ЦСКА - Черно море 2:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Черно море - 05.04 вторник /18:00/

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2011 16:46

Deluxx написа:
Rivaldo10 написа:Тоя е яко заблуден :) Снощи ви дадоха измислена дузпа , спечелихте с късметлийска игра един рикушет и една измислена дузпа...какво да говорим.Иначе за горния сценарий че резултата е 2-3 ще ти кажа,че си гледал много фантастика :)

Чудя се защо още не си казал,че Черно Море може да спечели Шампионската титла на България и да достигне до 1/4 финал в ШЛ ?
Ей фантастика, ще ти задам два лесни въпроса, нали гледаш футбол от 1-2 години.
Кой отстрани цска миналият сезон? На кой стадион? После ще поговорим за фантастика! ;)

А кой победи Левски с 1-3 на 26 февуари ?

И к`во общо има мачът с Левски с този, с Черно море?Или щом сте победили Левски, то няма как да не победите всеки друг отбор.. ама май не е така.Между другото Черно море са ви побеждавали и на прекрасният ви терен, та няма да е голяма изненада, ако го направят пак (ако им бъде разрешено да го направят в точно този мач).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 апр 2011 16:48

Кашчей написа:
Deluxx написа:
Rivaldo10 написа:Тоя е яко заблуден :) Снощи ви дадоха измислена дузпа , спечелихте с късметлийска игра един рикушет и една измислена дузпа...какво да говорим.Иначе за горния сценарий че резултата е 2-3 ще ти кажа,че си гледал много фантастика :)

Чудя се защо още не си казал,че Черно Море може да спечели Шампионската титла на България и да достигне до 1/4 финал в ШЛ ?
Кой отстрани цска миналият сезон? На кой стадион? После ще поговорим за фантастика! ;)

И к`во общо има мачът с Левски с този, с Черно море?Или щом сте победили Левски, то няма как да не победите всеки друг отбор.. ама май не е така.Между другото Черно море са ви побеждавали и на прекрасният ви терен, та няма да е голяма изненада, ако го направят пак (ако им бъде разрешено да го направят в точно този мач).

Каква е вероятността Черно море да паднат, въпреки, че им е "разрешено" да бият?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2011 16:56

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Deluxx написа:

Каква е вероятността Черно море да паднат, въпреки, че им е "разрешено" да бият?

Вероятността е голяма, дори много голяма.Но да кажеш, че понеже сте били Левски то задължително ще биете и Черно море..... все пак е мач.Левскарите май бяха твърдо убедени, че на 26.02 ще ви размажат.. като вас сега.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 апр 2011 18:15

Ако си чел внимателно предните мнения ще разбереш, че колкото общо има това кой отстрани ЦСКА миналата година, толкова общо има и мача на 26.02. Вероятно обаче не си ги чел, иначе не вярвам умишлено да вадиш избрани цитати от контекста и да правиш забележки :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 03 апр 2011 20:06

Гледай тоя как ми се хваща за думите никъде не съм казал "Щом сме били Левски ще бием всеки отбор от България" това не съм го казвал никъде.

Я ми припомни кога ЧМ е бил ЦСКА в София ? - През далечната 2003

Ще бием ЧМ защото момчетата искат купата !!! 100%

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 апр 2011 20:24

Deluxx написа:Гледай тоя как ми се хваща за думите никъде не съм казал "Щом сме били Левски ще бием всеки отбор от България" това не съм го казвал никъде.

Да,но в София след далечната 2003 като черна краска греят 0:0,1:1,2:2 и плеяда ваши изтерзани победи с 1:0 след дузпа/фал и т.н.Аз нямам нищо против да се повтори някой хикс и да добутаме до дузпи.При всички положения е ясно,че Черно Море излиза не,за да бие ЦСКА,а за да ЕЛИМИНИРА ЦСКА,т.е. нас ни устройва джиткане около равния резултат...окопаваме се с 11 човека зад центъра и толкоз,контри,ако вкараме не ви виждам от там насетне.Освен това...ние имаме немалки шансове през А група за ЛЕ,а тези шансове се гарантират ако спечелите Купата на БГ точно вие.С други думи-Черно Море винаги ще спечели след вторник,а вие-само може да загубите,сещай се кой ще налее оловото и ще глътне гипса...и като сложим едно здраво окопаване от наша страна сте готови паднали.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 апр 2011 23:34

ShooterMan написа:
Deluxx написа:Гледай тоя как ми се хваща за думите никъде не съм казал "Щом сме били Левски ще бием всеки отбор от България" това не съм го казвал никъде.

