво го е накарало да намрази толкова много клуба ви, че да пожелае да ви затрие? Трябва да има все някаква причина и се чудя дали и вие феновете не сте виновни затова! Ок искахте отбора да е силен и да бие наред, ок селския ви лъга години наред с обещания за големи селекции и силен европейско "Ботев", но все пак той отначало издържаше клуба! И ако не се бяхте настроили така към него, а бяхте по-умерени и малко поне благодарни, че благодарение на него клуба ви съществува, сега нямаше да се стигне до тук и клуба ви да умира!!! Така че замислете се дали не сте сами виновни за съдбата на любимият ви клуб!
Вие започнахте тая война и това сега са последствията от нея! За мен лично не Димитър Христолов уби ПФК "Ботев" Пловдив, а феновете на отбора го убиха!!!

Лорде,определено не си в час.Не знаеш за какво става въпрос.Не си от Пловдив.Завивай :!:

Този се мисли всеки път, за много голяма работа. Така е и с любимия си отбор, който не е и Български и му вика "нашите". Същият влиза в някакви несъстоятелни спорове, в полза на същия клуб (нашите) и представи си срещу кой...срещу най-великия клуб за всички времена - Реал Мадрид. И даже има наглостта, да съпоставя отбора си с него. А ти ми говориш, че сега се включва в спор за проблеми на Пловдив, в които са съпричастни, дори и кръвните врагове на Ботев - Локомотив Пд и оказват своята подкрепа. А въпросният LordVOODOO, неразбирайки психологията на темата, се изказва по несъстоятелен начин, както и при доводите си, в подкрепа за титлите на Барселона, съпоставени с тези на Реал Мадрид. Само че, там е по обстоятелствен и е по-комично някак, тъй като от колкото "кладенеца вода да извади", сам си знае, че от Реал Мадрид, по-велик клуб няма. Има само по-любим, специално за мен - това е Славия.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Пресконференцията днес?...

Мнениеот plovdivesamona6 » 28 апр 2009 23:44

vhpvhp написа:Прочетох с интерес за вчерашната среща с Яне Янев и последвалите коментари за и против неговата персона... Моето мнение е следното :arrow: ще ви цитирам Дън Сяопин , китайският вожд който превърна Китай от закостеняла сталинистка страна - в световен икономически тигър : "Не е важно каква е котката - черна или бяла , важно е да лови мишки" ;) Та така и с Яне... ако НИ свърши работа , значи е готин.

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Мнениеот lestat33 » 29 апр 2009 00:41

Аз не мога да разбера на вас какъв ви е проблема?Значи аз съм броил пари и съм закупил нещо(в слуачая вашият любим клуб) и вие ще ми ставате господари на парите и на собственоста.Не съм привърженик на нито един от двата пловдивски отбора(живея в пловдив).Купете си отбора и тогава правете с него каквото си поискате.Правете глупости плащайте си глобите.Осъзнайте се ейййййййййййй.Правите големи глупости.За отбор който е традиция в БГ футбола,да изжеивее това обвинявам не само него.Бащите ви сигорно се срамуват от постъпките ви.И аз като много други обвинявам вас привържениците а не президентът ви.Ще завърша с това че аз от много малък следя и се вълнувам от футбола в България и ми е болно че много от отборите които някога бяха вече ги няма.Жалко за "Ботев"!!!!!!!!!

Върни се в “Архив”