Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот MORSKI » 16 ное 2010 16:53

delqnski47 написа:
Извинявай,ама ти си от тия ''модчета'',които малко си дават повечко правомощия,отколкото им е дадено(нещо като куките един вид)!
Не че ми влиза в работата да ви коментирам и че ме бърка много много,но помня когато един път спорихме с теб,ти ме провокира,аз ти отговорих и след това ме наказа!

Изобщо не смятам да спамя повече в тази тема(да не взема да отнеса пак някой бан),а и знам че този коментар така или иначе ще се изтрие(въпреки че съм прав!Консултирах се с един друг модератор,който ми каза,че съм бил провокиран пръв!!!)
И никъде не съм казал,че форума бил ''най-добър''!Следващия път когато спориш гледкай да не четеш каквото ти изнася,капиш?

Какъв съм аз или не съм не си ти човека, който да каже! Нито ти си ме назначавал така да се каже, нито си ми дал правомощията, така че да ми говориш кой надвишавал и кой не - ахахахахаха....
Не се ли замисли, че щом толкова хора ти казваме, че си далеч от истината явно наистина си далеч от нея!?
И помня въпросния случай нещо бъркаш не съм те провокирал, това че ти така си го разбрал не е мой проблем ;)
И като било безсмислено да спориш защо го правиш още, а? Май крадеца вика дръжте крадеца? Или някакво чувство на задължение те кара може би?
Аз пък мога да ти кажа и левскари и цесекари, които ще се изсмеят на идеята ти! Пак ти казвам май много си повярва, че си представителна извадка?
Капиш, мапиш тези неща ще ги говориш на някой друг!
Нещо тонът ти е меко казано нежелателен!
И ти не го каза с тези думи(че форума има толкова потребители, че е разпространен и т.н), но контекста беше същия, Деляне.... Май сам си противоречиш.... Когато не ти изнася нещо май гледаш как да замажеш положението...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 ное 2010 21:20

1) Авто-блок на хората, които не пишат на кирилица. Тоест, в момента в който се натисне "Изпрати" да излезе контра-съобщение от типа на "Моля използвайте кирилица за коментара си". Или пък "Изпрати" да не е активен за потребителите, които пишат на латиница. Това може и да откаже някои хора от пристрастеността да ръсят глупости, а току виж-посетили часа по Български Език. Това може би зависи и от техническите възможности...не знам-вие ще кажете дали е реално.
2) Може да се добавят повече емотикони в списъка - ще пада по -голям смях :lol:
3) Нещо като свободен чат с модераторите (дори ако потребителят има наказание), за да може даденият субект да бъде образован или да се изчистят нещата при евентуално несправедливо наказание. Преди време имах кофти ситуация с бан на ИП. Явно беше техническа грешка, но при бан на ИП няма как изпратиш съобщение на модератор, следователно само смучеш пръст. За щастие ползвам 2 интернет източника, иначе ...не ми се мисли.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
FCH

Защо няма форум на феновете на "Нефтохимик"?

Мнениеот FCH » 23 ное 2010 22:53

Освен форуми на тимовете в А група и ма и такива на Ботев Пд, Локо Мз, Своге, Вихрен, Марек, Беласица, Спартак Вн... А по каква причина липсва за феновете на "шейховете"?
Особено сега преди мегадербито на Югоизток:

28 ноември 2010, неделя, 14:30 ч
Бургас, стадион "Лазур":
НЕФТОХИМИК (БУРГАС) - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Защо няма форум на феновете на Нефтохимик?

Мнениеот storm » 23 ное 2010 22:54

Да наистина ,шейховете заслужават форум ,но понеже сега нали всеки е съпричастен към съдбата на Ботев..и те така. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

finnan
Контакти:

Въпрос към модераторите ...

Мнениеот finnan » 27 ное 2010 17:22

Бих искал да се обърна към хората който подържат и се грижат за този форум , искам да попитам дали е възможно да се създаде ''секция'' в която да бъдат показвани резултатите на мачовете ?!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Защо няма форум на феновете на "Нефтохимик"?

Мнениеот stenly » 25 фев 2011 16:22

FCH написа:Освен форуми на тимовете в А група и ма и такива на Ботев Пд, Локо Мз, Своге, Вихрен, Марек, Беласица, Спартак Вн... А по каква причина липсва за феновете на "шейховете"?
Особено сега преди мегадербито на Югоизток:

28 ноември 2010, неделя, 14:30 ч
Бургас, стадион "Лазур":
НЕФТОХИМИК (БУРГАС) - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Тези форуми са останали, защото отборите през последните няколко години са били в А група. След изпадането им, не сме счели за добре да го изтрием, след като веднъж са били пуснати. Иначе, поне засега, сме добавяли нови форуми, само когато даден отбор влезе в А група.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 фев 2011 18:34

Има ли вариант да смените емотиконите , тези са едни от най - слабите :Д ако мога така да се израза :Д и не отиват на такъв хубав форум като гонг !?
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mikel_arteta1990
Контакти:

Въпрос ?

Мнениеот mikel_arteta1990 » 05 апр 2011 12:49

Здравейте , искам да попитам защо няма форум на отбори като Евертън тук ? :| :| нов съм тук и ми е странно все едно само 10 отбора в Европа съществуват , другите..................

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Въпрос ?

Мнениеот batty » 05 апр 2011 12:57

Феновете на Евъртън си имат техен форум. Това тук е частен такъв и човек може да си прави в него каквото иска. Не се сърди, просто сте малко, както са малко и феновете на други отбори. Съдба.

Ето тук се съберат феновете на Евъртън в България. ;)
[url]
http://everton.50.forumer.com/[/url]

Потребителски аватар
mikel_arteta1990
Контакти:

Re: Въпрос ?

Мнениеот mikel_arteta1990 » 05 апр 2011 13:08

благодаря знам че сме малко :) :) :) :) :) но все пак да попитам

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”