Мнения и отзиви за българския филм "Love.net"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PFC Litex.
- Контакти:
Re: Мнения и отзиви за българския филм "Love.net"
От къде да го сваля ?
Моля акаунт PFC Litex да бъде изтрит от базата данни на форума, под ИЗТРИТ не визирам БАННАТ
admirall написа:Мнението ми ще е твърде крайно, НО.......
Аз не обичам да изказвам мнения, за филми които не съм гледал (всъщност - не си и заслужава..), за това ще изкажа МНОГО кратко мнение за филма, с впечатления от коментари и рекламата.
Виждаме вече изтърканите (а и крайно непотребни актыори от стъклен дом, без Ставрев и Калин Врачански - разбирайте недодяланите нашмъркани пубери, дето играха и в ТИЛТ
Забележка: възможно е и да се бъркам, че са играли в ТИЛТ
Историята е за някакъв дето никога не съм го чувал въобще, дето кръшка на Яна в интернет.... съответно отива дъртата чанта съпруга на шефа на Мола в Стъклен Дом и го пребива с чантата си, която е по - скоро чанта за боеприпаси от Втората Световна, а не дамска?!
И натам - тъмна Индия. Има предпоставка за някаква романтика, която подозирам, че е усрана от сценаристите, 1-2 с*с сцени с някоя от сайта за запознанства и това е....
Общо взето - римейк на Стъклен Дом, със заложби за романтичен филм.
Ама ти сериозно ли???
Първо НЯМА(повтарям) няма нито един актъор ,който да е участвал в Стъклен дом-нещо много си се объркал!
Самият филм филм пък също няма нищо общо със Стъклен дом-ама нищо!!!
Като цяло беше прав-тъпо е да коментираш-нещо което не си гледал!

Пак "патриотизъм".
[offtopic]Да възхваляваш някаква помия, просто защото е нашата помия не е "патриотизъм", а поощряване на тълпа некадърници.Ама то нямало пари, нямало еди-к'во си...БАСТА
Ей ги е сърбите - бюджет, колкото да не е без пари, снимано в квартал доста подобен на Люлин, ама сценария - феноменален.Обхваща всичко, за което си мислиме и правиме ние мъжете в тоя отрязък от живота ни.И от момента в който ти го пуснат, до края на филма се съсипваш от смях."Като порасна искам да бъда кенгуру."
Наш'те - бюджет не знам си колко стотици хиляди, снимано в Лондон, не знам къде си, не знам що си, най-големите ни звезди и куп такива глупости и резултатът - "Мисия:Лондон".Направо нямам думи.Може ли от час и половина филм да има 2 оригинални минути.(Моментът с патиците).И останалото клише след клише, прекопирано от по-старите комедии.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.Най-грешните ми 8 лева в живота.
Въобще след 1990 година, филмите и сериалите, които бяха наистина добри се броят на пръсти."Печалбата" ,"Ярост", "Огледалото на дявола", "Дунав мост".
Нямаме актьори, които да са обучени за филмови роли, всичките ги обучават за театър.Имаме 2-3ма креативни режисьори.Още толкова читави сценаристи.И край.Това е.[/offtopic]
Като излезе в мрежата, дърпам и гледам.И ако ми хареса, си купувам DVD.Ако ли не, просто ще ми се затвърди мнението.
[offtopic]Да възхваляваш някаква помия, просто защото е нашата помия не е "патриотизъм", а поощряване на тълпа некадърници.Ама то нямало пари, нямало еди-к'во си...БАСТА

Ей ги е сърбите - бюджет, колкото да не е без пари, снимано в квартал доста подобен на Люлин, ама сценария - феноменален.Обхваща всичко, за което си мислиме и правиме ние мъжете в тоя отрязък от живота ни.И от момента в който ти го пуснат, до края на филма се съсипваш от смях."Като порасна искам да бъда кенгуру."
Наш'те - бюджет не знам си колко стотици хиляди, снимано в Лондон, не знам къде си, не знам що си, най-големите ни звезди и куп такива глупости и резултатът - "Мисия:Лондон".Направо нямам думи.Може ли от час и половина филм да има 2 оригинални минути.(Моментът с патиците).И останалото клише след клише, прекопирано от по-старите комедии.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.Най-грешните ми 8 лева в живота.
Въобще след 1990 година, филмите и сериалите, които бяха наистина добри се броят на пръсти."Печалбата" ,"Ярост", "Огледалото на дявола", "Дунав мост".
Нямаме актьори, които да са обучени за филмови роли, всичките ги обучават за театър.Имаме 2-3ма креативни режисьори.Още толкова читави сценаристи.И край.Това е.[/offtopic]
Като излезе в мрежата, дърпам и гледам.И ако ми хареса, си купувам DVD.Ако ли не, просто ще ми се затвърди мнението.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Vojdek написа:Пак "патриотизъм".
[offtopic]Да възхваляваш някаква помия, просто защото е нашата помия не е "патриотизъм", а поощряване на тълпа некадърници.Ама то нямало пари, нямало еди-к'во си...БАСТА![]()
Сладжанааааааа....

