ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Българският футбол за мен приключи
Parmalat, това значи ли, че повече няма да гледаш и съответно да коментираш БГ футбол? 

POPCORN написа:Дузпа е дузпа като може да се даде и за двата отбора!ако беше в полето на Левски надали щеше да се даде такова полужение аз съдия по това!Така че за мене дузпа няма!Иво удря с глава!Те скачат за топката какво е виновен защитника на Видима ,че Иво с главата си го удря в ръката!Да не говорим ,че и от това полужение щеше да стане гол когато хората почнат да летят!
Това е то, желязна логика.

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]
Поредният безличен мач. Единственото положително нещо е, че върнаха Грийн в халфовата линия, но днес това не се оказа от значение и не подобри играта ни.
L_Messi да повече български футбол няма да гледам,няма да чета или коментирам за него нито ще следя каквото и да се случва.За мен е приключена тема и затворена страница.Не обичам да гледам неща които се правят порочно.От време на време ще следя само как се развива Черноморец това е всичко. 

Последна промяна от Parmalat на 02 апр 2011 23:51, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
POPCORN,първо се научи как се пише полOжение и тогава коментирай дали има дузпа...

Значи отсега нататък всички се нареждат на стена с гръб към топката и с разперени ръце. Те няма как да видят топката, следователно няма да е умишлено, ако топката ги уцели и няма да има фал. Нали така?
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Не се отчайвай, колега, и аз бях така след Левски-Берое за купата. По-голям порнак от тоя мач няма да видим - 3-ма тичат на място, а четвъртия пада.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Sword Coast Boys написа:Не се отчайвай, колега, и аз бях така след Левски-Берое за купата. По-голям порнак от тоя мач няма да видим - 3-ма тичат на място, а четвъртия пада.
петия бие

kiril74 написа:LSFC 1914 написа:
и на това му се вика, че няма дузпа![]()
![]()
![]()
Виж къде е ръката на Иво Иванов и дали не блъска защитника на Видима .Положението е нарушение в нападение.
НИКАКВА ДУЗПА-абсолютно правилно и по Канал3 коментираха,че няма дузпа,защото топката след като отскача от главата на синия се удря в ръката на белия -но последния е с гръб към топката и няма как да си предпази ръката,още повече,че топката е насочена към ръката му от разстояние 40 см+ не е умишлено + топката не е насочена към вратата.
И за мен приключи! А Левски е приключил отдавна с треньор като Ясен.
Но не мога да си обясня защо Гонг все хвалят Левски - например като сега - "Левски се разходи за 2:0 срещу Видима"!?
Ми то срещу тях и аз мога. Ами ако не беше този смешко Ст.Денев от Търново - какво правим ако не даде дузпата? Отделно имаше безумни, повтарям безумни влизания на Гаджев, Тасевски, Минев и др. за абсолютни картони- дори червени! Ама нали идва мач в Ловеч!?
И изключително слаба продукция за пореден път.
Дано да е прав Ж.Михайлов- победа за Левски в сряда и после Х на Герена и ето ти комбината титла за купа!? така е добре за Левски, но ше се потвърди заглавито на темата!
Но не мога да си обясня защо Гонг все хвалят Левски - например като сега - "Левски се разходи за 2:0 срещу Видима"!?
Ми то срещу тях и аз мога. Ами ако не беше този смешко Ст.Денев от Търново - какво правим ако не даде дузпата? Отделно имаше безумни, повтарям безумни влизания на Гаджев, Тасевски, Минев и др. за абсолютни картони- дори червени! Ама нали идва мач в Ловеч!?
И изключително слаба продукция за пореден път.
Дано да е прав Ж.Михайлов- победа за Левски в сряда и после Х на Герена и ето ти комбината титла за купа!? така е добре за Левски, но ше се потвърди заглавито на темата!