ЦСКА - Черно море 2:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
cska - maina

Re: ЦСКА - Черно море - 05.04 вторник /18:00/

Мнениеот cska - maina » 04 апр 2011 16:30

TPAKTOP написа:
Ще ги смачкаме! Трябва да докажем че на хубав терен ЧЕрно море не струват нищо!

Аааа не съм съгласен, бойните изкуства се практикуват навсякъде! Те са отбора който прави революция във футбола.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2011 16:33

Dani написа:Според мен ще победим с 3-1 и на полуфинал ще играем с Локо Пд!

Няма значение с кого, важното е да е на Армията. Нека първо да победим Черно море. Всички фенове на отбора желаем победа, но в крайна сметка това е футбол и изненади винаги са възможни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 04 апр 2011 16:42

Аз не мога да разбера, когато феновете на Черно Море говорят за победи, за кой спорт става въпрос?

Утре отнасяте 3 парчака и си заминавате за Варна, потривайки се по гъзовете. На какво отгоре ви е това самочувствие, не знам.
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 апр 2011 16:44

0:1.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 апр 2011 16:44

chievo написа:Аз не мога да разбера, когато феновете на Черно Море говорят за победи, за кой спорт става въпрос?

Утре отнасяте 3 парчака и си заминавате за Варна, потривайки се по гъзовете. На какво отгоре ви е това самочувствие, не знам.

Ами ето виж това например е от форума на ЧМ

Значението на този мач се промени след днешната победа в Бургас.Черно Море е само на 1 точка зад 4-тото място,1 точица от последния билет за ЕКТ,защото несъмнено е,че 4-тия ЩЕ ПОЛУЧИ тази квота.Добре наредени с дисциплинирана игра на дефанзивните халфове Камазола и Гравесена просто Делевците,Нелсъните,Тоневците се търкаляха по тревата като циркаджии безпомощни срещу защитата ни.Пак ще нападат,домакини са,щат не щат ще играят по нашата свирка.Как ги виждам аз нещата?Първо-задължително възстановяване на Жоро Божилов и аплаузи,че се връща наказания Адемар,видяхме,че Тиаго не е от най-стабилните беци.Второ-Дани Г днес беше инертен и вял на моменти,затова Сашо имаше проблеми на бека-такова нещо във вторник е немислимо да се допуска дори.Трето-отново тактиката на изчакването-ЦСКА е елементарен и предсказуем отбор,не вкарат ли гол рано се изнервят и правят глупости,трябва да си чакаме шанса както във Варна стана-1 атака-1 гол,там ще имаме повече атаки дори.Нашите играчи трябва да разберат едно ...Черно Море е по-добрия отбор и най-важното-има по-добрия треньор.Митьо Гърнето днес се изцепи,че очаквал лесен мач,а дано го обясни това на играчите си,дано и Янчев пенсията им обяснява как ще ни смачкат и т.н.....нека нека,нали идваха и тука да ни бият 0:4 пък то какво стана :mrgreen:

Смятай за какво иде реч

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2011 16:45

chievo написа:Аз не мога да разбера, когато феновете на Черно Море говорят за победи, за кой спорт става въпрос?

Ами същите отворковци бяха и Локо Пд преди мача ни с тях в София. Те поне имаха някакъв аргумент, бяха победили Левски на Герена. И пак бяха тотално наиграни от червените. Тези ще са по-зле и от тях.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 04 апр 2011 17:04

Колко копи мнения(за да им се припомнят глупостите им преди мача) ще има след резултата утре ,и колко гавра ще има с колегите от морето.Аз незнам що толкова им се връзвате на тези.Утре съм сигурен в победата.Радуканов го е казал най-добре:Който не уважава ЦСКА ще страда.Морето ще го разберат утре.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 апр 2011 17:04

3-0 :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Ticha1913
Контакти:

Мнениеот Ticha1913 » 04 апр 2011 17:15

Колеги, вярно е, че сте една идея по-класен отбор от нас, но това не значи, че утре ще ви е лесен мачът. Помислете си последните години колко пъти сте ни побеждавали лесно. В момента отборът няма нищо общо с недоразумението от есента. И стига сте повтаряли едно и съще, че играем анти-футбол и едва ли не сме най-грубият отбор в България. За нашите стандарти имаме добри играчи. Надявам се на интересен мач и с малко късмет като нищо ще ви отстраним. Някои от нашите наистина не гледат реално на нещата, но хайде да не правим генерални изводи от изказванията на няколко човека... има ги във всеки отбор. Но и вие да говорите, че разликата в класите е 3-4 гола във ваша полза, не мисля, че е правилно. Дано да стане хубав мач утре:)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 апр 2011 17:24

BOKA_PALRMO написа:...

Помоли се на арменския поп ако искаш ама коментара ти е провокативен и достатъчно неццензурен! Пишете по темата!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”