Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив
И мен ме боли за Ботев,съвсем честно ви казвам,макар да знам,че ботевистите ни мразят почти като чорбите!Въпреки това съм тъжен гледайки как Ботев умира!Най-голямото богатство обаче са феновете,нека всеки според възможностите си помогне!Бъдещите поколения фенове на Ботев ще ви благославят!Успех!!!
- Fallen_Angel
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:И мен ме боли за Ботев,съвсем честно ви казвам,макар да знам,че ботевистите ни мразят почти като чорбите!Въпреки това съм тъжен гледайки как Ботев умира!Най-голямото богатство обаче са феновете,нека всеки според възможностите си помогне!Бъдещите поколения фенове на Ботев ще ви благославят!Успех!!!
"Мразим" е силна дума, имаме поводи да смятаме, че сме минимум на едно ниво с вас, независимо от състоянието на отбора.
-
- Контакти:
Fallen_Angel написа:OBI4AM LEVSKI написа:И мен ме боли за Ботев,съвсем честно ви казвам,макар да знам,че ботевистите ни мразят почти като чорбите!Въпреки това съм тъжен гледайки как Ботев умира!Най-голямото богатство обаче са феновете,нека всеки според възможностите си помогне!Бъдещите поколения фенове на Ботев ще ви благославят!Успех!!!
"Мразим" е силна дума, имаме поводи да смятаме, че сме минимум на едно ниво с вас, независимо от състоянието на отбора.
Забрави в момента за думата "НИВО",ЗА ДА НЕ СПОРИМ ПО ИЗЛИШНИ ПОВОДИ,АЗ СЪМ С ВАС,ТВЪРДО,КАТО ФЕН,ЗАЩОТО ОТБОРЪТ ВИ ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ!
tprodanov написа:Твърде честичко употребяваш думичката селянин - явно си я чувал много за себе си. Успокой се малко, намали кафетата, щото ще получиш инсулт и селския ще те надживее. И като сипеш обиди - научи се да четеш, че иначе остават в пространството. А като сипеш заплахи във форум - то затова на селския нищо му няма, щото си смел тука, заплашваш нещо. Телефонче, адресче искаш ли, ще те приема да те изслушам?
dostaty4en mi e boiq deto mi tegli tuka ,o6te nemoga da se syvzema ot nego . Pa i si nagal maina telefon4e iskal da mi dade ,ta adres4eta ...ti kvo iska6 da ti zvynna 6tot ina4e telefona deto si sybiral za ngo polvin godina kinti ne zvyni li? E mazen , 4estno nagal si maina. Nestiga ,4e tuk drazni6 ami pla4e6 i da ti se obazdam . Ne mi se slu6at SELSKI lyzy s grubo prepraven pederastki glas po telefona. Ama ako iska6 si go ostavi nekoj moze da ti se obadi da te poohazva. Selski bek mizeren!

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

ей канари я горе глава,къв е тоя нещастник дето се опитва да ви затрие.споко това нема да стане,Ботев винаги ще го има,малко ще преболедувате тая чума на пловдивския футбол.с вас сме-да живее бг футбола
- YELLOW-BLACK
- Контакти:
CSKASUCK написа:Ботев отдавна беше бита карта, въпроса беше кой щеше да я изиграе.. Тоя "селяк" е типично олицетворение на Томов и Батковият. Иначе успех срещу Христолов, и незабравяй че деца и майки нямат нищо общо с него, че чак смърт да им пожелаваш..

БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ
bai Momchil написа:Никаква помощ по начина по който казваш. Да се помогне но с нов отбор, който ще наследи старият и школата включително. АД на сельо да умира. Новият отбор да почне от зоните или от В група все тая.
не искам да сме Ботев 2009, а моя си Ботев, създаден 1912!
- pasaden
- Контакти:
Христолов подава жалба срещу Яне Янев
Христолов подава жалба срещу Яне Янев
Янев дори не си е направил труда да провери, преди да сипе клевети по адрес на боса на Ботев
Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов ще подаде жалба в прокуратурата срещу лидера на РЗС Яне Янев за клевета и уронване на личния престиж и престижа на клуба във връзка с вчерашните изявления на депутата в Пловдив, съобщиха от пресслужбата на клуба. Димитър Христолов е категоричен, че Янев дори не си е направил труда да провери, преди да сипе клевети по негов адрес, че ПФК “Ботев 1912 Пловдив” не е регистриран по ДДС, а говори за източване на ДДС от страна на президента и още куп злоупотреби. Още повече, че според Христолов депутата не е наясно, че през последната година клубът е проверяван от почти всички финансови институции, включително и ДАНС, като ревизиите не са открили нищо нередно. Явно Яне Янев прекалено много се е доверил на своите поръчители, за което трябва да си понесе отговорността, коментира Димитър Христолов.
http://topsport.ibox.bg/news/id_2070522695
100 години символ на Пловдив
Re: Христолов подава жалба срещу Яне Янев
... контраатака от митето 

- PLOVDIV PEE 1912
Re: Христолов подава жалба срещу Яне Янев
Не бе майна просто няма такъв ИДИОТ ...