ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Българският футбол за мен приключи

Мнениеот kartago » 03 апр 2011 01:11

Пармалат, аз само едно е разбрах?! Да, и според мен днес по-скоро нямаше дузпа за "Левски", и вчера гола на ЦСКА си беше от чиста засада, но ти сериозно ли мислиш, че именно срещу тези два отбора и сините и червените ще тръгнат да купуват съдии????? Просто съдиите ни са безумно слаби, факт е! Видя го вчера и това недоразумение, прехваленият Генов какво направи за ПОРЕДЕН път, как успя да развали един хубав мач! Те просто не могат, подмазват се и толкова, но в тези случаи не виждам какво са виновни отборите?!....

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 апр 2011 01:14

kartago от една страба наистина си прав.Поставяте ме в доста неловко положение.Добре няма да се махам от форума заради колегите,но ще пиша доста по рядко. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2011 01:27

Като чета коментарите и виждам,че повечето сте интелигентни хора се учудвам че не виждате ОЧЕВАДНИ неща.При мача на ЦСКА, страничния съдия допусна фатална грешка за втория гол.От ЦСКА признаха че е имало засада.Другите съдийски отсъждания бяха абсолютно нормални.А на мача на Левски,съдията по всякакъв начин буташе сините към победата.При убийствени фалове на Гаджев,Минев,Дембеле и т.н. ,не само че нямаше картони,но не се свиреха и фалове.А който казва че при удар от 50см ,когато топката се удря в ръката на състезател,който е с гръб към ситуацията е дузпа,значи не разбира от футбол и даже и физическо не е играл.За разлика от Сашо Борисов вчера,днес никой от Левски не коментира имаше ли съдийски грешки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 03 апр 2011 01:30

Аз предлагам да се забрани на съдиите да отсъждат дузпи за Левски. Така или иначе такива никога до сега не е имало, всички са били все измислени. Тогава всички в този форум, а и не само те ще останат доволни, а Левски ще стане европейски шампион, защото без дузпи като стане шампион няма кой да го спре дори в Европа.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот tatusindo » 03 апр 2011 01:31

Резонни 3 точки :geek:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 03 апр 2011 01:40

blue magic написа:Ей тук е пълно с ревльовци! Гледахте ли дузпата за Ман Ю днес? При долепена ръка до тялото на защитника от Уест Хям съдията не се и подвоуми да я свири. Днес тоя от Видима като ветропоказател си беше разперил ръцете и пак тъпия им треньор тълкува има ли умисъл или няма. При игра с ръка се свири фал по преценка, а самия защитник си призна, че топката го я е ударила в ръката.
Нормално е антилевскарите да ги боли че бием и дори не се срамуват да изкривяват футболните правила само и само да е в ущърб на ЛЕВСКИ. Какво ще каже автора на гази тема за дузпите в Бургас и Пловдив, а не да чака само мача на ЛЕВСКИ за да реве като вдовица за ...

Ти можеш да се самоубиеш на секундата! :evil: По-глупав човек от теб не съм виждал! :evil: Левскар съм, но заради такива като тебе ме е срам! :oops:
Последна промяна от Btovfan80 на 03 апр 2011 01:47, променено общо 2 пъти.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 апр 2011 01:42

Аз не виждам някой да спори има ли игра с ръка на защитника на Видима (очевидно има), а дали щеше да се свирне подобна ситуация в наказателното на Левски. И ако да, какво щеше да стане ? :roll: Същото се отнася и за ЦСКА, а от 2 сезона - и за Литекс ;)
Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 03 апр 2011 01:45

Абе и според мен нямаше дузпа или поне беше доста спорна, въпреки че съм привърженик на Левски, ама се чудя дали съдиите са най-големия проблем на българския футбол. Корупция и груби грешки има и в най-големите първенства, но там има и какво да видиш.
В случая почти по задължение излгедах мача на любимия си клуб, но с тази игра някак си губя желанието да им обръщам внимание. До преди малко гледах отбора на когото горещо симпатизирам извън България, просто защото си знам, че почти винаги ще се наслаждавам на спектакъл на техните мачове- Барселона... и не останах разочарован.
Докато мача на нашия отбор вече повече ме радва с поведението напубликата отколкото с играта, сами си правете изводите...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 апр 2011 01:49

Viktor4o_Rs написа:Аз не виждам някой да спори има ли игра с ръка на защитника на Видима (очевидно има), а дали щеше да се свирне подобна ситуация в наказателното на Левски. И ако да, какво щеше да стане ? :roll: Същото се отнася и за ЦСКА, а от 2 сезона - и за Литекс ;)

В такъв случай е най-добре да се спори, когато съдията не даде такава дузпа срещу Левски. Сега има дузпа за Левски и тя е отсъдена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 03 апр 2011 01:59

Еми такава дузпа може да се даде само по преценка на съдията. Решил е, че има дузпа и я е дал, а ако имаше такова положение в наказателното поле на Левски не можем да разберем какво щеше да стане, защото такова положение нямаше. Чудя се, защо нямаше картон за Бранеков след като се опита да откъсне кракът на Горанов, а след това се извади картон на Горанов за доста по-леко нарушение. Ако разсъждаваме като автора, то футбола е приключил в световен мащаб, защото грандовете се подкрепят навсякъде, малките отбори се режат във всяка една държава, тотално опорочени са полуфинални мачове от ШЛ, съдийте режат глави на национални отбори по световни първенства. Обаче тук се отказваме от футбола, защото съдията дал дузпа на Левски, при положение, че десетки подобни дузпи се отсъждат всеки кръг в най-големите първенства на светта. Не се отказваме обаче, когато футболист вкарва от 3 метрова засада и когато футболист блъска някой в главата опитвайки се да му строши носът, а не е изгонен и след десет минути вкарва гол и прови асистнеция. Всички са честни и добри, а Левски са най-черните, те са тъмната страна на българският футбол и винаги когато победят това никога не е честно и справедливо. Когато Цска и Литекс бият независимо как, всичко си е наред. Дори Цска да вкарат от 10 метрова засада няма проблем, дори Дока да застреля някой и не бъде изгонен не е проблем, но когато се отсъжда дузпа, която по-скоро е има за Левски - е това вече е голяям проблем! Има ли сериозно човек във форума, който си мисли, че Левски нямаше да бие и без дузпата?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Левски”