Гонг или "Часът на Левски"

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Гонг или "Часът на Левски"

Мнениеот athom » 28 апр 2009 17:54

За да ви е гадно и да имате за какво да цинкяте. Е затва се говори само за Левски. :twisted: :twisted: :twisted:

А ся цинкяйте! :twisted: :twisted: :twisted:
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 17:55

Ралица не е ли от ЦСКА, защо пише-НЯМА ? :? Инес Павлова- Миньор и Барселона, е такъв ярък контраст няма :!: :geek: :lol: Браво на Стефан Глухаров за избора. ;)

Не зная Ралица от кой отбор е,но съдейки по коментарите и тя май наистина е неутрална.Преди време ми попадна една публикация е вдин вестник на темата за футболните пристрастия на журналистите в разни медии,и си я пеистнах за да ми служи за такива случаи.Все пак човек когато твърди нещо не трябва да е голословен ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 апр 2009 17:56

Old_death написа:
Я като преглеждаш сега мненията цъкни на "иди на" и виж кой форум е на първо място...
Чак пък само за Левски да говорят... Да не забравяме и Ники Александров!
Пък предаването започва с Левски, защото има повече фенове в България... Все пак за аудиторията мислят ;)

Хайде престанете с това голословие!Сега ти цъкни на форумите на Гонг и виж горе в ляво форумът на кой отбор е изтипосан на първо място!И ми кажи по принципа на шампионска титла или водач във временото класиране,форумът на Левски е първи!!!Съвсем нормално е след като пишеш във форумът на някой клуб и цъкнеш на "отиди на" да те прати първо в тоя форум.

Не. Влез във форума на Левски и цъкни на отиди на и виж кой форум е на първо място... :) И пак ще си говорим...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 28 апр 2009 17:56

Трябва да отворят рубрика "Часът на плачковците". Интересно ми е кой ще е най-активен ;) ?

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 28 апр 2009 17:57

Във времена на стрес от "с.в.и.н.с.к.и грип" всеки се страхува да пропагандира отбора-символ на тези животни. Страх ги е хората, че само с произнасянето на думите свързани с това отборче могат се заразят :!: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 18:01

Не. Влез във форума на Левски и цъкни на отиди на и виж кой форум е на първо място... :) И пак ще си говорим...

Ха!Тука се оказа прав :lol: Никога не съм използвал тоя начин за влизане във форумът.За мен е по нормално влизането по начинът,който ти казах че ползвам.И все пак не можах да разбера по каква логика вашият форум е първи,влизайки през форумите на Гонг!Не че има някакво значение,но все пак прави впечатление.Ако бяхте действащи шампиони,въобще нямаше да обеля дума за това,иначе..... ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 апр 2009 18:05

Old_death написа:

Ха!Тука се оказа прав :lol: Никога не съм използвал тоя начин за влизане във форумът.За мен е по нормално влизането по начинът,който ти казах че ползвам.И все пак не можах да разбера по каква логика вашият форум е първи,влизайки през форумите на Гонг!Не че има някакво значение,но все пак прави впечатление.Ако бяхте действащи шампиони,въобще нямаше да обеля дума за това,иначе..... ;)

Е как не разбра! Заради многобройната синя аудитория. :D
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 апр 2009 18:06

Old_death написа:

Нека не ставаме дребнави- какво значение има това кой форум къде е :!: :?: А и това е демократична страна, уж- като не ви харесва идете в други сайтове,където ще са направени по ваш вкус ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 28 апр 2009 18:06

Доста комлекси какво значение има с кой почват и кой е на първо място извън терена стига глупости бе стегнете се каква е тая тъпотия!!!!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 18:08

Е как не разбра! Заради многобройната синя аудитория. :D

Е тук ме закопа :lol: :lol: :lol: Тогава да ти задам един друг въпрос!Това ли е причината да пишете като луди в нашият форум,а да зарежете вашия ;)Почти не се сещам за фенове на ЦСКА,които да имат повече мнения във вашия форум,докато при вас има доста такива случаи :o

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”