Масимо Морати се е свързал с Жозе Моуриньо и му е обяснил, че ако Специалния иска, може да се завърне начело на Интер след края на този сезон, съобщава "Тутоспорт".
Босът на "нерадзурите" е осъзнал, че е направил грешка с назначението на Леонардо и вече бил наясно, че единствено с Моуриньо начело Интер пак ще е фактор в Серия А и Шампионската лига.
Както е известно, Моуриньо е в лоши отношения със спортно-техническия директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано, като той не веднъж е заявявал, че има врагове в ръководството на "белия балет" и това пречи на работата му.
Морати бил готов да се възползва от тези неудобства на Специалния и му гарантирал тлъста сума за нови играчи и пълна свобода на действие в Интер.
Президентът на "нерадзурите" също така мотивирал португалския специалист, че един евентуален нов требъл на Жозе с Интер би бил наистина уникално постижение, което със сигурност ще постави Специалния завинаги в историята на най-великите футболни постижения.
източник:
[offtopic]http://www.winner.bg/european-football/read41061.html[/offtopic]
За мен е пределно ясно, че това няма как да се случи.. не и този сезон. Но ако вие смятате, че Леонардо не е подходящ за Интер, то кой треньор вие бихте избрали за отбора.
Аз харесвам Рийкард - според мен той е причината Барселона да е това, което е момента, а не Гуардиола играчите изкарани от школата или привлечени по времето на Франк определено са гръбнака на сегашният отбор (без Вила) ... това е мое лично мнение и мисля, че той може да създаде наистина силен Интер.
п.п.: от самото начало съм против Рафа и Леонардо, така че може да съм предубеден!