ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Събуждане

Мнениеот POPCORN » 04 апр 2011 11:44

MagicMoments написа:За Левски тази година ще е успех ако останат в зона Лига Европа. 8-) 8-) 8-) :) За купата никакъв шанс. 8-) 8-) 8-)

е ти па кво каза..то остава и да не останат.Левски най-вероятно ще си е втори, но за събуждане не може и да се говори!За какво събуждане говорим при полужение,че съдията даде дузпа в 55 мин..аз съм сигурен,че поне оше 15-20 мин щяхте да се лутате пред вратата за да вкарате гол!Да не говорим,че имахте и късмет!Тоя ако беше вкарал онова полужение с гредата и беше станало 0 на 1 ей тогава щеше да стане голям цирк!Въобще без Жо много зле!Гара Дембеле както казах като свърши есентта,че очаквам да му спада формата така и стана и мисля,че въбоще няма да се върне към добрата си форма!Това беше добро стечение на обстоятелствата добавено с някакви качества разбира се!Гаджев и той въобще не играе това което съм го виждал!Само вратаря ви ме кефи!Но да ми се кефиш,че сте били Видима е повече от смешно!И 5 кръга играете един и същ футбол, мъчение яко.Да не говорим,че единят кръг и мач нямаше!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
stinki
Контакти:

Мнениеот stinki » 04 апр 2011 11:55

MagicMoments написа:За Левски тази година ще е успех ако останат в зона Лига Европа. 8-) 8-) 8-) :) За купата никакъв шанс. 8-) 8-) 8-)

И как по-точно стигна до този анализ? Затова че ЛЕВСКИ има 1 загуба и 4 победи от началото на сезона-Не се излагай!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 04 апр 2011 12:00

Лично аз не виждам никакво събуждане/дано се лъжа/! Отбора играе трагично, даже и срещу тим като Видима! Минев, Гаджев, Дарко, Гара, да не говорим за Йовов са извън всякаква форма,а те са водещите фигури!
Пуканката да не говори за дузпи в 55 мин.,а да каже нещо за гол и половина напълно криминални/от засада/ на гиганта Спас срещу Сливен!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 апр 2011 12:01

stinki написа:

И как по-точно стигна до този анализ? Затова че ЛЕВСКИ има 1 загуба и 4 победи от началото на сезона-Не се излагай!

Всъщност са 3.Аз не гледам точките на даден отбор а неговата игра от началото на първенството Левски няма много добър мач.Измъчени победи срещу Черноморец и Видима.Локото сами се бият,цирк в Каварна.Ето по какво стигнах до този анализ.
Последна промяна от MagicMoments на 04 апр 2011 12:04, променено общо 1 път.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 04 апр 2011 12:02

Дано събуждането ви продължи цяла година. Щом срещу Тиквите от Севлиево се събудихте , се замисли какъв отбор имате и какви играчи и за къде са ви играчите. Посмях се. Дано в Ловеч да се наспите хубаво и да се събудите при 3-0 за Литекс. :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 апр 2011 12:04

аби написа:Лично аз не виждам никакво събуждане/дано се лъжа/! Отбора играе трагично, даже и срещу тим като Видима! Минев, Гаджев, Дарко, Гара, да не говорим за Йовов са извън всякаква форма,а те са водещите фигури!
Пуканката да не говори за дузпи в 55 мин.,а да каже нещо за гол и половина напълно криминални/от засада/ на гиганта Спас срещу Сливен!

Eй го сега говориме за Левски вие пак почвате за ЦСКА!После да не кажете нещо!Да засада има!Но ЦСКА водеше вече 1 на 0 от 7-мата минуата!Така че и без тая засада и с нея пак щяхме да бжиеме Сливен!Те дори нямаха една атака!Само късмета ги спаси!Като ми говориш за засади, защо не видиш второто полувреме 2 чисти засади ни дигат!Засада при вторият гол има, но и такава дузпа в завързаан мач да дадеш е смешно!Така че, не виждам какво м исе заяждаш!Някога да съм казал,че няма засада при гола ни?Едно е мача ти в 60 мин да е 0 на 0 друго е мача ти да е 1 на 0 !Повечето от малките отбори играят докато не им вкараш гол после забрави някаква смислена игра от тях!
Последна промяна от POPCORN на 04 апр 2011 12:06, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 апр 2011 12:05

