Манчестър Ю. - Арсенал (Сряда 21:45)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Ю. - Арсенал (Сряда 21:45)
много компетентно мнение броси, не мога да споря с фенове с особени очила... ако те кефи това ,което показват МЮ, това е твой проблем.....сега очаквам да кажеш нещо за бездушния бербо и гол в последната минута със задна ножица.......
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Lord of memories написа:toni_montana написа:аз нещо не искам да е 1-ца мача... една хубава двойка ми звучи много по-добре..![]()
Нормално, ако си от Рома...![]()
7:1

- Lord of memories
- Контакти:
gugushito написа:много компетентно мнение броси, не мога да споря с фенове с особени очила... ако те кефи това ,което показват МЮ, това е твой проблем.....сега очаквам да кажеш нещо за бездушния бербо и гол в последната минута със задна ножица.......
Не ме задоволява играта, а сърцето и двата обрата от ужасната позиция напоследък, в средата на сезона беше прекрасно, сега не е точно така, но има индикаций за подобрение на дефенса, защото в атака нещата винаги са били прекрасно.
А и може да съм си загубил времето да пиша това мнение, защото ако Роналдо навлезе във формата си (за което също има индикаций), всички знаят какво ще се случи.......
GGMU
Ако ще и Ван дер Саар да вкара хеттрик-важно е да Юнайтед да отстрани "топчиите"
И все си мисля,че Финалът ще е Челси-Ман Юнайтед...

Според мен 1:1 или 1:2 утре и крайна победа за Арсенал.
gugushito, много си зле, момченце!
за какъв постоянен късмет говориш, че даже и му било време да свърши?!?! май не си в час с действителноста! късмета в момента е кацнал на рамото на Ливърпул, и показател за това е че те са отбора с най-много вкарани голове в последните минутки на мача за този сезон!
а що се отнася до това какво показва МЮ и мен не ме кефи, но смятам че от другия сезон Бербо ще играе по-голяма роля в отбора и играта на МЮ ще стане по-красива! отделно никой фен на отбора няма да се кахъри много-много за тая игра, защото все пак отбора е водач в класирането, а това е по-важното!
за полуфинала в ШЛ, смятам че МЮ ще покажат отново класата си и ще отстранят Арсенал без особенни проблеми, показател за това е че излязоха от леката криза която ги хвана през март и сега играят много добре и победоносно в турнирите, които са приоритет за тях (за съжаление ФА не беше такъв)!
за какъв постоянен късмет говориш, че даже и му било време да свърши?!?! май не си в час с действителноста! късмета в момента е кацнал на рамото на Ливърпул, и показател за това е че те са отбора с най-много вкарани голове в последните минутки на мача за този сезон!
а що се отнася до това какво показва МЮ и мен не ме кефи, но смятам че от другия сезон Бербо ще играе по-голяма роля в отбора и играта на МЮ ще стане по-красива! отделно никой фен на отбора няма да се кахъри много-много за тая игра, защото все пак отбора е водач в класирането, а това е по-важното!
за полуфинала в ШЛ, смятам че МЮ ще покажат отново класата си и ще отстранят Арсенал без особенни проблеми, показател за това е че излязоха от леката криза която ги хвана през март и сега играят много добре и победоносно в турнирите, които са приоритет за тях (за съжаление ФА не беше такъв)!

-
- Контакти:
аз искам арсенал да бие, защото симпатизирам на този отбор. Доста труден мач за топчиите, труден и за прогнозиране. Все пак мисля, че ще завърши 1:1 или 1:2.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.