гарфилд написа:Добре,да говорим тогава за България.Вие,Левски и Литекс сте най-големите отбори у нас и не всеки отбор,ще тръгне да се надиграва с вас.Знаеш предполагам,че отборите играещи срещу фаворити(най-вече у нас),излизат с мисълта да се защитават най-напред и после каквото стане.Ето Черноморец излезе да се надиграва с ЦСКА и ги отнесохте.Левски даже не се и опита да играе нещо,защото си ги смазахте.Те дори,не се и опитваха да атакуват.Видима и ние играхме затворено срещу вас и имахте големи проблеми,а Сливен щяхте да ги биете и със старшата си възраст.
П.П.Между другото,да те питам за най-голямата ни болка.Ти смяташ ли,че може да се надиграваме с някой,на нашата нива,наречена Тича?
Добре чакай малко сега!Значи ти ми потъвржаваш мойта мисъл!Значи те излизат ако може да спечелят точка!Кажи ми колко от случайте където отборите са се защитавали са взимали нещо от мача!Говорим изцяло за глуха защита ииии за българското първенство!Дай му примерни тая година!И да говорим в някакви проценти!Сега че ще се случат 2-3 мача където ще имат успех е ясно!А моля те не ми давай за пример Черноморец в момента!Те и Видима им вкараха 3 гола!Дай да говорим сериозни неща!Но пак евала..по-добре така отколкото всеки мач защита!Нали знаеш, че с такива мачове не може да имаш успех и да се бориш за място в евротурнирите>?За нивата кой е виновен бе човек..оправете си стадиона..тука вина другите нямат!Вината си е само ваша!Всеки път това говорите и всяка година стадиона ви е един и същ!И друго тоя футбол е за хората, не е за Видима, ЦСКа,Левски!Важно е хгората от едната и другата страна да останат доволни!Голяма работа като Видима вземат точка от ЦСКА!Много са добир ли кво?И другия мач им напукат канчето с 6 гола!Недей така са!