Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)

Мнениеот vladipo » 03 апр 2011 19:49

Марти Камбуров написа:
Артилериста написа:Колкото и да не ми се иска да го вярвам,мисля,че сценарият от 2009 ще се повтори.Титла за купа и 1-2 за Левски ;)
Ако наистина стане така,това говори много лошо за иначе затъващият ни футбол.И все пак аз също искам Левски да победи,въпреки,че съм от ЦСКА,защщото ще ги чакаме следващият мач :lol:

И къв е смисъла Литекс да им пуска като те са шампиони вече? :lol: Пичове, стегнете се малко! Предполага се минимално преимущество за Литекс според формата им, която е най-постоянна, но само толкова..Все пак като изреват 2000 левскари не се знае какво ще стане. Този отбор на Левски всички видяхме, че може да играе, въпроса е кога отново ще го покаже.. Едно е сигурно- чака ни оспорван мач с много напрежение и дай Боже дузпи :twisted:

Това е най-точното мнение, което видях във форума. Дано Левски покаже това, което може.

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 апр 2011 19:58

big4eto написа:Този садия ако е реалист в 15 мин мача е готов за прекратяване ;) Червени картони до 15 мин за минев,мюлдер,гаджев,милиев и грийн :!:

А Дембеле къде го забрави???????
Просто съдийте яко си затварят очите за неговите нарушения, а те са често,често

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 апр 2011 20:04

човече литекс води с 8 точки ? за каква заменка говориш като следващия мач е с ЦСКА ... единствено служебно могат да ги минат Левски.. смешно е да се говори за заменка в тоя мач[/quote]

ЧОВЕЧЕ, 8 точки не са нищо при положение,че Литекс има много по тежки мачове от левски, при това и гостуване на герена

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 апр 2011 20:11

pankin написа:човече литекс води с 8 точки ? за каква заменка говориш като следващия мач е с ЦСКА ... единствено служебно могат да ги минат Левски.. смешно е да се говори за заменка в тоя мач

ЧОВЕЧЕ, 8 точки не са нищо при положение,че Литекс има много по тежки мачове от левски, при това и гостуване на герена[/quote]
Левски има по-тежки мачове,защото играе срещу ...себе си.Титла за Литекс,купа за Локомотив
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 апр 2011 20:13

И къв е смисъла Литекс да им пуска като те са шампиони вече? :lol: Пичове, стегнете се малко! Предполага се минимално преимущество за Литекс според формата им, която е най-постоянна, но само толкова..Все пак като изреват 2000 левскари не се знае какво ще стане. Този отбор на Левски всички видяхме, че може да играе, въпроса е кога отново ще го покаже.. Едно е сигурно- чака ни оспорван мач с много напрежение и дай Боже дузпи :twisted:[/quote]

Есентта, като изреваха 2000 левскара, нали видя какво ви се случи, въпреки че през есентта играхте по-добре.
С реването може да стряскате само децата от детските градини.
ЦСКА ви би на герена и без публика, нали????

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2011 20:31

Не мога да разбера защо всички отписват Левски в този мач :?: Литекс и миналата година не бяха никак зле, ама кой грабна купата в крайна сметка, така че уважаеми дами и господа - в този мач изявен фаворит няма. Нека не забравяме, че в последните няколко срещи на моменти селянията надделяваше и съдиите ходеха с мокри кърпи в недоумение кога испуснаха мача и какви измишльотини ди са изсмучат от пръстите, за да не го прекратят преждевременно.

В едно съм сигурен: Този път няма да има лакти, шамари, бутанки и т.н. Освен това за миг не ми се иска да помисля че може да има уговорка "купа за първенство", а и се надявам че реферът ще си свърши работата. Затова прогнозирам изключително напечен мач, със сигурност ще има червени картони и спорни положения, но нека те да не бъдат решаващи.

В заключение: Не бързайте да ни отписвате, аз очаквам някоя изненада в тактически план от Ясен, а и да не забравяме че Левски е силен, когато е опрян до стената 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
МORSKI

Мнениеот МORSKI » 03 апр 2011 20:51

TristaNNN написа:Не мога да разбера защо всички отписват Левски в този мач :?: Литекс и миналата година не бяха никак зле, ама кой грабна купата в крайна сметка, така че уважаеми дами и господа - в този мач изявен фаворит няма. Нека не забравяме, че в последните няколко срещи на моменти селянията надделяваше и съдиите ходеха с мокри кърпи в недоумение кога испуснаха мача и какви измишльотини ди са изсмучат от пръстите, за да не го прекратят преждевременно.

В едно съм сигурен: Този път няма да има лакти, шамари, бутанки и т.н. Освен това за миг не ми се иска да помисля че може да има уговорка "купа за първенство", а и се надявам че реферът ще си свърши работата. Затова прогнозирам изключително напечен мач, със сигурност ще има червени картони и спорни положения, но нека те да не бъдат решаващи.

В заключение: Не бързайте да ни отписвате, аз очаквам някоя изненада в тактически план от Ясен, а и да не забравяме че Левски е силен, когато е опрян до стената 8-)

Хората отдавна спряха да говорят със заучени фрази. Ловеч още 10 победи до края на сезона 1000% няма направят но и "Левски" даваш ли гаранция, че ще направят още 10 поредни победи?

Относно мача за купата Ловеч не им е последна надежда и ще играят необременени но за "Левски" този мач е един от тези които им решават сезона и ако се издънят има много голяма вероятност да се сринат здраво в класирането защото след една евентуална загуба, то още следващият кръг Миньор ще ги довърши и след това им гостуваме ние и изобщо няма да им е леко, а ако играят така като снощи мача от нас няма да вземат

Ловеч от този мач само може да спечели но не и да загуби

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 апр 2011 20:51

Ако Левски играе и в този мач както игра срещу ЦСКА, Черноморец, Видима и в контролата с Калиакра нищо добро не ги чака. А за Литекс - и те не са много добри, но поне имат самочувствие от победите, които постигат.
Прогноза: 2:0
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
МORSKI

Мнениеот МORSKI » 03 апр 2011 20:57

От началото на пролетният дял
Ловеч 13-1
"Левски" 6-3

Това са вкараните и получени голове

Дембеле ако не е във форма и извънмотивация, кой ще вкарва за "Левски" нямам на идея

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 03 апр 2011 21:04

МORSKI написа:От началото на пролетният дял
Ловеч 13-1
"Левски" 6-3

Това са вкараните и получени голове

Дембеле ако не е във форма и извънмотивация, кой ще вкарва за "Левски" нямам на идея

Ами 0:0 и ги клатим с дузпи бре :lol: . Иначе полуфиналите ги виждам по следният начин: ЛЕВСКИ-Славия и Черно Море -Локо(ПД) и финал ЛЕВСКИ-срещу домакина от Черно Море и Локо(ПД) :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Върни се в “Литекс”