Милан - Интер (2 Април | Събота | 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Милан - Интер (2 Април | Събота | 21:45)

Мнениеот Paralel » 02 апр 2011 22:14

Гледам, че често се търсят линкове за мачове. В тоя сайт се дават всички мачове, които си заслужава да се гледат, че и такива, които не си заслужават (гледал съм мач от А група с английски коментар).

http://atdhenet.tv/

А относно Интер - Милан, голям залог, голям заряд, но като качество - средна работа. Виждам мача като Х.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 апр 2011 22:59

Чакаме да видим какъв цвят ще е титлата и да се надяваме червено-черен... :twisted:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 апр 2011 23:06

аз .. след толкова много погроми за мен тази вечер съм безсилен да кажа колко съм разочарован... не знма Леонардо ли е пролем или Морати или... или... играчите или... абе нямам думи лека нощ на тези, които ще спят
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 апр 2011 23:35

Напълно заслужена победа на Милан.Надиграха ни,а и след червения картон на Киву просто не се знаеше колко гола ще вкарат до края. Честито на феновете на Милан
Последна промяна от durex на 02 апр 2011 23:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 апр 2011 23:36

ТОЯ КАСАНО Е МНОГО ЛУД и доста глупав :)

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 02 апр 2011 23:42

Сами бутаме скудетото в ръцете на Милан. Пълна свинщина беше представянето ни днес. Киву не трябваше да фаулира Пато, след червения картон не можахме дори да стигнем до вратата. При 0:2 но с равни състави имахме повече шансове. Шансовете вече клонят към Милан. Не знам отбор със седем загуби да е станал шампион.
Но все пак трябва да вярваме в своя отбор :) , поне докато математически Милан не спечели титлата. Загубата е разочароваща, като всяка една загуба, но много по-разочароващо би било, ако отборът се откаже след този мач. Надявам се и вярвам, че това няма да стане. Борба до последен дъх!!!
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 апр 2011 23:44

Авалокитешвара написа:Сами бутаме скудетото в ръцете на Милан. Пълна свинщина беше представянето ни днес. Киву не трябваше да фаулира Пато, след червения картон не можахме дори да стигнем до вратата. При 0:2 но с равни състави имахме повече шансове. Шансовете вече клонят към Милан. Не знам отбор със седем загуби да е станал шампион.
Но все пак трябва да вярваме в своя отбор :) , поне докато математически Милан не спечели титлата. Загубата е разочароваща, като всяка една загуба, но много по-разочароващо би било, ако отборът се откаже след този мач. Надявам се и вярвам, че това няма да стане. Борба до последен дъх!!!

А ти беше уверен,аз като ти казвам,че след тази шибана пауза за квалификациите на ЕП ще ни падне формата...Милан си ни надигра,а Киву направи най-нормалното нещо.Продължаваме напред имаме още мачове.ФРОЦА ИНТЕР!

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 02 апр 2011 23:45

еми то същото беше и срещу байерн супер слаб интер ;) айде Милан

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 апр 2011 23:45

durex написа:Напълно заслужена победа на Милан.Надиграха ни,а и след червения картон на Киву просто не се знаеше колко гола ще вкарат до края. Честито на феновете на Милан

Чест ти прави,че ни поздравяваш,колега ;) Само ще ти кажа,че големият тактик Лео го разгромихте първо вие миналата година,сега ние,така че,ако искате по-добри дни,му посочвайте вратата.Иначе Касано си е Касано завинаги :lol: Само той може да направи подобна простотия :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Интер”