p.s А за цаганския мосвич с големите емблеми.......Миерцидеса и барсата .....нали се сещате

ТОЙ НЕ УМИРА...........БОТЕВ ЗАВИНАГИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:Кашчей написа:Пасаден, попитах каква е темата в тази тема?
За зрението ми не се безпокой-нито е разтроено, нито е разстроено![]()
Пускаш информация, но не виждам конкретен въпрос за дискусия.Имам смътното чувство, че канарчетета се надпреварвате да пускате теми с цел да се установи кой е по-яка камила![]()
С други думи, чия храчка по Христолов ще е по-голяма, по-мазна и по-гъста.
Явно много ви се удава максимата:"Много мразим да не мразим"
Слушай кво бе хубавец,толкова ли е трудно да проумееш,че темата се пуска с определена новина ,която евентуално да се дискутира от участващите във форума.Сиреч заглавието на новината е темата на разговор.СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО?
Кашчей написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Кашчей написа:Пасаден, попитах каква е темата в тази тема?
За зрението ми не се безпокой-нито е разтроено, нито е разстроено![]()
Пускаш информация, но не виждам конкретен въпрос за дискусия.Имам смътното чувство, че канарчетета се надпреварвате да пускате теми с цел да се установи кой е по-яка камила![]()
С други думи, чия храчка по Христолов ще е по-голяма, по-мазна и по-гъста.
Явно много ви се удава максимата:"Много мразим да не мразим"
Слушай кво бе хубавец,толкова ли е трудно да проумееш,че темата се пуска с определена новина ,която евентуално да се дискутира от участващите във форума.Сиреч заглавието на новината е темата на разговор.СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО?
По делата им ще ги познаеш, Господи!
А вас по думите!
Не съм ти хубавец и не питам теб....нали така е прието да се приказва в този форумИ какво дискутирате по тази новина, че и на мен ми се дискутира.Камилското напира отвътре и искам и аз да се изхрача
![]()
Заглавието на някаква новина не е, и няма как да е, тема на дискусия, освен, ако не се дискутира самото заглавие, а не новината, която се крие зад него.
И малко по "темата":
Какво ще приказвате, ако съдът уважи иска на Христолов?
Депутатът Янев твърде много енергия проявява в последно време(което е предизборно)..
PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ Я СИ ЕБИ МАЙКАТА БЕ СМЕШНИК СЕЛСКИ !!!!!!!!!!АРЕ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТОЯ РАЗДЕЛ НА ФОРУМА!
Кашчей написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ Я СИ ЕБИ МАЙКАТА БЕ СМЕШНИК СЕЛСКИ !!!!!!!!!!АРЕ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТОЯ РАЗДЕЛ НА ФОРУМА!
Изтърваш си нервите, а това не е добре и показва само едно-липса на достатъчно речник и култура;както обща, така и култура на дискусия с опонент по даден въпрос.
ПП-няма да известявам модератора на този форум, защото няма да има ефект, но със сигурност доброто мнение, което имах за теб досега се срина за миг само!
portokal написа:Братовчетка ми е адвокат и току що говорих с нея , ако дръжеството се обяви в несъстоятелност НЕ може да се пререгистрира.... Много зле отиват нещата колеги...
portokal написа:Братовчетка ми е адвокат и току що говорих с нея , ако дръжеството се обяви в несъстоятелност НЕ може да се пререгистрира.... Много зле отиват нещата колеги...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта