В същото време президентът на Ботев /Пловдив/ Димитър Христолов обяви, че ще подаде жалба в прокуратурата срещу лидера на РЗС Яне Янев за клевета и уронване на личния му престиж и престижа на клуба, съобщиха от ръководството на "канарчетата". Повод за това са вчерашните изказвания на Яне Янев в Пловдив, че Димитър Христолов е направил много финансови нарушения, като е източвал и ДДС. Димитър Христолов е категоричен, че Яне Янев дори не си е направил труда да провери, преди да сипе клевети по негов адрес, че ПФК Ботев 1912 Пловдив не е регистриран по ДДС, а говори за източване на ДДС от страна на президента и още куп злоупотреби. Още повече, че според Христолов депутатът не е наясно, че през последната година клубът е проверяван от почти всички финансови институции, включително и ДАНС, като ревизиите не са открили нищо нередно, добавиха от управата на "канарчетата".
"Явно Яне Янев прекалено много се е доверил на своите поръчители, за което трябва да си понесе отговорността", коментира Димитър Христолов.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Пресконференцията днес?...
SHYNE написа:1912BOTEV написа:По-полека с политиката! Не искам, а и не трябва ФК Ботев 1912 да се политизира! Така че, тези коментари си ги запазете за махалата!
е ти може да не искаш ,но проблема от много време насам е политизиран . така че единствения начин да се разкара селския е само с политика или по точно с "силната " ръка на закона . сега който поне малко следи политиката, му е пределно ясно къв смешко е ЯЯ ,но пък може и да свърши нещо хубаво .и то стана ... ето поне според мен е голям успех това което става в момента в София . а за изборите всеки си решава за кой да гласува . не вярвам да има чак толкова заблудени хора да гласуват за този бастун ....
ЯЯ си вкара голям автогол и се оказа супер мастия като подкрепи БСП и ДПС с увеличаване на прага за влизане в Парламента....Имаше договорка с ГЕРБ да се направи коалиция и бяха започнали да работят заедно, но уви изигра курвенски номер на ББ.....сега усети дебелия, че няма как да влезе в парламента с тези 8% и започна предичборна кампания точно от там от където най-много може да извлече, т.е. от вас......наистина ще ви използва за маша за да постигне определена цел, а тя е само една ПАРЛАМЕНТА. Така, че има между вас интелигентни пичове и виждам, че разбраха веднага хитрата му игра. Вслушайте се в тях.......
- LordVOODOO
кан72 написа:БОТЕВ никога няма да умре,каквото и да става,знам че положението е почти безнадежно,но ТОЙ НЕ УМИРА-заради името,заради традициите,заради феновете ,заради ПЛОВДИВ,заради ЛЮБОВТА НА ХОРАТА.А разни малки морски педалчета,по добре не пишете че дразните,а вмомента ми е мн тежко и тъжно,оставете ни на мира в тоя момент,ще има време да се доказвате....
"Педалче" ще викаш на оня чикиджия баща ти дето те е направил лайнар смотан! Ей заради такива като теб искам да изтрият насраният ви о(т)бор от лицето на земята!!! ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ КАРИКАТУРА НА ФУТБОЛЕН ОТБОР "БОТЕВ" ПЛОВДИВ! Вие сте срам за името на Христо Ботев!!! _|_
Браво Селски, еби им путките майчини на тия ревльовци! Ако ще продаваш лайнарският им отбор, аз ще го купя, за да ти се молят на колене после пак ти да ги управляваш!!!

- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Пресконференцията днес?...
Grinta написа:SHYNE написа:1912BOTEV написа:По-полека с политиката! Не искам, а и не трябва ФК Ботев 1912 да се политизира! Така че, тези коментари си ги запазете за махалата!
е ти може да не искаш ,но проблема от много време насам е политизиран . така че единствения начин да се разкара селския е само с политика или по точно с "силната " ръка на закона . сега който поне малко следи политиката, му е пределно ясно къв смешко е ЯЯ ,но пък може и да свърши нещо хубаво .и то стана ... ето поне според мен е голям успех това което става в момента в София . а за изборите всеки си решава за кой да гласува . не вярвам да има чак толкова заблудени хора да гласуват за този бастун ....
ЯЯ си вкара голям автогол и се оказа супер мастия като подкрепи БСП и ДПС с увеличаване на прага за влизане в Парламента....Имаше договорка с ГЕРБ да се направи коалиция и бяха започнали да работят заедно, но уви изигра курвенски номер на ББ.....сега усети дебелия, че няма как да влезе в парламента с тези 8% и започна предичборна кампания точно от там от където най-много може да извлече, т.е. от вас......наистина ще ви използва за маша за да постигне определена цел, а тя е само една ПАРЛАМЕНТА. Така, че има между вас интелигентни пичове и виждам, че разбраха веднага хитрата му игра. Вслушайте се в тях.......
ТроЯне изигра не ББ, а десните, защото РЗС ще се явят с еднопартийна регистрация, докато СДС и ДСБ няма да го направят. Така че ТроЯне си постигна неговото и се бори за заветните 4%, като идеята му е да е единствения "десен" в Парламента и да влезе в Министерски съвет.
- Fallen_Angel
- Контакти:
LordVOODOO написа:кан72 написа:БОТЕВ никога няма да умре,каквото и да става,знам че положението е почти безнадежно,но ТОЙ НЕ УМИРА-заради името,заради традициите,заради феновете ,заради ПЛОВДИВ,заради ЛЮБОВТА НА ХОРАТА.А разни малки морски педалчета,по добре не пишете че дразните,а вмомента ми е мн тежко и тъжно,оставете ни на мира в тоя момент,ще има време да се доказвате....
"Педалче" ще викаш на оня чикиджия баща ти дето те е направил лайнар смотан! Ей заради такива като теб искам да изтрият ******ият ви о(т)бор от лицето на земята!!! ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ КАРИКАТУРА НА ФУТБОЛЕН ОТБОР "БОТЕВ" ПЛОВДИВ! Вие сте срам за името на Христо Ботев!!! _|_
Браво Селски, еби им путките майчини на тия ревльовци! Ако ще продаваш лайнарският им отбор, аз ще го купя, за да ти се молят на колене после пак ти да ги управляваш!!!
Ех, колко мъка има на този свят...
LordVOODOO написа:
"Педалче" ще викаш на оня чикиджия баща ти дето те е направил лайнар смотан! Ей заради такива като теб искам да изтрият ******ият ви о(т)бор от лицето на земята!!! ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ КАРИКАТУРА НА ФУТБОЛЕН ОТБОР "БОТЕВ" ПЛОВДИВ! Вие сте срам за името на Христо Ботев!!! _|_
Не удряй толкова силно по клавиатурата, ще си счупиш маникюра!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:LordVOODOO написа:
Не удряй толкова силно по клавиатурата, ще си счупиш маникюра!
Не може да отговори с тази си регистрация.
tprodanov написа:trakia написа:LordVOODOO написа:Добре де едно нещо не разбирам. Никой не купува нещо, за да го унищожи, защото така се набутва с парите! Да последните 2 години селският не дава пари за отбора ви, да отбора се издържа сам, с продажбата на играчи излезли от школата. Но това е така последните 2 години, а Христолов е собственик от преди това. Преди това той даваше пари за отбора! Та защо му е да си вкарва такъв автогол? Защо му е да се набутва така с парите? Т.е. какво го е накарало да намрази толкова много клуба ви, че да пожелае да ви затрие? Трябва да има все някаква причина и се чудя дали и вие феновете не сте виновни затова! Ок искахте отбора да е силен и да бие наред, ок селския ви лъга години наред с обещания за големи селекции и силен европейско "Ботев", но все пак той отначало издържаше клуба! И ако не се бяхте настроили така към него, а бяхте по-умерени и малко поне благодарни, че благодарение на него клуба ви съществува, сега нямаше да се стигне до тук и клуба ви да умира!!! Така че замислете се дали не сте сами виновни за съдбата на любимият ви клуб!
Вие започнахте тая война и това сега са последствията от нея! За мен лично не Димитър Христолов уби ПФК "Ботев" Пловдив, а феновете на отбора го убиха!!!
на чий гроб тъй грозно грачиш гарване и ти прицо проклета ...до преди една седмица ти разпитваше как била станала тази война ,ако можело некви подробности едно ,друго ,а сега се изписа много на бътре в нещата кой ква вина имал и кой бил убил отбора. Знаеш ли кво говедо , такива като тебе съсипват БГ футбол ,ти роднина на Митьо селския,ти форумен селски фен нестъпил дори 5 пъти на стадиона на "гранда",ти българино с турска душа,ти малко човече с слаба нет връзска ,крадящ кабелна телевизия,ти и ръководството на твоят клуб (БФС ЛЕФСКИ СОФИЯ) убивате футбола в БГ ...но трябва да знаеш едно нас ни е имало ,има и ще има и винаги ще сме кошмар за вас в един или друг аспект .ако не можем да ви бием на терена то е ясно ще яедете бой извън него. А ако ние изчезнем от картата на БГ футбол то ще с цената на построяаване на гробищен парк на герена .аиде въза с мазната синя прпаганда!!!
Тракиецо, това лично към теб, без да засягам феновете на Ботев. Ти си една жалка твар, дето не знае от кой отбор е - отстрани на аватара ботев, на подписа YNWA - хамелеон, фурнаджийска лопата. Единствената константа в твоя живот е, че мразиш Левски. При положение, че от феновете на Левски, в случая Ботев има подкрепа. При положение, че докато си слагахте плакатите против селския на някои чисто левскарски места бяхте оставени на спокойствие. И с право, но без ти да имаш заслуга затова. Ае марш да лижеш топките на селския!
СА виж пич,ти на мене ми държиш неква сметка аз за кого говоря в нашия си форум. Ти мене да си ме видел тва да го говоря във вашия форум или изобщо да си ме видел да пиша там? Тва звучи адски тъпо от човек ,който има 100% от своите мнения във форума на кръвния враг.Ти немаш едно мнение за твоя клуб селски.Жалкия май си ти Комп Хулиганино.А като си тръгнал да ми се палиш за аватари вземи хвърли едно око на малкия лигльо от ЧМ кво аватарче си има (мерцедес,барса,мерцедес,барса,мерцедес,барса) някой от наще каза нещо за мангалския москвич и шофьора му .Така де тебе като те гледам май си му пътника на предната седалка? Та тук въпроса е кой на кого духа? Ти на Бебето мангал или то на тебе???И знаеш ли ,наистина съм станал и аз като вас един компютърен плъх . Требва да се взема в ръце . мерси ,че ме опомняш селянино ако има как да ни се пресекът пътищата ще я обсъдим пак тази тема кой кого .Обещавам ти .
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Твърде честичко употребяваш думичката селянин - явно си я чувал много за себе си. Успокой се малко, намали кафетата, щото ще получиш инсулт и селския ще те надживее. И като сипеш обиди - научи се да четеш, че иначе остават в пространството. А като сипеш заплахи във форум - то затова на селския нищо му няма, щото си смел тука, заплашваш нещо. Телефонче, адресче искаш ли, ще те приема да те изслушам?
Фен съм на Левски, но искам да изразя искрено съчуствие към феновете на Ботев!
Искрено се надявам максимално бързо и безболезнено - доколкото това е възможно в тази ситуация - да преодолеете унижението, което нанесе Христолов...
С вас съм!
Искрено се надявам максимално бързо и безболезнено - доколкото това е възможно в тази ситуация - да преодолеете унижението, което нанесе Христолов...
С вас съм!