Да,но в София след далечната 2003 като черна краска греят 0:0,1:1,2:2 и плеяда ваши изтерзани победи с 1:0 след дузпа/фал и т.н.Аз нямам нищо против да се повтори някой хикс и да добутаме до дузпи.При всички положения е ясно,че Черно Море излиза не,за да бие ЦСКА,а за да ЕЛИМИНИРА ЦСКА,т.е. нас ни устройва джиткане около равния резултат...окопаваме се с 11 човека зад центъра и толкоз,контри,ако вкараме не ви виждам от там насетне.Освен това...ние имаме немалки шансове през А група за ЛЕ,а тези шансове се гарантират ако спечелите Купата на БГ точно вие.С други думи-Черно Море винаги ще спечели след вторник,а вие-само може да загубите,сещай се кой ще налее оловото и ще глътне гипса...и като сложим едно здраво окопаване от наша страна сте готови паднали.

Вие кво си мислите-че всеки път ще ви мине номера с тва 11 души зад центъра ли!?!
Ей така държите до 44-ата минута в отбрана,едно статично положение и ОП...Пиргов ше се пита отде му е влязло!След туй се отваряте отзад така хубавко,една контра с бързите ни крила към Спаско и ОП....Пиргов ще се чуди отде му е влязло!!!
Сега четох някъде,че Армията била почти готова и има някаква вероятност да играем на нея!Само не ви виждам пред наша публика(която с оглед на това,че отдавна не сме играли на нашия дом,бая ще се събере),на тоя равен терен с тия наши бързи крила кво ще правите!
Значи отностно това,че ние само губим от тоя мач....Само ще ти кажа,че на нас 3-то място ни е гарантирано!На 90%!Може и да ни отстраните,ама ако паднете по нататък от Литекса(или ''Левски) май маай вие ще го налапате големия,а?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2011 05:28

Ще видим кой какво ще лапа накрая... Големи усти сте отворили да не стане накрая да Ви ги затворим 8-) :lol: Май някои са се превъздбудили... Относно мача- според мен е х или 1:0 за Вас с много мъка... А с 11 отзад ние не играем, това беше Ваш патент миналия полу- сезон :lol: Стила на Стефан Генов и грам няма общо с този на Велизар....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2011 05:37

Rivaldo10 написа:
Deluxx написа:Тоя е яко заблуден :) Снощи ви дадоха измислена дузпа , спечелихте с късметлийска игра един рикушет и една измислена дузпа...какво да говорим.Иначе за горния сценарий че резултата е 2-3 ще ти кажа,че си гледал много фантастика :)

Ти кой си пък да казваш на хората какво и как да мислят и казват? Измислена дузпа дадоха за нас, но и такава дадоха срещу нас.... Точно пък фен на Левски да му говори за дузпи :lol: Ей момче, не се излагай! На вас редовно Ви дават такива, я коментирай тази срещу Видима, ако ти стиска :lol: Каква късметлийска игра бе :lol: Ако нашето е било късметлийска игра, то вашите победи всичките са късметлийски по тази логика... Слез на земята!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 апр 2011 10:28

ShooterMan написа:

Дали е изтрадана победа или не мен не ме интересува важното е че е победа ако ще е половин на нула да е.Нали помниш ЦСКА - Черно Море 3-1 :) Вие като се приберете какво мислите,че ще направите?Не сте застраховани от гол.Айде утре към 19:56 ще говорим колко е резултата

Върни се в “ЦСКА”