Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)

Мнениеот dodo7271 » 03 апр 2011 19:13

1. Най-големия мит, който налагат прислужниците на Ганчев, е, че Ловеч е малък град и затова не ходят хора на стадиона. Аз съм бил на един-единствен мач в Ловеч, когато беше Осъм и на стадиона имаше 20 000 души. А мачът беше срещу Хасково. Просто в Ловеч повечето хора смятат Литекс за фирмен тим на Гриша Ганчев, а не за отбора на Ловеч.
2. Загубата в Ловеч ще се отрази добре на Левски, защото ще има промени в треньорския щаб. И колкото по-рано се извърши тя, толкова по-добре за отбора.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 03 апр 2011 19:17

dodo7271 написа:1. Най-големия мит, който налагат прислужниците на Ганчев, е, че Ловеч е малък град и затова не ходят хора на стадиона. Аз съм бил на един-единствен мач в Ловеч, когато беше Осъм и на стадиона имаше 20 000 души. А мачът беше срещу Хасково. Просто в Ловеч повечето хора смятат Литекс за фирмен тим на Гриша Ганчев, а не за отбора на Ловеч.
2. Загубата в Ловеч ще се отрази добре на Левски, защото ще има промени в треньорския щаб. И колкото по-рано се извърши тя, толкова по-добре за отбора.

обясних ти в по-горния си коментар ! На мача с Хасково и на един мач с Локо ПЛД имаше над 15 000 души на стадиона , но тогава в града живееха над 60 000 ! сега няма 15 000 в самия град ! А ти сега я ми кажи като София е над 2 милиона защо вчера на левски имаше под 2000 души публика ?
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 03 апр 2011 19:25

Не си прав ! този отбор го подкрепям от както се помня и беше с името ОСЪМ ! мога да ти покажа снимки от онези времена да видиш на стадиона 15 000 човека ;) Тогава градът беше супер развит и в него живееха над 60 000 души а сега има няма 15 000 население :cry:[/quote]
Нещо послъгваш май... Когато Кърпачев играеше в Северна "Б"РФГ почти на всеки мач публиката на домакините беше в пъти по-малко от тази на гостите. Нека не се залъгваме - Ловеч никога не е бил футболен град.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 апр 2011 19:27

ами начина на изказване и грубостта в думите ти.Карай го по-умерено и по здържано,пази емоциитеси за стадиона и аз не съм света вода ненапита,но вече се старя да се държа възпитано.Това е от мен бигче-нямам нищо против ТЕБ.
LEVSKI_FOREVER

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 03 апр 2011 19:31

aбе аз не мога да разбера, какво всички като папагали повтарят, че Литекс бил фаворит?! Левски играел слабо-ами те и Литекс не са Барселона бре?! :lol: . Какво толкова показва Литекс?- кански мъки срещу сополивите ученици от Пирин-добре че беше щатният им съдия Ники-лекето да ги допута до победата, после луд късмет срещу Локо(ПД), а срещу Академик един случаен автогол им реши мача, иначе горките нямаха удар към вратата и не се виждаше как ще вкарат.Ще ги бием с 1:0, или 0:0 и на дузпите Пацо Илиев ще блесне и ще ги ТРЕСНЕ. КАЗАХ! :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 апр 2011 19:37

BOKA_PALRMO написа:aбе аз не мога да разбера, какво всички като папагали повтарят, че Литекс бил фаворит?! Левски играел слабо-ами те и Литекс не са Барселона бре?! :lol: . Какво толкова показва Литекс?- кански мъки срещу сополивите ученици от Пирин-добре че беше щатният им съдия Ники-лекето да ги допута до победата, после луд късмет срещу Локо(ПД), а срещу Академик един случаен автогол им реши мача, иначе горките нямаха удар към вратата и не се виждаше как ще вкарат.Ще ги бием с 1:0, или 0:0 и на дузпите Пацо Илиев ще блесне и ще ги ТРЕСНЕ. КАЗАХ! :mrgreen:

А дано,ама надали..Треньора ни е слаб,собственика-беден и стиснат...Да си говорим истината-2-ро място ни е върха тая година...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 03 апр 2011 19:37

zlatan написа:ами начина на изказване и грубостта в думите ти.Карай го по-умерено и по здържано,пази емоциитеси за стадиона и аз не съм света вода ненапита,но вече се старя да се държа възпитано.Това е от мен бигче-нямам нищо против ТЕБ.

Добре бе пич копни ми каде първо аз обидих или нагрубих някой ? Само се зашитавам което е нормално човешко качество ! Никой не съм обидил преди да ме нападне !
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 апр 2011 19:43

magichko написа:
pankin написа:Почти съм сигурен,че ще има "ЗАМЕНКА", Литекс ще им пусне за купата, а Левски за шампионата.
Левски ще се съгласят на тази далавера, щото може да останат с пръст в г.з.
То и така няма да бъде много сигурно, но все пак.
Ако си играят честно, Литекс ще ги разбият с 2,3 гола разлика.
А мисля, че ще бият без проблем и ЦСКА.
Просто Литекс в момента играят най-хубавият футбол, Дока и Том са от голяма класа в момента, Дембеле може само да им лъска обувките, а за нашето дърво Шеридън да не говорим

човече литекс води с 8 точки ? за каква заменка говориш като следващия мач е с ЦСКА ... единствено служебно могат да ги минат Левски.. смешно е да се говори за заменка в тоя мач

Сега казваш,че е смешно да се говори за заменки,но ако СЛУЧАЙНО стане,така че да ги отстраним вие първи ще почнете да говорите за заменки.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 апр 2011 19:45

shotgun blues написа:очаквам звездата на вечерта да е МАТОНДО

Звезда ама по какво???По-гребане с лъжица ли? :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 апр 2011 19:47

Santiago Munezz написа:
shotgun blues написа:очаквам звездата на вечерта да е МАТОНДО

Звезда ама по какво???По-гр****е с лъжица ли? :lol: :lol:

Матондо не е лош футболист...Ама не е случил на треньор...
Добре,че поне Иво не го досъсипаха...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Литекс”