Локомотив Пловдив - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Славия - 1:1 FT

Мнениеот child in time » 03 апр 2011 14:45

Viktor4o_Rs написа:
kubik написа:Коко е толкова бесен,че май е отказал да гостува на предаването Зона спорт.
сега трябва да чакаме неочакваното

Добре де, не ви се бъркам, но Коко не си ли е повярвал прекалено много ? Знае се, че играете трудно с нас, а ние все пак сме Славия, не сме много във форма, но не сме и някой изпадащ отбор, че да правите трагедии, а и все пак това е само един мач. Според мен имате огромни шансове да се класирате за Европа, предвид лекия ви мач за Купата и добрата ви програма за първенството :roll: Може би както обикновено нещата са доста преувеличени ;)

След като сме си поставили Евро цели не можем да си позволяваме да играем по този начин срещу който и да е!
С Литекс играхме 100 пъти по - добре и само яловостта ни пред гола не ни позволи да победим!
Вчера нямаше и помен от тази игра! Слаба и безидеина все едно сме се върнали в кошмара Галка !
Искаш Европа няма такова нещо като традиционно слаба игра срещу някого! Всеки мач е един малък финал и стъпка към целта!
Стъпиш ли на криво забрави за цели и амбиции!
Нямаме право на грешки! Не и у дома!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 апр 2011 15:06

Viktor4o_Rs написа:
kubik написа:Коко е толкова бесен,че май е отказал да гостува на предаването Зона спорт.
сега трябва да чакаме неочакваното

Добре де, не ви се бъркам, но Коко не си ли е повярвал прекалено много ? Знае се, че играете трудно с нас, а ние все пак сме Славия, не сме много във форма, но не сме и някой изпадащ отбор, че да правите трагедии, а и все пак това е само един мач. Според мен имате огромни шансове да се класирате за Европа, предвид лекия ви мач за Купата и добрата ви програма за първенството :roll: Може би както обикновено нещата са доста преувеличени ;)

ако съдим по медийните изявите на Христо Бонев,където на ляво и дясно обеснява,че ще вземем едвали не ШЛ :mrgreen: И ако с тия глупости пълни главата на Коко,как няма да си повярва Коко,то ние феновете замалко да повярваме :lol:
Хората са казали куче което лае не хапе.... е Христо Бонев в пълна сила го доказва.

Иначе имаме отбор с добри футболисти,ама нямаме треньор ;)

Коко до сега имаше безгрешни ходове,един го провали,че не взема доказан специалист за треньор.

Сега защитниците на Матушев ще ме нападнат :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 03 апр 2011 16:16

"ако съдим по медийните изявите на Христо Бонев,където на ляво и дясно обеснява,че ще вземем едвали не ШЛ И ако с тия глупости пълни главата на Коко,как няма да си повярва Коко,то ние феновете замалко да повярваме
Хората са казали куче което лае не хапе.... е Христо Бонев в пълна сила го доказва".

Иначе имаме отбор с добри футболисти,ама нямаме треньор

Коко до сега имаше безгрешни ходове,един го провали,че не взема доказан специалист за треньор.

Съгласен съм с твойто мнение на 100% :!:
Не може един треньор гледайки мача от тъч линията да не предприеме някаква разумна смяна на този Самир! Това момче си е жив ташак като футболист!!! Здравко с правото му се ядоса на тоз въздух под налягане!!! Не може да стоиш на 10м. и да гледаш безучастно как твой съотборник(Здравко) се бори заобиколен от трима противникови играчи и ти да седиш гледайки това безучастно! На една от тренировките през седмицата на помощното игрище един от сърбите му направи УСТНА забележка на същия (Самир) да не стои безучастно от страни в същата такава ситуация като тази! Незнам ТОГАВА защо бяха закупени тез чужденци като мнозина от тях въобще не попадат на терена! ЕДНО СИ Е НЕДЕЛЧО НАУМИЛ ЕДНО СИ ЗНАЕ! За мен лично с този треньор толкова!!! Толкова са му възможностите и тактиките на Неделчо!!! Чудно ми бе каква му е тактика през целия мач на тоз наш треньор! Мотане на топката от футболистите ! Това е тактиката му за мен такава е видях :shock: !!! Скръстил си ръцете човека край тъчлинията и гледа (простете ми ) неразбиращо! ТА с право имаше подвиквания по негов адрес да изиграе както си ги е скръстил ръцете един КАЗАЧОК! Срамота :oops: ! Този мач загубихме ДВЕ точки благодарение изцяло на ТРЕНЬОРА НИ!!! А колкото до приказките на г-н Бонев... знем ги ! Дано да не ставаме отново за подигравка!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 апр 2011 18:26

