Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот bigbonusprize » 04 апр 2011 17:34

Долно уйно написа:Грънчаров е ясен и на малките дечица, а това, че Левски нямало какво да губят за купата вече е върха на сладоледа, как да няма какво да губят бре :lol:

bigbonusprize смени си сините уши, защото моите са безцветни, аз не съм фен на никой, фен съм на националния отбор и ще разбереш какво имам в предвид.

Слушай му ехидния глас на даскала по физическо, защото Грънчаров е бил такъв и изобщо не зная дали е учил журналистика и ще разбереш какво имам в предвид.

Та не разбрах какво визира под Левски няма какво да губи в този мач :roll:

:lol: Цитирай нещо конкретно. С общи приказки спор трудно се води...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 17:37

Долно уйно написа:Грънчаров е ясен и на малките дечица, а това, че Левски нямало какво да губят за купата вече е върха на сладоледа, как да няма какво да губят бре :lol:

bigbonusprize смени си сините уши, защото моите са безцветни, аз не съм фен на никой, фен съм на националния отбор и ще разбереш какво имам в предвид.

Слушай му ехидния глас на даскала по физическо, защото Грънчаров е бил такъв и изобщо не зная дали е учил журналистика и ще разбереш какво имам в предвид.

Пиша ти бавно,за да схванеш.В момента Литекс е фаворит в този мач.И като домакин,и като отбор играещ по-добре от Левски.Така,че,ако паднем,няма да е кой знае каква изненада.Виж,ако бием Литекс в Ловеч,някой ще си бутне "къщичките" от яд!Чак ли си?По-бавно не мога да пиша.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 апр 2011 17:41

bigbonusprize написа:

:lol: Цитирай нещо конкретно. С общи приказки спор трудно се води...

Тогава как разбра какво визирам, когато не си слушал предаване?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 апр 2011 17:43

blue avalanche написа:Пиша ти бавно,за да схванеш.В момента Литекс е фаворит в този мач.И като домакин,и като отбор играещ по-добре от Левски.Така,че,ако паднем,няма да е кой знае каква изненада.Виж,ако бием Литекс в Ловеч,някой ще си бутне "къщичките" от яд!Чак ли си?По-бавно не мога да пиша.

Изобщо не ме вълнува кой ще продължи напред от този сблъсък в буквалният смисъл на думата :!:
Левски ако загуби има вероятност да остане без трофей и този сезон, но те нямало какво да губят, да бе изобщо няма какво да губят, но какво искаш от учител по физическо.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тръгва ли Левски към 4-4-2?

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 17:43

Синьо сърце написа:Тази седмица окончателно ще стане ясно има ли Левски шанс за трофей тази година.Играта на отбора не вдъхва голям оптимизъм,остават проблемите с неработещите флангове и трудното преодоляване на добре подредена защита.Хубавото е,че Грийн и Иванов се върнаха на местата си и това дава малко стабилност в защитен план.В атака обаче нещата не са на добре.И в този ред на мисли неслучайно в съботния мач беше направен опит прословутото 4-3-3 да бъде подменено.Крайно време е да се разбере,че нямаме играчи за тази схема,а вариациите на 4-4-2 изглеждат логични.За съжаление се получи една голяма боза,в която Иса или черногорецът трябваше в определени моменти да играят като външни халфове или да заемат мястото на втори нападател,като това преподреждаше централната линия.Тоест опитаха се да играят нещо като 4-4-1-1,преливащо в 4-3-3...Суматохата се допълни от това,че тежкия таран Иса трудно играе като десен нападател или десен външен халф,а и май не ставаше ясно на всички кога става преподреждането!Така или инак опитът не беше успешен,но рано или късно трябваше да бъде направен.И рано или късно ще стане,защото освен Иса Дани Младенов е именно лек нападател и мъката му като дясно крило ще свърши.Лявата линия е готова,търси се десен външен халф...И много работа,а не чалгатеки!Преходът към новата схема може да е мъчителен,но задължителен и малко позакъснял.Дали през зимната пауза е работено по проблема не знам,но колкото по-бързо стане,по-добре!Защото нямаме вече време.А може пък успешният дебют на синята 4-4-2 да е в сряда?
Ще видим.Макар че да сложиш този мач от 18.00 в работен ден е поредната промисъл на БФС.Но както и да е -дали ще сме с 300 човека повече или по-малко,не е толкова важно.Важно е какво ще направят тези в синьо долу на терена.Колкото до тези в синьо на трибуните-знаем какво да правим.Стягайте багажа и в сряда на стадиона,пък каквото сабя покаже!

Иса показа много повече качества на крилото от Младенов!И като надиграване със защитниците(дето Младенов хич го няма) и като скорост(не съм сигурен,че "лекият" Младенов е мно-о-о-го по-бърз) и като комбинации.Видович си е ляв защитник,но го "мъчат" на някакви други постове.Какво да направи човекът?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 апр 2011 17:43

Колкото и да не искам да го казвам, но този мач в Ловеч ще го загубим! Много сме зле! Не знам какво вижда Ясен и Гонзо, за да казват, че "играта ни тръгвала нагоре" ако така мислят ... тежко ни и горко ... :shock:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 апр 2011 17:44

luxorus написа:Кой ще спре Дока и Том?И двамата играят най-добрия футбол в живота си. Минев ли? :) :) :) Падате с два гола с този отбор срещу този съперник.Минимум.

Том срещу нас не играе мн мн... Веско минев много хубаво и бързо ги спира мераклийте да му правят живота черен :0 Един път като ги "спре" ... може да не се налага да ги спира повече 2-3 месеца :lol: А Дъсти си мисля, че ще се справи с Дока... проблема във фаза защита идва от централните защитници... с дока ще има проблеми само евентуално с удари от далече ... няма да съм много спокоен с пламенчо ама нямаме избор.
Дано на Гарата да му тръгне играта и така...

А иначе реално много много няма какво да губим тоя мач... Не за друго ами е купа ... турнир който не е много апетитен попринцип... Пък и мача не е в София да станем за....срам май е най-точната дума.. ако не го вземем. Зарада поне за мен в този турнир е имало само ако играем или ще играем с панчеревци
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 апр 2011 17:44

Долно уйно написа:Тогава как разбра какво визирам, когато не си слушал предаване?

По кое мое изречение съдиш, че не съм слушал предаването? Слушах го и ти задавам същият въпрос - отново...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 апр 2011 17:47

4-5-1, 4-3-3 и тн си е екстра. Само трябва да започнат от най-малките формации да я налагат. Мисля си, че само така юношите ще могат бързо да се интегрират в първият състав...

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 04 апр 2011 17:59

Виждам за някои фенове на Левски,този ма4 за купата е маловажен.Напротив,за мен това е наи-важният мач тази пролет,защото ако загубим оставаме без трофей,което означава провален сезон за Левски.Надявам се на победа!САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”