Този човек определено изумява с думите и действията си в последно време. То и преди го имало, но днес явно той самият не е искал да спечели Левски мачът, какво остава за играчите. Добре, че срещата с Лукойл беше без значение. Но този човек трябва да бъде разкаран от тима. Той само говори и нищо не прави.
Миналата година Левски имаше доста по - силен отбор, но по непонятни причини не пожела да вземе титлата. Всъщност нека господин Папазов отговори.
Тити и неговите схеми
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тити и неговите схеми
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Тити и неговите схеми
daniel875 написа:Този човек определено изумява с думите и действията си в последно време. То и преди го имало, но днес явно той самият не е искал да спечели Левски мачът, какво остава за играчите. Добре, че срещата с Лукойл беше без значение. Но този човек трябва да бъде разкаран от тима. Той само говори и нищо не прави.
Миналата година Левски имаше доста по - силен отбор, но по непонятни причини не пожела да вземе титлата. Всъщност нека господин Папазов отговори.
Има иден вестник - Торнадо. В последния брой има една много интересна теза за смъртта на шефа на федерацията. Накратко - става дума за черно тото. Не ми се вярва, че в баскетбола има такова, но то в България нищо не трябва да те изненадва.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Не му се сърдете на Тити ... той толкова си може. След блестяща 5-годишна кариера като професионален състезател се е отъркал около няколко мутри и станал човек...
- milen.hristov
- Контакти:
Ще бъда кратък,точен и ясен във спорта има и загуби както и по-слаби сезони.Надявам се да сте ме разбрали,с тези неща трябва да се свиква.Да не би сър Алекс,Ги Ру,Арнсен Венгер да са печелии постояно и вески сезон в БГ баскета в момента второто място за съжаление е като първо,просто ЛУКОИЛ за България са много силни финнсово и от там и игрово
По принцп съм му фен на Тити, но днес ме издразни! Преди месец по TV+ се по*** от палячовщини, а днес нали е bTV, кротък като агънце, дори за малко да заплаче... защо така?
Тити не е различен от всички останали. Той е част от тях. Като толкова е голям, преди време защо искаше да става политик или нещо такова? Хайде стига! Той просто е един много голям артист, на който хората вярват.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа: по непонятни причини не пожела да вземе титлата. Всъщност нека господин Папазов отговори.
Това ако го вярваш сериозно, следващото е "господин папазов" да ти каже да скочиш и ти го направиш, на теб хората ще ти се смеят. Неговото беше само оправдание, тъй като не очакваше и една победа да спечели срещу онзи смешен Лукойл.
Просто това е разликата между незаинтересованите "Левски" и желаещите да се докажат отпаднали на най-важния етап играчи на "Лукойл". Явно треньорът на "сините" не може да накара своите играчи да играят в подобен мач. Както и доста други неща, доказал че не може да ги прави.