Мнения и отзиви за българския филм "Love.net"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex.
Контакти:

Re: Мнения и отзиви за българския филм "Love.net"

Мнениеот PFC Litex. » 04 апр 2011 23:39

От къде да го сваля ?
Моля акаунт PFC Litex да бъде изтрит от базата данни на форума, под ИЗТРИТ не визирам БАННАТ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 апр 2011 00:11

admirall написа:Мнението ми ще е твърде крайно, НО.......

Аз не обичам да изказвам мнения, за филми които не съм гледал (всъщност - не си и заслужава..), за това ще изкажа МНОГО кратко мнение за филма, с впечатления от коментари и рекламата.

Виждаме вече изтърканите (а и крайно непотребни актыори от стъклен дом, без Ставрев и Калин Врачански - разбирайте недодяланите нашмъркани пубери, дето играха и в ТИЛТ
Забележка: възможно е и да се бъркам, че са играли в ТИЛТ

Историята е за някакъв дето никога не съм го чувал въобще, дето кръшка на Яна в интернет.... съответно отива дъртата чанта съпруга на шефа на Мола в Стъклен Дом и го пребива с чантата си, която е по - скоро чанта за боеприпаси от Втората Световна, а не дамска?!

И натам - тъмна Индия. Има предпоставка за някаква романтика, която подозирам, че е усрана от сценаристите, 1-2 с*с сцени с някоя от сайта за запознанства и това е....

Общо взето - римейк на Стъклен Дом, със заложби за романтичен филм.

Ама ти сериозно ли???
Първо НЯМА(повтарям) няма нито един актъор ,който да е участвал в Стъклен дом-нещо много си се объркал!
Самият филм филм пък също няма нищо общо със Стъклен дом-ама нищо!!!
Като цяло беше прав-тъпо е да коментираш-нещо което не си гледал!
Изображение

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 05 апр 2011 00:32

Пак "патриотизъм".

[offtopic]Да възхваляваш някаква помия, просто защото е нашата помия не е "патриотизъм", а поощряване на тълпа некадърници.Ама то нямало пари, нямало еди-к'во си...БАСТА :!:

Ей ги е сърбите - бюджет, колкото да не е без пари, снимано в квартал доста подобен на Люлин, ама сценария - феноменален.Обхваща всичко, за което си мислиме и правиме ние мъжете в тоя отрязък от живота ни.И от момента в който ти го пуснат, до края на филма се съсипваш от смях."Като порасна искам да бъда кенгуру."

Наш'те - бюджет не знам си колко стотици хиляди, снимано в Лондон, не знам къде си, не знам що си, най-големите ни звезди и куп такива глупости и резултатът - "Мисия:Лондон".Направо нямам думи.Може ли от час и половина филм да има 2 оригинални минути.(Моментът с патиците).И останалото клише след клише, прекопирано от по-старите комедии.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.Най-грешните ми 8 лева в живота.

Въобще след 1990 година, филмите и сериалите, които бяха наистина добри се броят на пръсти."Печалбата" ,"Ярост", "Огледалото на дявола", "Дунав мост".

Нямаме актьори, които да са обучени за филмови роли, всичките ги обучават за театър.Имаме 2-3ма креативни режисьори.Още толкова читави сценаристи.И край.Това е.[/offtopic]

Като излезе в мрежата, дърпам и гледам.И ако ми хареса, си купувам DVD.Ако ли не, просто ще ми се затвърди мнението.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 апр 2011 02:05

Vojdek написа:Пак "патриотизъм".

[offtopic]Да възхваляваш някаква помия, просто защото е нашата помия не е "патриотизъм", а поощряване на тълпа некадърници.Ама то нямало пари, нямало еди-к'во си...БАСТА :!:

Ей ги е сърбите - бюджет, колкото да не е без пари, снимано в квартал доста подобен на Люлин, ама сценария - феноменален.Обхваща всичко, за което си мислиме и правиме ние мъжете в тоя отрязък от живота ни.И от момента в който ти го пуснат, до края на филма се съсипваш от смях."Като порасна искам да бъда кенгуру."

Наш'те - бюджет не знам си колко стотици хиляди, снимано в Лондон, не знам къде си, не знам що си, най-големите ни звезди и куп такива глупости и резултатът - "Мисия:Лондон".Направо нямам думи.Може ли от час и половина филм да има 2 оригинални минути.(Моментът с патиците).И останалото клише след клише, прекопирано от по-старите комедии.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.Най-грешните ми 8 лева в живота.

