ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Българският футбол за мен приключи
Дузпа е дузпа като може да се даде и за двата отбора!ако беше в полето на Левски надали щеше да се даде такова полужение аз съдия по това!Така че за мене дузпа няма!Иво удря с глава!Те скачат за топката какво е виновен защитника на Видима ,че Иво с главата си го удря в ръката!Да не говорим ,че и от това полужение щеше да стане гол когато хората почнат да летят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Както винаги,пак се подпират обичайно заподозряните
На Левски като не им върви мача веднага се търси причина да се свири дузпа.
На ЦСКА пускат гол от засада.
На Локо Пд съдията Тасков,който май е на щат в Локо Пд им свири за 2 мача /с Ч.море и Славия/ 3 смешни дузпи!
Утре се очаква да порежат Берое-все пак играят с другия заподозрян!
P.S.То като се види статистиката на кого колко дузпи са дадени и срещу кого колко са свирени,става ясно кой взима точки чрез съдиите. 90% от свирените дузпи в Българското Първенство са дадени след симулации! А,нарушения които са за чисти дузпи не се свирят,ако са в ущърб на гореспоменатите заподозряни.
На Локо Пд съдията Тасков,който май е на щат в Локо Пд им свири за 2 мача /с Ч.море и Славия/ 3 смешни дузпи!
P.S.То като се види статистиката на кого колко дузпи са дадени и срещу кого колко са свирени,става ясно кой взима точки чрез съдиите. 90% от свирените дузпи в Българското Първенство са дадени след симулации! А,нарушения които са за чисти дузпи не се свирят,ако са в ущърб на гореспоменатите заподозряни.
Пирин - Левски за купата не може да се каже че е уреден мач защото Пирин не е участвал в уговорка за този мач . Всеки които го е гледал обаче е наясно как играха Левски в него ,а именно така че да загубят .
Последна промяна от Pichichi на 02 апр 2011 23:32, променено общо 1 път.
POPCORN написа:такова полужение аз съдия по това!Така че за мене дузпа няма!
Брато, май доста си напред с "матриала". Лягай да спиш и да изтрезнееш
Последна промяна от LSFC 1914 на 02 апр 2011 23:34, променено общо 4 пъти.
- cska - maina
POPCORN написа:Дузпа е дузпа като може да се даде и за двата отбора!ако беше в полето на Левски надали щеше да се даде такова полужение аз съдия по това!Така че за мене дузпа няма!Иво удря с глава!Те скачат за топката какво е виновен защитника на Видима ,че Иво с главата си го удря в ръката!Да не говорим ,че и от това полужение щеше да стане гол когато хората почнат да летят!
Мани ле, тя тая ивова глава стана нарицателно
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
БГ футбола не съществува от началото на новия век почти.
И смешното участие на Левски в ШЛ освен да ни се смеят другите друго не стана.
Докато не се промени държавата коренно, футбола ще е на такова ниво, не че някога е бил някаква сила.
Холандия дето са 13 млн. стигат финал в СП, да не говорим за футболистите който имат.
Исландия с 10 годишен проект сега отбора им до 21 години бие наред всичко живо, няма Германий, няма Англий, тресат ги като гости.
И смешното участие на Левски в ШЛ освен да ни се смеят другите друго не стана.
Докато не се промени държавата коренно, футбола ще е на такова ниво, не че някога е бил някаква сила.
Холандия дето са 13 млн. стигат финал в СП, да не говорим за футболистите който имат.
Исландия с 10 годишен проект сега отбора им до 21 години бие наред всичко живо, няма Германий, няма Англий, тресат ги като гости.
Последна промяна от daredevil на 02 апр 2011 23:35, променено общо 1 път.
- POPCORN
- Контакти:
LSFC 1914 написа:POPCORN написа:такова полужение аз съдия по това!Така че за мене дузпа няма!
Брато, май доста си напред с "матриала". Лягай да спиш и да изтрезнееш
да дай още някоя снимка ..намери ли ?Видехме те тебе с материяла!И без дузпа и с дузпа Левски няма да станат по-добър отбор!Адски зле са!Радвайте се и така!Само че в сряда няма да има кой да ви свири такива смешни дузпи и като ви бутнат пак 3ка кебапчета пак ще пискате,че съдията е виновен!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Sole написа:Както винаги,пак се подпират обичайно заподозряните![]()
Да особенно срещу вас на оная разорана нива ни са свирили смешни дузпи
Никой от ръководството ви не скочи,всички казха,че дузпи е имало,ама Sole търси под вола теле
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
от 2005-та казвам че пред блока правим по-добри мачове, като изключим физическия фактор.
daredevil написа:от 2005-та казвам че пред блока правим по-добри мачове, като изключим физическия фактор.
Ми кат прайте по добри мачове направете един отбор и влезте в А група