Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hide_and_seek

Re: Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Мнениеот hide_and_seek » 28 апр 2009 10:16

mike28 написа:Не, дори бих казал, че повече ме дразни правописа ти, по-скоро пълната липса на такъв.
Относно сериозните медии- този сайт, откъдето е взета новината, май си остава първи и единствен. Това ако не може да те позамисли, просто не знам кое ще го стори. :?

супр щом те дразни правописа ми !!! и за да ти стане ясно че инфото е точно ще ти кажа че говорех с Дучето преди малко по телефона ... каза ми че не само този играч но и още 3 ма се чакат ... а са пикай газ ... белкем кризата с газта я подминем !

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 28 апр 2009 10:33

Old_death, мислех те за по-умен човек, пък ти се оказа пишлеме! Какви сравнения ми даваш с М-тел, Глобул и Титан. Какво означава "спонсорирам врага"??? Да не би да даряваш пари безвъзмездно?! Срещу всяка такса си има насрещна услуга или стока. От тебе, дърта смърт, тръгна тази безумна полемика кой как спонсорирал врага! :lol: :lol: :lol: Ама това само 16-17 годишни хлапета може да дискутират. А и Титан не са монополисти в цяла България, така както бяха М-тел 4 или 5 години, така че сравнението е тъпо и детинско!

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 28 апр 2009 10:35

[quote="CSKA_RED_FANS"]и според мен е малко налудничево но доиде ли емерсон ще сме с класа над другите отбори и се пак ако до два три дни не излезе информаця от някои сериозен източник то това ще е поредната глупост(което е по сигорното)[/q
Да те питам нещо: Не те ли е срам от неграмотността ти?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 28 апр 2009 10:38

Phoenix_Plovdiv написа:http://mysportalk.com/quickstart/index.php?option=com_content&view=article&id=340:2009-04-27-20-57-07&catid=36:2009-03-24-16-17-55&Itemid=65

Емерсон Ферейра Да Роса ще премине в ЦСКА като свободен агент.

.... идва за да работи точно на тази длъжност !!!! / свободен агент/:D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 апр 2009 10:39

hide_and_seek написа:
супр щом те дразни правописа ми !!! и за да ти стане ясно че инфото е точно ще ти кажа че говорех с Дучето преди малко по телефона ... каза ми че не само този играч но и още 3 ма се чакат ... а са пикай газ ... белкем кризата с газта я подминем !

Super, поздрави дучето от мен! :lol:
Освен, че не се справяш добре с писането, явно и четенето ти е непосилно. Аз се радвам, че ще дойдат добри играчи, независимо кой отбор ще подсилят- казах го още в първия си коментар. До колкото си спомням в ЦСКА опитаха подобна тактика на 2 пъти- единия път върнаха Стоичков и Лечков, а втория е по- пресен- с двамата прехвалени бразилци, дето излязоха солено на отбора. Все пак пожелавам успех на червените, нека поне те се измъкнат (щом имат възможност) от тинята, където газят всички бг. отбори в момента.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 апр 2009 10:40

hide_and_seek написа:
mike28 написа:Не, дори бих казал, че повече ме дразни правописа ти, по-скоро пълната липса на такъв.
Относно сериозните медии- този сайт, откъдето е взета новината, май си остава първи и единствен. Това ако не може да те позамисли, просто не знам кое ще го стори. :?

Абе ти чуваш ли се :D :D :D И Кака ще дойде при вас :D
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
hide_and_seek

Мнениеот hide_and_seek » 28 апр 2009 10:42

mike28 написа:
hide_and_seek написа:

Super, поздрави дучето от мен! :lol:
Освен, че не се справяш добре с писането, явно и четенето ти е непосилно. Аз се радвам, че ще дойдат добри играчи, независимо кой отбор ще подсилят- казах го още в първия си коментар. До колкото си спомням в ЦСКА опитаха подобна тактика на 2 пъти- единия път върнаха Стоичков и Лечков, а втория е по- пресен- с двамата прехвалени бразилци, дето излязоха солено на отбора. Все пак пожелавам успех на червените, нека поне те се измъкнат (щом имат възможност) от тинята, където газят всички бг. отбори в момента.

е извиниме :) незнам кой си но ще предам поздравите :) все пак за по голямо инфо ще добава че проведох разговор и с главния редактор на спортал .. може да се каже че новината ще излезне и там

Потребителски аватар
hide_and_seek

Мнениеот hide_and_seek » 28 апр 2009 10:44

0007 написа:
hide_and_seek написа:

Абе ти чуваш ли се :D :D :D И Кака ще дойде при вас :D

с каруца теглена от говедо ... те така ще дойде !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 апр 2009 10:47

Това за поздрава беше казано с ирония... ;)
Интересно ми е друго- да речем, че стане тази далавера и докарате 2-3 играчи от световна класа, па макар и застаряващи. Какво става с юношите? И как ще приемат останалите играчи огромните разлики в заплатите им, спрямо чужденците, което е неминуемо? И все пак само с добри играчи не става. Многото пари не гарантират успехи, нито пък участието на големи звезди. Виж примерно в Англия- Ман. Сити и Нюкясъл, подобни примери още много.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 28 апр 2009 10:49

Old_death написа:
И кой ше му плаща заплатата на Емерсон???

Няма да я плаща Батков :lol: :lol: :lol: Като си плащате данък сгради ще има пари и за такива играчи ;) Ето това много ме кефи.Всеки фен на Левски,плащайки си данък за почистване,финансира отборът на ЦСКА ;)
Много си умен! Гонзо на 9-ти май ще плати ....и на боклуджиите и на феновете им, така че малко търпение.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Върни се в “ЦСКА”