Aй стига сте мрънкали де... Играем с най-кривия отбор в историята ни и голяма работа, че сме направили хикс. Ай сиктир. За тия дето се оплакват за дузпата, да им напомня че 2 минути преди това има 100% дузпа за нас за спъването на Родригес, така че... Това е. Сега да пием Пирин за купата и да се надяваме на полуфинал в Пловдив срещу победителя от Славия и Черноморец...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 апр 2011 18:40

staria написа:Aй стига сте мрънкали де... Играем с най-кривия отбор в историята ни и голяма работа, че сме направили хикс. Ай сиктир. За тия дето се оплакват за дузпата, да им напомня че 2 минути преди това има 100% дузпа за нас за спъването на Родригес, така че... Това е. Сега да пием Пирин за купата и да се надяваме на полуфинал в Пловдив срещу победителя от Славия и Черноморец...

Играеш с идея Европа няма крив и прав отбор! Ако е за 6 - 10 то място иди дойди! Но тук идеята е друга много по голяма! Трябва и ние феновете да променим мисленето си и да мислим че можем да победим всеки на всякъде ! Само така ще вдъхнем позитивизъм на момчетата ! Това от нас от тях много повече раздаване , така че да им събираме душите от терена а не като вчера!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 апр 2011 18:51

child in time написа:
staria написа:Aй стига сте мрънкали де... Играем с най-кривия отбор в историята ни и голяма работа, че сме направили хикс. Ай сиктир. За тия дето се оплакват за дузпата, да им напомня че 2 минути преди това има 100% дузпа за нас за спъването на Родригес, така че... Това е. Сега да пием Пирин за купата и да се надяваме на полуфинал в Пловдив срещу победителя от Славия и Черноморец...

Играеш с идея Европа няма крив и прав отбор! Ако е за 6 - 10 то място иди дойди! Но тук идеята е друга много по голяма! Трябва и ние феновете да променим мисленето си и да мислим че можем да победим всеки на всякъде ! Само така ще вдъхнем позитивизъм на момчетата ! Това от нас от тях много повече раздаване , така че да им събираме душите от терена а не като вчера!

Нещо не те разбирам. Какво значи излизаме с мисъл Европа? Всеки мач излизаме да бием, ако стане ок, ако не....не. Да не би да пазехме равния вчера, та имаш оплаквания?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 апр 2011 18:56

Нещо не те разбирам. Какво значи излизаме с мисъл Европа? Всеки мач излизаме да бием, ако стане ок, ако не....не. Да не би да пазехме равния вчера, та имаш оплаквания?[/quote]

Не може като си се запътил към Евро участие да имаш и най - малка обремененост тип - крив отбор! Излезеш ли с такава нагласа и равния ти е много! Вчера те не търсиха равния но и нямаха идея как да вземат 3те точки! Бай Кольо за пореден път доказа че не му е тук мястото! Бяха дезориентирани и поне от трибуната ми се струваше че не искат да са там на терена а някъде другаде!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 апр 2011 19:10

child in time написа:Нещо не те разбирам. Какво значи излизаме с мисъл Европа? Всеки мач излизаме да бием, ако стане ок, ако не....не. Да не би да пазехме равния вчера, та имаш оплаквания?