Ти на това събуждане ли му викаш? Прегледай отново записа на мача, помисли хубаво, осъзнай си и се извини (поне на себе си) за погрешното възприемане на събитията развили се след 21 часа на Герена онази вечер. Пловдивските Сульо и Пульо не могат да събудят отбора. Не че не искат. Просто това е таванът на възможностите им. Не се съмнявам в левскарските им чувства. Убеден съм, че и двамцата са големи левскари. Но тук става въпрос за КАЧЕСТВА. Те не ги притежават. Искат, но не могат. Помните ли игрите от началото на есента? Тогава все още беше останала инерцията от кокаловото време. Но и Кратко Останич и Сульо и Пульо успяха да изкоренят остатъците и. Резултатът всечки го виждате. Събуждане има при националите. И там същите момчета, но треньора друг. Дойде един германец любовчия (знам, че звучи парадоксално), подреди ги правилно, преразпредели им задачите и заприличаха на отбор. Подобна метаморфоза трябва да преживее и Левски. От българските треньори мисля, че това може да го направи само Едуард Ераносян (но не знам кога му изтича наказанието) или западноевропеец. И пак повтарям: БЕЗ СУЛЬО И ПУЛЬО. С тях не става.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 апр 2011 12:08

THE G.A.M.E написа:Ама не ...
Въпроса е, че ние за 1 час футбол имахме точно => 1 голово положение ... това на Иса-та, когато излезе сам срещу вратаря и би в страни.

А на среща си имахме отбор като Видима ( нищо лично, напротив - доста добре си цъкаха момчетата ) ... който освен всичко друго неможа и да играе като хората - бетон !
А освен всичко друго, мача беше и на "Герена" ....

И като за капак, без дузпата бяхме взели-дали ... и вероятно щяхме да вземем само точка от мача !

Кройф го е казал ...
- Ако играеш добре, дори и да не печелиш, рано или късно ще започнеш да печелиш !

Аз пък ще кажа, че - Ако играеш зле ( както Левски към момента ) ... рано или късно ще започнеш да губиш !
+1
Въпрос на време е ....
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 апр 2011 12:13

Никакво събуждане няма. По скоро сме в будна кома. Трябва да започне пролетно почистване с изнасяне на боклука от управленски тип.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 апр 2011 12:18

POPCORN написа:
аби написа:Лично аз не виждам никакво събуждане/дано се лъжа/! Отбора играе трагично, даже и срещу тим като Видима! Минев, Гаджев, Дарко, Гара, да не говорим за Йовов са извън всякаква форма,а те са водещите фигури!

Eй го сега говориме за Левски вие пак почвате за ЦСКА!После да не кажете нещо!Да засада има!Но ЦСКА водеше вече 1 на 0 от 7-мата минуата!Така че и без тая засада и с нея пак щяхме да бжиеме Сливен!Те дори нямаха една атака!Само късмета ги спаси!Като ми говориш за засади, защо не видиш второто полувреме 2 чисти засади ни дигат!Засада при вторият гол има, но и такава дузпа в завързаан мач да дадеш е смешно!Така че, не виждам какво м исе заяждаш!Някога да съм казал,че няма засада при гола ни?Едно е мача ти в 60 мин да е 0 на 0 друго е мача ти да е 1 на 0 !Повечето от малките отбори играят докато не им вкараш гол после забрави някаква смислена игра от тях!

Не знам за какво се спори тук. Никакво събуждане няма и в Левски и в ЦСКА. Имаше някакви проблясъци през есента в турнирите,но от тогава всичко е дълбок зимен сън. И така ще е до края. По инерция и двата отбора ще се класират в ЛЕ. Може би истинското събуждане ще стане когато един от двата отбора или и двата останат вън от ЕКТ. Няма да е тази година. Но ако така продължават Литекс може да е шампион още няколко години, а от долу напират Лудогорец които още догодина ще имат претенции, а може и още някой.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”