Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hide_and_seek

Re: Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Мнениеот hide_and_seek » 28 апр 2009 10:52

mike28 написа:Това за поздрава беше казано с ирония... ;)
Интересно ми е друго- да речем, че стане тази далавера и докарате 2-3 играчи от световна класа, па макар и застаряващи. Какво става с юношите? И как ще приемат останалите играчи огромните разлики в заплатите им, спрямо чужденците, което е неминуемо? И все пак само с добри играчи не става. Многото пари не гарантират успехи, нито пък участието на големи звезди. Виж примерно в Англия- Ман. Сити и Нюкясъл, подобни примери още много.

за жалост и тук си прав аз се сещам и за още един пример ... МИЛАН през 90-те години бяха много добри събраха звезди на едно място и стана трагедия ... незнам за младите но 2-3 ма и поне 5 юноши на ЦСКА и можем да говорим за трупане на опит но незнам варианти всякакви а за заплатите споко ... лефски да си плащат данак смет :) ще има и кинти за заплати ....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 10:56

Old_death, мислех те за по-умен човек, пък ти се оказа пишлеме! Какви сравнения ми даваш с М-тел, Глобул и Титан. Какво означава "спонсорирам врага"??? Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока. От тебе, дърта смърт, тръгна тази безумна полемика кой как спонсорирал врага! :lol: :lol: :lol: Ама това само 16-17 годишни хлапета може да дискутират. А и Титан не са монополисти в цяла България, така както бяха М-тел 4 или 5 години, Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока.

Какви гениални прозрения за личността ми,извадени от контекста на едни шеговити постове!!!Браво Холмс,елементарно Уотсън!!Изказването ти ми прилича не един култов виц за Киркор и Гарабед относно логиката.

Киркор се оженил,но имал притеснения дали не се е оженил за *****.Поискал съвет от Гарабед.Приятелят му го запитал,дали жена му яде риба.Получил положителен отговор,след което заключил,че съпругата на Киркор е *****.Логиката му била следната:След като яде риба,а рибата се сервира солена,пие вода.След като пие вода,ходи по малка нужда.След като ходи по малка нужда,значи се и *** :lol: :lol: :lol: Такава е и твоята логика,извадена от постовете ми по темата ;) Хайде малко да се взрем по подробно в написаното от тебе!

Old_death, мислех те за по-умен човек, пък ти се оказа пишлеме!

Роден съм през 1959 година и никога не съм се държал по начин,който да провокира определението ти!

Какво означава "спонсорирам врага"

Извади цитат по тая тема,в който съм споменал "спонсориране на врагът"

Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока.

Тук си прав.Всяка услуга трябва да се плаща,но явно си чел през ред и не си обърнал внимание на написаното от мен в един пост.Ще се цитирам по памет:АЗ ЧИННО ИЗЧАКАХ ДА СЕ ПОЯВИ НОВ ОПЕРАТОР НА ПАЗАРА И СТАНАХ АБОНАТ НА ГЛОБУЛ :!: Какво точно не разбра тук.Всеки има право на избор,а аз съм направил своят.Не пожелах да плащам безумни такси на тогавашния монополист и по тоя начин да спонсорирам отборът на Левски!Ако чак толкова те боли това,не си плащай данъците а излез и си чисти кофите за боклук сам :lol:

От всичко това останах с впечатлението,че единственият мотив да напишеш поста си към мен е да се заяждаш или болката от истината в моята публикация.Мнението,което си съставих за тебе от показаното в твоят пост,ще си позволя да запазя за себе си!Бъди здрав ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 11:00

Много си умен! Гонзо на 9-ти май ще плати ....и на боклуджиите и на феновете им, така че малко търпение.

