ShooterMan написа:Deluxx написа:Гледай тоя как ми се хваща за думите никъде не съм казал "Щом сме били Левски ще бием всеки отбор от България" това не съм го казвал никъде.
Я ми припомни кога ЧМ е бил ЦСКА в София ? - През далечната 2003
Ще бием ЧМ защото момчетата искат купата !!! 100%
Да,но в София след далечната 2003 като черна краска греят 0:0,1:1,2:2 и плеяда ваши изтерзани победи с 1:0 след дузпа/фал и т.н.Аз нямам нищо против да се повтори някой хикс и да добутаме до дузпи.При всички положения е ясно,че Черно Море излиза не,за да бие ЦСКА,а за да ЕЛИМИНИРА ЦСКА,т.е. нас ни устройва джиткане около равния резултат...окопаваме се с 11 човека зад центъра и толкоз,контри,ако вкараме не ви виждам от там насетне.Освен това...ние имаме немалки шансове през А група за ЛЕ,а тези шансове се гарантират ако спечелите Купата на БГ точно вие.С други думи-Черно Море винаги ще спечели след вторник,а вие-само може да загубите,сещай се кой ще налее оловото и ще глътне гипса...и като сложим едно здраво окопаване от наша страна сте готови паднали.
Вие кво си мислите-че всеки път ще ви мине номера с тва 11 души зад центъра ли!?!
Ей така държите до 44-ата минута в отбрана,едно статично положение и ОП...Пиргов ше се пита отде му е влязло!След туй се отваряте отзад така хубавко,една контра с бързите ни крила към Спаско и ОП....Пиргов ще се чуди отде му е влязло!!!
Сега четох някъде,че Армията била почти готова и има някаква вероятност да играем на нея!Само не ви виждам пред наша публика(която с оглед на това,че отдавна не сме играли на нашия дом,бая ще се събере),на тоя равен терен с тия наши бързи крила кво ще правите!
Значи отностно това,че ние само губим от тоя мач....Само ще ти кажа,че на нас 3-то място ни е гарантирано!На 90%!Може и да ни отстраните,ама ако паднете по нататък от Литекса(или ''Левски) май маай вие ще го налапате големия,а?