Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот bultrasa » 28 апр 2009 20:16

Злокобна тема........ :evil:Първо искам да изкажа благодарности на всички,които изразяват съчуствие и морална подкрепа към нашия клуб........на тези,които надскачат клубните пристрастия и прогледнаха през нашите очи....RESPEKT :geek: Да положението е повече от трагично.......СЕЛЯНИНА.....е решил да ни затрие....! :evil: Жълто-черните......главите горе.......ще му намерим цаката някак си.....дори и в честилището ! :P Доброто/любовта/ ще победи,защото е много....много голяма и чиста........ и почти ВЕКОВНА!!!!!!!!СМЪРТ за Гадния Селски *******!!!!!!!

p.s А за цаганския мосвич с големите емблеми.......Миерцидеса и барсата .....нали се сещате :D .........Ебати селяка......чудо на чудесата :D :D :D Толкова е прост,че не можеш да го обидиш........и се пазете да не ви набие :D : ......с някоя емблема!!!!!А на другите недоброжелатели.........ЯЖТе ми ***

ТОЙ НЕ УМИРА...........БОТЕВ ЗАВИНАГИ
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Христолов подава жалба срещу Яне Янев

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2009 20:31

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Кашчей написа:Пасаден, попитах каква е темата в тази тема?
За зрението ми не се безпокой-нито е разтроено, нито е разстроено :mrgreen:
Пускаш информация, но не виждам конкретен въпрос за дискусия.Имам смътното чувство, че канарчетета се надпреварвате да пускате теми с цел да се установи кой е по-яка камила ;)
С други думи, чия храчка по Христолов ще е по-голяма, по-мазна и по-гъста.

Явно много ви се удава максимата:"Много мразим да не мразим" :mrgreen:

Слушай кво бе хубавец,толкова ли е трудно да проумееш,че темата се пуска с определена новина ,която евентуално да се дискутира от участващите във форума.Сиреч заглавието на новината е темата на разговор.СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО?

По делата им ще ги познаеш, Господи!

А вас по думите!

Не съм ти хубавец и не питам теб....нали така е прието да се приказва в този форум ;) И какво дискутирате по тази новина, че и на мен ми се дискутира.Камилското напира отвътре и искам и аз да се изхрача :mrgreen:

Заглавието на някаква новина не е, и няма как да е, тема на дискусия, освен, ако не се дискутира самото заглавие, а не новината, която се крие зад него.

И малко по "темата":
Какво ще приказвате, ако съдът уважи иска на Христолов?
Депутатът Янев твърде много енергия проявява в последно време(което е предизборно).. :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 апр 2009 20:34

Кашчей написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
Кашчей написа:Пасаден, попитах каква е темата в тази тема?
За зрението ми не се безпокой-нито е разтроено, нито е разстроено :mrgreen:
Пускаш информация, но не виждам конкретен въпрос за дискусия.Имам смътното чувство, че канарчетета се надпреварвате да пускате теми с цел да се установи кой е по-яка камила ;)
С други думи, чия храчка по Христолов ще е по-голяма, по-мазна и по-гъста.

Явно много ви се удава максимата:"Много мразим да не мразим" :mrgreen:

Слушай кво бе хубавец,толкова ли е трудно да проумееш,че темата се пуска с определена новина ,която евентуално да се дискутира от участващите във форума.Сиреч заглавието на новината е темата на разговор.СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО?

По делата им ще ги познаеш, Господи!

А вас по думите!

Не съм ти хубавец и не питам теб....нали така е прието да се приказва в този форум ;) И какво дискутирате по тази новина, че и на мен ми се дискутира.Камилското напира отвътре и искам и аз да се изхрача :mrgreen:

Заглавието на някаква новина не е, и няма как да е, тема на дискусия, освен, ако не се дискутира самото заглавие, а не новината, която се крие зад него.

И малко по "темата":
Какво ще приказвате, ако съдът уважи иска на Христолов?
Депутатът Янев твърде много енергия проявява в последно време(което е предизборно).. :lol:

АБЕ Я СИ ЕБИ МАЙКАТА БЕ СМЕШНИК СЕЛСКИ !!!!!!!!!!АРЕ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТОЯ РАЗДЕЛ НА ФОРУМА!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот portokal » 28 апр 2009 20:54

Братовчетка ми е адвокат и току що говорих с нея , ако дръжеството се обяви в несъстоятелност НЕ може да се пререгистрира.... Много зле отиват нещата колеги...
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2009 20:56

PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ Я СИ ЕБИ МАЙКАТА БЕ СМЕШНИК СЕЛСКИ !!!!!!!!!!АРЕ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТОЯ РАЗДЕЛ НА ФОРУМА!

Изтърваш си нервите, а това не е добре и показва само едно-липса на достатъчно речник и култура;както обща, така и култура на дискусия с опонент по даден въпрос.

ПП-няма да известявам модератора на този форум, защото няма да има ефект, но със сигурност доброто мнение, което имах за теб досега се срина за миг само!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 28 апр 2009 21:15

Кашчейчо, що не разбереш, че с дребното си заяждане изнервяш хората и някои от тях просто не успяват да се сдържат да ти теглят по една майна? Какъв ти е проблемът и защо трябва да го решаваш в този форум? Присъствието ти е оправдано, само ако обичаш да те псуват...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 28 апр 2009 21:15

Кашчей написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ Я СИ ЕБИ МАЙКАТА БЕ СМЕШНИК СЕЛСКИ !!!!!!!!!!АРЕ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТОЯ РАЗДЕЛ НА ФОРУМА!

Изтърваш си нервите, а това не е добре и показва само едно-липса на достатъчно речник и култура;както обща, така и култура на дискусия с опонент по даден въпрос.

ПП-няма да известявам модератора на този форум, защото няма да има ефект, но със сигурност доброто мнение, което имах за теб досега се срина за миг само!

Аман от ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 28 апр 2009 21:17

portokal написа:Братовчетка ми е адвокат и току що говорих с нея , ако дръжеството се обяви в несъстоятелност НЕ може да се пререгистрира.... Много зле отиват нещата колеги...

Юридическата страна е много важна, трябва да се обсъдят нещата...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 28 апр 2009 21:31

portokal написа:Братовчетка ми е адвокат и току що говорих с нея , ако дръжеството се обяви в несъстоятелност НЕ може да се пререгистрира.... Много зле отиват нещата колеги...

какво точно става при несъстоятелност.не се ли разваля АД-то,но търговската марка може да остане.двете неща (АД-то и търговската марка)са различни

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 28 апр 2009 21:33

Нищо не остава човек.... всичко наново....

Селски умри !
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Върни се в “Архив”