Щом сте опряли до куцият кон Гонзо,халал да ви е!В една друга тема за него съм се разписал с факти и статистика що за играч е той.Не ща да се повтарям,но ако имаш желание погледни за какво иде реч.Пък и тук не е темата да обсъждаме играчите от двата отбора ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 апр 2009 11:00

Пак не схвана- не ме притеснява ще имате ли пари за заплати- а това, че на никого не му е приятно, да дойде един Емерсон да речем и да си прибира по 50 000 всеки месец, а ти да си се потил за клуба още от дете и да вземаш многократно по- малко. Относно сметта- каква става, когато вземат концесиите от Титан? Това рано или късно ще се случи. Дори на Вълка му я взеха, че на тях ще простят. Не ми харесва, когато дадени отбори са вързани към фирми, ЦСКА доста си изпати от последния такъв случай.

Факт е,че Мтел дълги години деряха жестоко, с такси на услуги, които в цял свят са безплатни, с едни от най- високите цени на разговори в Европа. Никога не съм ги харесвал като оператор, да не говорим, че в много отношения услугите които предлагат, отстъпват по качество на другите 2 оператора.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 28 апр 2009 11:11

Това ми се струва меко казано смешно. Нали се сещате, че този играч ще иска пари, колкото половината отбор на ЦСКА. Дори и да има кой да му ги даде, как ли ще реагират останалите футболисти? А пък на мен лично ми се струва, че такива застаряващи футболисти биха предпочели да идат в Кувейт, Катар, САЩ или Япония, където дават огромни пари на такива звезди. Само времето ще покаже и чесането на езици (пръсти) е безсмислено.

Old_death, данък сгради е съвсем различно нещо. Това, за което говориш се казва такса смет. И аз лично не плащам на Титан, защото в града, в който живея не те събират боклука. Пък дори и на тях да плащах, не ме интересува кой знае колко, защото си плащам не за да финансирам ЦСКА, а защото града ми е в общи линии чист.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 11:13

Факт е,че Мтел дълги години деряха жестоко, с такси на услуги, които в цял свят са безплатни, с едни от най- високите цени на разговори в Европа. Никога не съм ги харесвал като оператор, да не говорим, че в много отношения услугите които предлагат, отстъпват по качество на другите 2 оператора.

Ето как цивилизовано и спокойно можем да дойдем до единомислие.По тая тема ще ти кажа един случай,свързан с Мтел.
Преди десетина години имах един колега,който беше към Мтел на ваучер.Вальо беше много стиснат и го бъзикахме,че сутрин първо се удря по задника,за да не ходи зян :lol: По едно време той изрева,че операторът му краде от импулсите,за което отнесе сериозна доза бъзик.За да ни докаже че е прав,пред нас той зареди телефона с чисто нов ваучер и го заключихме в касата на касиерката на фирмата.След около 1 месец извадихме телефонът му и се оказа,че...картата е празна :!: :!: :!: Това е Мтел и това е една от причините да изчакам да се появи конкуренция на пазара за мобилни услуги,за да стана абонат на конкуренцията.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 11:18

Old_death, данък сгради е съвсем различно нещо. Това, за което говориш се казва такса смет. И аз лично не плащам на Титан, защото в града, в който живея не те събират боклука. Пък дори и на тях да плащах, не ме интересува кой знае колко, защото си плащам не за да финансирам ЦСКА, а защото града ми е в общи линии чист.

Забележката ти е напълно основателна,посочвайки допуснатата от мен грешка.Добре че и ти не си направил някои "гениални"прозрения за личността ми от един шеговит пост ;) А мотивацията ти да си плащаш данък смет е похвална и повече от уважителна!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 апр 2009 11:20

Лично аз, смятам, че ако си върнете този играч, ще е много по- изгодно, особено в дългосрочен план, отколкото да вземате един Емерсон, да речем.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 11:25

Майни,Христо наистина бе един от най-добрите разиграващи халфове,играли по това време в първенството ни.Дай повече инфо.По точно ме интересува на колко години е сега.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 апр 2009 11:27

Вече на 30 !

Върни се в “ЦСКА”