Въобще след 1990 година, филмите и сериалите, които бяха наистина добри се броят на пръсти."Печалбата" ,"Ярост", "Огледалото на дявола", "Дунав мост".

Нямаме актьори, които да са обучени за филмови роли, всичките ги обучават за театър.Имаме 2-3ма креативни режисьори.Още толкова читави сценаристи.И край.Това е.[/offtopic]

Като излезе в мрежата, дърпам и гледам.И ако ми хареса, си купувам DVD.Ако ли не, просто ще ми се затвърди мнението.

Сладжанааааааа.... :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 апр 2011 02:45

Vojdek, на мен пък "Мисия Лондон" ми хареса, имаше доста забавни моменти, а и в много случки бяха отразени типичните черти на българина :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Love.net!

Мнениеот Alex » 05 апр 2011 02:47

pomiqrat написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
pomiqrat написа:Размишлявах и не стигнах до отговор логичен :mrgreen: Светни ме. Моля те.Моля те.Моля те.

Като пораснеш, ще разбереш дете ;)

Ако порасна още малко и ще замина за погр****ното бюро да ме кремират :mrgreen: Кажи де, какво мислиш по въпроса. Как може да го няма никъде в инернет, а са минали 10 години от тогава. Васко не може да е толкова силен, че да го държи извън мрежата.

ужасяващо е, че те подкрепям, но хората, които се изсипаха да ти обясняват "Защо" нямат никаква представа за какво говорят :roll:

ще пропусна голяма част от глупостите изговорени по темата и ще попитам само кой от вас знае за период от МАКСИМАЛНО колко време са договорите за авторско право в/у филмите според нашто законодателство :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 апр 2011 03:04

Авторското право според чл.27 от Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) се закриля 70 години след смъртта на автора :)
Изображение

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 05 апр 2011 09:15

cska_90 написа:
admirall написа:Мнението ми ще е твърде крайно, НО.......

Аз не обичам да изказвам мнения, за филми които не съм гледал (всъщност - не си и заслужава..), за това ще изкажа МНОГО кратко мнение за филма, с впечатления от коментари и рекламата.

Виждаме вече изтърканите (а и крайно непотребни актыори от стъклен дом, без Ставрев и Калин Врачански - разбирайте недодяланите нашмъркани пубери, дето играха и в ТИЛТ
Забележка: възможно е и да се бъркам, че са играли в ТИЛТ

Историята е за някакъв дето никога не съм го чувал въобще, дето кръшка на Яна в интернет.... съответно отива дъртата чанта съпруга на шефа на Мола в Стъклен Дом и го пребива с чантата си, която е по - скоро чанта за боеприпаси от Втората Световна, а не дамска?!

И натам - тъмна Индия. Има предпоставка за някаква романтика, която подозирам, че е усрана от сценаристите, 1-2 с*с сцени с някоя от сайта за запознанства и това е....

Общо взето - римейк на Стъклен Дом, със заложби за романтичен филм.

Ама ти сериозно ли???
Първо НЯМА(повтарям) няма нито един актъор ,който да е участвал в Стъклен дом-нещо много си се объркал!
Самият филм филм пък също няма нищо общо със Стъклен дом-ама нищо!!!
Като цяло беше прав-тъпо е да коментираш-нещо което не си гледал!

Да... а дъртата чанта с жълтата коса и пуберите набедени актЕори какви са... духове :)

Всъщност - духове са. Те са НАБЕДЕНИ, че могат да играят.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 05 апр 2011 12:43

Viktor4o_Rs написа:Vojdek, на мен пък "Мисия Лондон" ми хареса, имаше доста забавни моменти, а и в много случки бяха отразени типичните черти на българина :lol: :lol:

[offtopic]Свали си "Като порастна ще стана кенгуру".Изгледай го, след това го съпостави с "Мисия:Лондон" и ми драсни едно лично, да ми кажеш кое е било по-добре?[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 апр 2011 12:46

Мдааааааа,лесно е да се критикува,който иска да гледа хубав и свеж БГ филм,да се бръкне някой лев и да гледа "Стъпки в пясъка",уникален за мен,Иван Бърнев и Блатечки размазват с игра,освен това там играе и Карла Рехал,Васил Михайлов, Велко Кънев, Деян Донков и др.[offtopic]Радина Кърджилова е мммммммммммммммм хот[/offtopic]
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Свободна зона”