Не може като си се запътил към Евро участие да имаш и най - малка обремененост тип - крив отбор! Излезеш ли с такава нагласа и равния ти е много! Вчера те не търсиха равния но и нямаха идея как да вземат 3те точки! Бай Кольо за пореден път доказа че не му е тук мястото! Бяха дезориентирани и поне от трибуната ми се струваше че не искат да са там на терена а някъде другаде![/quote]
Днес гледа ли Берое-Локо Сф? От тях кой заслужава повече от нас?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 апр 2011 19:15

Не може като си се запътил към Евро участие да имаш и най - малка обремененост тип - крив отбор! Излезеш ли с такава нагласа и равния ти е много! Вчера те не търсиха равния но и нямаха идея как да вземат 3те точки! Бай Кольо за пореден път доказа че не му е тук мястото! Бяха дезориентирани и поне от трибуната ми се струваше че не искат да са там на терена а някъде другаде![/quote]
Днес гледа ли Берое-Локо Сф? От тях кой заслужава повече от нас?[/quote]

Смяташ ли че Берое или Локо СФ наистина ще се натиснат за Европа? Това значи пари селекция и тн!
Ние заслужаваме да сме в Европа но не и с вчерашната игра!
Мачове като вчера трябва максимално бързо да останат лош спомен!
Очаквам спешен катарзис в отбора иначе...

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 апр 2011 19:16

Много слаб Локомотив, който не можа да бие уплашената "Славия" у дома!
Единственият футболист, който беше в час през целия мач бе Родригес.
Халфовете много изневериха - Христо Златински се скри през целия мач, Габор Ерош връщаше топката само назад и се страхуваше да поеме отговорност, Сержиньо беше пълна скръб - направо да те е яд да го гледаш.Абсолютно неадекватен през целия мач.Е няма как да бием в такъв случай.Това е такъв мач, в който дори и един футболист да се "скрие" веднага накланя везните в полза на другия отбор.Здравко Лазаров също безобразно слаб!Данчо Тодоров пък е конникът без глава - много тича, играе със сърце, но не я може!Върхът на безсилието му беше, когато от 10м. вместо да скъса мрежата едвам търкулна топката покрай вратата.Обзалагам се с всеки, че моя син, който е на 3,5 годинки ще ритне топката по-силно!За цял мач изпуснахме една дузина чисти голови възможности...направо се подигравахме с късмета, който заслужено ни обърна гръб.За Раймонди какво да кажа - едно време имахме един играч Симеон Кръстев, който беше станал голмайстор на "Б" гр. и го взехме при нас.Ами Мони е класа над Бай Кольо мога да ви кажа, който отново от 3 м. не можа да уцели вратата, като изкара топката на метър над вратата фронтално срещу нея.Някой ако може да ми обясни защо Огунсото въобще дори не попадна в групата ще го черпя една бира на "Лаута" следващия мач.Според Неделчо не бил във форма...то пък щото другите ни нападатели се намират в страшна форма и са незаменими.100% съм сигурен, че Огунсото щеше да вкара гол при тези пропуски!Отново груба грешка на страхливия Неделчо.Кавдански заедно с Родригес са единствените, които знаеха защо са излезнали на терена, другите бяха пълна скръб.Тоя Лучини не знам вече, майна...толкова много се изговори за него.Абе тоя човек на вратата не чете ли играта ве, майна...къде блейше?! Ония от "Славия" 3 мин. си нагаждаше топката за удар, нашия къде зяпаше, че дори не успя да види откъде му влиза?!Явно много сме се заблуждавали, че имаме отбор, който заслужава да види Европа.Това е разликата между нас, ЦСКА и Левски - тези два отбора от столицата са научени да печелят такива мачове, докато ние - НЕ МОЖЕМ! Аз лично виждам решението на този проблем в привличането на именит чуждестранен специалист, на който да му се даде цялата власт.Не ми е ясно футболистите какъв респект ще имат от тези световно неизвестни сърби, които Коко докара на "Лаута"?!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”