ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот Tommi » 02 апр 2011 22:26

THE G.A.M.E написа:
storm написа:Само аз ли видях , че играчът на Видима по случайност наистина докосна топката с ръка ?

Да, имаше игра с ръка, но нямаше никаква голова ситуация ...
За мен това, ако не въобще да се свири, то най много можеше да се отсъди двоен удар в наказателното ... но това трябваше да е максимумът в тая ситуация !

Дузпата е прекалено тежко наказание за тази нелепа ситуация ....

Не е възможно да се отсъди двоен удар при тази ситуация, правилата на играта не го позволяват. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 02 апр 2011 22:26

С това "И без това очаквахме да го няма пролетта" имах предвид така очакваната му продажба.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 апр 2011 22:26

j0rka7aa написа:Е тук наистина мача свърши..

Още при 1:0 свърши и за да изравнеше Видима трябваше да стане някакво чудо.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 апр 2011 22:27

magga написа:ба единственото ни положение и гол :lol: задобряваме :lol: иначе Батков трябва да е много тъп ако ги остави тия да ръководят отбора и другия сезон :!: при все че бием искам само ОСТАВКА :!:

И кой да дойде на тяхно място, "разбирачо"???

Защо не искахте оставки след мачовете с Калмар, АИК, Гент ... ???????

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 апр 2011 22:28

storm написа:
milen.hristov написа:
zizilot написа:И това се чуда до кога ще си хабим нервите с тази игра няма ли кой да викне оставка. :( :o :shock:

Ти не разбра ли агиката част от ни са пу... така де гугутки

Вместо да подкрепяте отбора, вие само плюете и плюете... Защо не искахте оставка след мача с Калмар , АИК или Гент а ? Ами след нещастно изпусната победа над лидера и почти сигурен шампион на Франция Лил а ?
За 5-те мача от началото на сезона само в един защитата показа кол****ие , във всички други даже недопусна гол , не ви ли е срам ,така да плюете по отбора ? Нормално е да има слаби игри и да има отпускане, вие какво искате Гарата да вкара още толкова колкото и есента ли ?

защото ясен беше от 3 месеца ... сега е от 9 аз не харесвм отбора не може за 6 месеца да не научих как да се наредят за статично положение или как да се позиционираш при 1 : 1 нападател защитник.. да учи се при юношите.. или не взимаш играча или го учиш... носехме се на крилете на Жо и Тасевски.. и Гарата... сега единяи го няма 1 не е в форма и край... няма го .. това не е отбор... не харесвам такъв отбор.. на Барса им взимаш Шави и Меси и стават 40% отбор... това също не е правилно НЕ Е ПРАВИЛНО! това е отборен спорт, а не слънчевата система (всички се въртим около 1)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 02 апр 2011 22:29

Вместо да подкрепяте отбора, вие само плюете и плюете... Защо не искахте оставка след мача с Калмар , АИК или Гент а ? Ами след нещастно изпусната победа над лидера и почти сигурен шампион на Франция Лил а ?
За 5-те мача от началото на сезона само в един защитата показа кол****ие , във всички други даже недопусна гол , не ви ли е срам ,така да плюете по отбора ? Нормално е да има слаби игри и да има отпускане, вие какво искате Гарата да вкара още толкова колкото и есента ли ?[/quote]

защото колета ако слушаш какво им говори Ясен от тъча и погледнеш как играят и как ги реди ще разбереш,че не става за Левски ;) ние отбора ОБИЧАМЕ,но не търпим гавра с него ;) и с нас феновете

Parmalat

Българският футбол за мен приключи

Мнениеот Parmalat » 02 апр 2011 22:30

Просто съм отвратен от начина по който се подпират някои отбори,а върха беше тази мега смешна дузпа която дадоха на Левски и още колко такива са давали през годините.Надявах се да нещо да се промени,но уви отново се подпират едни и същи отбори.Хората за казал,и че не е добре да се прави мечешка услуга.Защо ли?Защото като излезеш в Европа става ясно кой какво може и там те бият като боксова круша отборите от "изкуствените държави" както ги начере един "футболен президент".

Смешни дузпи,неотсъдени засади,неотсъдени нарушения срещу тези богопомазани отбори и други подпирания от този тип съсипаха българския футбол и ще продължават да го правят.95% от Българските футболни президенти са мутри които знаят само да крадат да подкупват и винаги а трупат богатство и облага по нечестен начин.Чакай от тези престъпници да правят нещо честно.По-вероятно е мътрвите от гроба да възкръснат отколкото това чудо да се случи.

По-голямата маса хора разбраха това и заебаха в трета глуба този "мутреснки" футбол.Именно и това е една от причините да има призраци на стадиона вместо футболни фенове.
До така степен ми падна в очите нашето първенство и съвсем сериозно ще се откажа да го гледам.По-добре е да си пусна някоя комедия от тази пародия наречена А група.Там поне ще ми е смешно и ще се забавлявам.
Българския футбол е мъртъв,а корупцията все повече расте!

А група стана частна собственост на Българската Мафия.
Последна промяна от Parmalat на 03 апр 2011 01:14, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 02 апр 2011 22:30

LSFC 1914 написа:
magga написа:ба единственото ни положение и гол :lol: задобряваме :lol: иначе Батков трябва да е много тъп ако ги остави тия да ръководят отбора и другия сезон :!: при все че бием искам само ОСТАВКА :!:

И кой да дойде на тяхно място, "разбирачо"???

Защо не искахте оставки след мачовете с Калмар, АИК, Гент ... ???????

Ако останем без титла и този сезон ,трябва да има някакви рокади няма как иначе.. обаче сигурно ще станат чак след края на сезона ;)
Изображение
Изображение
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2011 22:31

edmon_dantes написа:Че играем Ганкиното, на всички вече е ясно. Но като че ли момчето от Видима играе умишлено с ръка. Поне така ми се видя на повторението. Мога и да греша, не знам.

Ами незнам ...
Ситуацията не беше голова.
По скоро ми се стори, че играча на Видима се опита да играе с глава, но не уцели топката и тя падна на ръката му ....
Аз поне не бих отсъдил дузпа, ако го свирих аз мача .... колкото и да ми се искаше, нямаше да я отсъдя ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 апр 2011 22:31

аз съм много афектиран, че и Интер не върви.. ама с две думи:
КОГАТО ЕДИН ОТБОР ЗАВИСИ ОТ ФОРМАТА НА 1 ИЛИ 2 ИГРАЧА ЗНАЧИ НЯМАШ ОТБОР, А СБИРЩИНА ОТ ЕДИНИЦИ :!:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Левски”