Българският футбол все още е жив.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Re: Българският футбол все още е жив.

Мнениеот KennyG » 03 апр 2011 14:25

[quote="to6kata1912*"]Но в същото време шампион отново се очертава да стане смешното отборче от Ловеч.

Обоснови се "канарче" , защо Литекс е смешно отборче . Само да не се включиш и ти в отбора от синьо-червени тробадури , които повтарят до припадък - купени мачове , купени рефери , нямат публика , не са футболен град и т.н.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ivanov_82
Контакти:

Мнениеот ivanov_82 » 03 апр 2011 14:48

В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛ Н Я М А............ :lol: :lol: :oops:

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 03 апр 2011 15:08

Гледате ли българският футбол от Ст. Загора, по един пас не могат да си направят като хората тези "футбалери".
Ако футбола е жив, то тогава футболистите ни не са :evil:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 апр 2011 16:19

Каква ще е диагнозата на българския футбол след мача Берое-Локо Сф?Мърда ли с единото пръстче?

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 03 апр 2011 17:08

blue avalanche написа:Каква ще е диагнозата на българския футбол след мача Берое-Локо Сф?Мърда ли с единото пръстче?

пръстчето мърда - агонизиращо :mrgreen:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 03 апр 2011 18:47

Абе за какво точно говорят тия? :lol:
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 апр 2011 09:15

Вчера в едно ТВ предаване ми припомниха лафа "Ако впрегнем всичката злоба на Българина, не ни трябва АЕЦ Белене".
Давайте го по позитивно бе пичове, стига с тая злоба. Вчера видях че спора ми с POPCORN по тази тема няма да доведе до нищо хубаво и просто го оставих. Отидох да се разходя с децата и ми се връна настроението.
Същото е и с футбола. Не знам дали забелязвате, но преди всеки мач се отваря тема, в която феновете на двата отбора се надпреварват да си вадят кирливите ризи, без никой да говори за титуляри, тактика, брой публика, хореография по трибуните. След мач пък се почва с адска престрелка кой е "селянин", кой "дървар" ... това сами си го правим !
Давайте го позитивно, живее се по лесно :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2011 14:16

POPCORN написа:незнам аз такива мачове не харесвам!Харесвам като има атаки и от двете страни има положения!Какво разбираш под битка?Единия цял мач да ги напъва в наказателното и да имат едно положение и да вкарат гол.това нали знаеш,че от 100 мача става веднъж както стана във Варна!Не харесвам такива битки аз!Затоврили се там 11 човека , през 30 скеунди правят фаул да накъсват играта, правят някакви цигански номера от мятане на топки и темподобни.Да не говорим,че нямат условия за добър мач на този терен!Я гледаи един мач от Англия Испания или Италия и ми кажи през 30 секунди ли правят фаулове?Не може да си домакин и цял мач си седиш у твойто поле!Това го няма никъде!

Василе,теб,ако те слуша човек все едно ЦСКА изкара като Барса :lol: чакай сега-1 положение сме имали, ами Вие и едно нямахте :lol: Бихме ли Ви- бихме Ви! Оттам нататък другото е философстване.......Всеки с мнението си! На мен битките ми допадат в умерени количества- футболът не е балет.... А и ЦСКА не впечатлява с нищо- абсолютно нищо....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2011 14:39

POPCORN написа:
Пуканка, говориш абсолютно несериозно ! Черно Море не се бори за нищо ?!?! Я виж класирането. Видима не се бори за нищо - до колкото знам колкото си по напред в класирането, толкова повече пари взимаш от ТВ правата. Всеки се бори за нещо, не зависимо дали се бори да не отпанде, да е в златната среда или да е шампион. Видима играли защитно, те и Интер играха защитно ама спечелиха ШЛ. Всички се борят за нещо, нашата задача да е да ги подкрепяме.
П.с.: Това за "селската" игра на Черно Море няма да коментирам, защото не можеш да ме спреш да псувам да и да говоря за играчите ви "кореняк Софиянци".

И колко пари ще вземат Видима ако са на предпоследно а не на последно?10 хиляди повече?Затова ли се борят!?Парите от Тв права са толкова смешни,че няма на къде!Говорим за България не за Тв правата в Англия и Испания!И какво?На коя позиция си?Нали не вярваш,че Чверно Море могат да станат трети?Айде дайте си говориме малко истини бе пичове!Стига с тия фантасътики бре!За какво се борят Черно море в първенстото?Не обиждам никой и не съдия никой за играта му!Просто гледам от точка на феновете!Няма как да ти е интересен такъв мач!Друго ще е да гледаш и двата отбора как се надиграват единия изпусне другия и така!Много по ми е интересно миньор като ни биха с 3 на 0 отколкото ЦСКА -Сливен или Видима!Момчетата играха атакуващо тоя мач, бяха по-добри и си ни биха !

На точка от 4 -ия сме и на5 от Вас- ти сериозно ли за какво сме се борели :lol: :mrgreen: ??? Васе,умно момче си дай по-сериозно не говори на изуст!!!!

Върни се в “Футбол - България”