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Vojdek, на мен пък "Мисия Лондон" ми хареса, имаше доста забавни моменти, а и в много случки бяха отразени типичните черти на българина

Re: Love.net!
pomiqrat написа:BLUE CHAMPIONS написа:pomiqrat написа:Размишлявах и не стигнах до отговор логиченСветни ме. Моля те.Моля те.Моля те.
Като пораснеш, ще разбереш дете
Ако порасна още малко и ще замина за погр****ното бюро да ме кремиратКажи де, какво мислиш по въпроса. Как може да го няма никъде в инернет, а са минали 10 години от тогава. Васко не може да е толкова силен, че да го държи извън мрежата.
ужасяващо е, че те подкрепям, но хората, които се изсипаха да ти обясняват "Защо" нямат никаква представа за какво говорят

ще пропусна голяма част от глупостите изговорени по темата и ще попитам само кой от вас знае за период от МАКСИМАЛНО колко време са договорите за авторско право в/у филмите според нашто законодателство

[center]
[/center]

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Авторското право според чл.27 от Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) се закриля 70 години след смъртта на автора 

cska_90 написа:admirall написа:Мнението ми ще е твърде крайно, НО.......
Аз не обичам да изказвам мнения, за филми които не съм гледал (всъщност - не си и заслужава..), за това ще изкажа МНОГО кратко мнение за филма, с впечатления от коментари и рекламата.
Виждаме вече изтърканите (а и крайно непотребни актыори от стъклен дом, без Ставрев и Калин Врачански - разбирайте недодяланите нашмъркани пубери, дето играха и в ТИЛТ
Забележка: възможно е и да се бъркам, че са играли в ТИЛТ
Историята е за някакъв дето никога не съм го чувал въобще, дето кръшка на Яна в интернет.... съответно отива дъртата чанта съпруга на шефа на Мола в Стъклен Дом и го пребива с чантата си, която е по - скоро чанта за боеприпаси от Втората Световна, а не дамска?!
И натам - тъмна Индия. Има предпоставка за някаква романтика, която подозирам, че е усрана от сценаристите, 1-2 с*с сцени с някоя от сайта за запознанства и това е....
Общо взето - римейк на Стъклен Дом, със заложби за романтичен филм.
Ама ти сериозно ли???
Първо НЯМА(повтарям) няма нито един актъор ,който да е участвал в Стъклен дом-нещо много си се объркал!
Самият филм филм пък също няма нищо общо със Стъклен дом-ама нищо!!!
Като цяло беше прав-тъпо е да коментираш-нещо което не си гледал!
Да... а дъртата чанта с жълтата коса и пуберите набедени актЕори какви са... духове

Всъщност - духове са. Те са НАБЕДЕНИ, че могат да играят.
Viktor4o_Rs написа:Vojdek, на мен пък "Мисия Лондон" ми хареса, имаше доста забавни моменти, а и в много случки бяха отразени типичните черти на българина![]()
[offtopic]Свали си "Като порастна ще стана кенгуру".Изгледай го, след това го съпостави с "Мисия:Лондон" и ми драсни едно лично, да ми кажеш кое е било по-добре?[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Мдааааааа,лесно е да се критикува,който иска да гледа хубав и свеж БГ филм,да се бръкне някой лев и да гледа "Стъпки в пясъка",уникален за мен,Иван Бърнев и Блатечки размазват с игра,освен това там играе и Карла Рехал,Васил Михайлов, Велко Кънев, Деян Донков и др.[offtopic]Радина Кърджилова е мммммммммммммммм хот[/offtopic]
I'M BLIND!IMPRESS ME!