Не разбирам како сте се захапали за тая дузпа. Дузпа като дузпа - можеше да се свири, можеше и да не се свири. Аз честно казано бих искал да я нямаше, за да не ми се налага да чета 10 страници тъпи спорове, ама на. Работат е, че и без дузпата Левски щеше да бие, най-вероятно. Гола си се печеше.
Тъпото е, че Ясен се е хванал за тая проста схема и не пуска. Аз, а предполагам и доста други хора, като видяхме Иса в стартовия състав, си мислехме че най-накрая ще видим игра с двама нападатели, ама не. Трябва да си много тъп и упорит, да нямаш едно крило в отбора (или поне не във форма) и да продължаваш да играеш с крила. Привърженик съмпо принцип да се дава кредит на доверие към треньора, ама май почвам да го губя към Ясен. А ако наистина Гонзо прави отбора и тактиката (което в интерес на истината не ми се вярва много), доверието ми се изчерпва и към него.
Другото на което искам да се спра, са критиките към Гарата - човека си играе, гони си топката, мъчи се, просто не му се получава много. Което си е напълно нормално - това да се вкарат толкова много голове за един полусезон се случва рядко. Съвсем в реда на нещата е ефективността му да спадне.
Огнянов се включи добре, създаде едно хубаво положение (паса с петата), горе-долу средна работа. Мненията на хората, които се обръщат към него с "циганина" или "рома" и т.н., просто не мога да ги приема, защото явно има някаква лична или расова омраза там, и такива мнения не могат да бъдат безпристастни. Срамота за фенове на Левски, които обиждат играчи на Левски по такъв начин.
Горанов (който много исках да видя), не ме впечатли особено като за пръв път. Може би онази балтия на Бранеков го разконцентрира донякъде.
Защитата се постабилизира малко. Пореден мач без допуснат гол. Да не забравяме, че миналия полусезон подобни отбори ни пълнеха мрежата. Явно новия вратар си оказва влияние, а и Иванов си е пооправил играта. Минев дето много не го харесват, е като че ли най-добрия ни играч в момента. Даже си помислих, да вземат да пуснат Видович като бек, а Минев като крило

Като цяло, Ясен да си стои до края на сезона, но ако не се оправи играта ни трябва нов човек. Опции има много, няма да навлизам подробности.
Само Левски и успех с Литекс!