fcbsterns написа:дано се вземат спешни мерки срещу селския.отбора вече е "заминал".единственото което искам е главата му на дръвника .
http://bultras.com/news.php
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcbsterns написа:дано се вземат спешни мерки срещу селския.отбора вече е "заминал".единственото което искам е главата му на дръвника .
Meto_1912 написа:fcbsterns написа:дано се вземат спешни мерки срещу селския.отбора вече е "заминал".единственото което искам е главата му на дръвника .
http://bultras.com/news.php
Че какво има да се замисляме !? То той - точно Коня го докаpа пpез 1999Veso1913 написа:Мисля си,че нямате много голям избор вече.Дано излезе нещо покрай Яне Янев,но не ми се вярва,защото явно Христола пърди в едно гърне с някой мноооооого голям,който има определено ефективен чадър.Не сте забравили че и Президента на БГ ви беше фен и пак нищо!Замислете се по този въпрос,все пак.
vhpvhp написа:Че какво има да се замисляме !? То той - точно Коня го докаpа пpез 1999Veso1913 написа:Мисля си,че нямате много голям избор вече.Дано излезе нещо покрай Яне Янев,но не ми се вярва,защото явно Христола пърди в едно гърне с някой мноооооого голям,който има определено ефективен чадър.Не сте забравили че и Президента на БГ ви беше фен и пак нищо!Замислете се по този въпрос,все пак.
Изпълнителният директор в оставка на Ботев Сава Савов реагира бурно пред Топспорт.бг за изформацията, че ДЮШ на "канарчета" е разформирована.
"Току що от Графа (село Граф Игнатиево) се върна Сашо Гаров - баща на капитана ни Илиян Гаров, който окоси стадиона за мачовете на децата в събота и неделя. Имаме четири домакинства, които ще се играят. Какви са тези глупости, че сме разпуснали школата. Може пари да нямаме за по-важни неща, но намерихме 40 лева УАЗ-ката и бензин за косачката. Детските ни отбори ще изиграят своите мачове. Това го гарантирам", Савов пред Топспорт.
Кашчей написа:Пасаден, попитах каква е темата в тази тема?
За зрението ми не се безпокой-нито е разтроено, нито е разстроено![]()
Пускаш информация, но не виждам конкретен въпрос за дискусия.Имам смътното чувство, че канарчетета се надпреварвате да пускате теми с цел да се установи кой е по-яка камила![]()
С други думи, чия храчка по Христолов ще е по-голяма, по-мазна и по-гъста.
Явно много ви се удава максимата:"Много мразим да не мразим"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта