Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gonzo prezident
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ писа две тройки на ЦСКА!!!

Мнениеот gonzo prezident » 27 апр 2009 21:14

само левски мачкай червените на всякъде където ги набараш яко бой с по 3:0

Parmalat

Re: Гонзо-модерният зоро

Мнениеот Parmalat » 27 апр 2009 21:16

viroglav написа:Откакто Гонзо си направи PR агенция, започна повече да се изявява пред медиите, отколкото на терена. Може дори и тази тема да я е отворил той, скучаейки в болничното легло след операцията. По бързо да се оправя и да влиза в игра, щото без него подуенци за жив ташак. ;)

Не я е отворил той спокойно :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Evchi
Контакти:

Re: Лекарите официално разрешиха на Гонзо да играе

Мнениеот Evchi » 27 апр 2009 21:37

W84me написа:Бая голям страх ги е налегнал чорбарите :D

Кой го е страх? Не разбрах. Вие трябва да се страхувате защото, на гонзо времето му изтича и идва кой, ТОНЕВ ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Отборите за лигата догодина- дискусия.

Мнениеот mormona » 27 апр 2009 21:54

хораа от това което ви чета почвам да се кефия много.Незнам дали е оправдано но все пак има шансове, и то не малки.Начи каквото можеше да направи УЕФА за клубния ни футбоол го направи, тоест имаме шансове с по леки отбори от Арсенал и Севиля.Обаче остава ние да изградим хубави отбори, с що годе равностойни резерви и да се опитаме да атакуваме нещо в Европа.Сега обаче сички от нашта черга ще се напъват да постигат нещо в Европа и нашта излагация може да е и по - голяма от преди но все пак имаме шанс.Особенно щом за УЕФА ще бъдем навсякъде поставени.А и в същото време като гледам какви отбори се класират за Champions League и за Лига Европа , имаме шансове.
Сега като приемат и промяната за ЕВРО 2016, демек не по 16 а някъде към 24 отбора да се класират в групите, от централата ще направят така , че да имат шансове и наще кюфтета.Друг е въпроса вече дали ще се възползваме, понеже на Европейско ще почнат да ходят и Финландия и Босна и черна гора.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Милиев и Генев или Рабех и Бистрон???

Мнениеот Gateca » 28 апр 2009 01:32

Рабех - Милиев това е истината!!! За Бистрон просто и дума не може да става ,много е зле. Дори и за втория отбор на Левски не става !!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

shammi
Контакти:

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!

Мнениеот shammi » 28 апр 2009 09:25

sandri4ka_1914 написа:Така, и за да се защитя след всички тези безсмислени "нападки" ще ви кажа, че да познавам Велев, да знам кога е създаден отбора ( че даже и точен час ), подкрепям идеята Левски и именно заради това не искам треньор като Велев. Да отивам си на стадиона, пея си, но треньор като Велев подкрепа няма да види от мен, а и много хора мислят като мен . Нека сме прости, нека не сме верни фенове, нека ни обиждате , мислете се за най-верните привърженици на ОТБОРА и ни оставете да си съществуваме. ;) Може (и знам, че е имало) години когато Левски е бил и по-зле, но повярвайте ми с Кокала далеч няма да стигнем!
И "душички" не си мислете, че жени не разбират от футбол.

Не те нападам и не искам да се заяждам, но определено не си избрала правилната посока на мислене. И аз съм жена и то на доста повече години от контингента тук, влачат ме по стадионите от 2 годишна, баща ми е бивш футболист на Левски и т.н.т.
Историята на клуба ми е безпределно позната, но не от сайта им, а от хората които са играли в годините назад / смятай доста преди 1970г./ Знам как отбора е бил "диктуван", знам за възходи и падения, които на дали някой на по 20 тина години знае. И да, това идеята Левски, защото отбора е съвкупност от персонажи - служители, ръководство, идеолози, а не само футболисти и треньор, та дори не само треньор. И замисли се преди да казваш, че познаваш Велев как говориш за него и какъв човек е всъщност. В момента съпругът ми работи в Левски и смея да твърдя, че ПОЗНАВАМ доста от хората там и не мога да се съглася с отношението на който и да е към ИДЕЯТА Левски. Това че псуваш треньора за мен лично означава, че плюеш на СОБСТВЕНАТА си мисъл и идея за отбора Левски. И още нещо, което не ми се искаше да казвам - Това, че са облякли синята фанелка изобщо не ги прави Левскари и изобщо не осъзнават честта да носят този екип. Повечето футболисти са наемници и играят за ПАРИ не за ИДЕЯТА Левски. Малко от тях са истински левскари и един от тях е Велев.
Винаги съм казвала, че е безумно слаб треньор, но пък го подкрепям защото никой не заслужава подобно отношение, та дори и от някакви си фенове на по 15 - 16 години, които не знаят какво е ИДЕЯ и смисъл на това да си истински фен.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
uragan
Контакти:

Мнениеот uragan » 28 апр 2009 11:36

Треньора е част от отбора
Само ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 28 апр 2009 13:38

mormona написа:...
Сега като приемат и промяната за ЕВРО 2016, демек не по 16 а някъде към 24 отбора да се класират в групите, от централата ще направят така , че да имат шансове и наще кюфтета...

:lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 апр 2009 13:59

Ами ето и моето мнение накратко.От това което разбрах,като цяло влизането в групите ще е много по-лесно ,особено ако си непоставен в 3 я кръг-както ще е случая с ЦСКА(Левски).Защото като шампион ЦСКА(Левски) ще играе срещу шампион ана др страна-а както знаете шампионите на всички страни с по-добри първенства от нашето влизат директно в Групите -вкл и тези на Румъния,Гърция и Турция-ако не се лъжа.Така ,че Бг отбора ще играе срещу напълно преодолим съперник-шампиона на Сърбия,Полша,Чехия и т.н.,което е много по-добре отколкото д аиграем срещу завършилите на 3-4 място в Англия,Испания,Италия,Германия,Франция и др,които обикновено заемат местата на поставени в третия кръг и има съвсем малка вероятност да ти се размине.
Като цяло е много добре за нас ,но пък зле за самта ШЛ-защото ще отпаднат много от отборите от големите първенства ,защото ще играят помежду си в 3я КК , за сметка на отбори от нашата черга.А едва ли някои иска да гледа Висла,Жилина,Спарта,Олборг вместо -Арсенал,Валенсия,Севиля,Бенфика и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 28 апр 2009 16:41

Ама никой не го е обявявал Велев за антилевскар, никой не казва, че не е направил много за клуба (и като футболисти и след това), никой не го псува просто така за кеф... Вижда се, че отбора не играе добре и е нормално да има критика към треньора на клуба, след като биеш посредствени отбори с мъка и ние на стадиона треперим всеки мач до последната секунда, след като си направил 0:0 във Варна с Черно море без никаква игра с едно положение за гол, след като играеш по безумен начин на Герена с/у Локо СФ и падаш 0:3 е нормално да поемеш отговорност, да си направиш устата и уж да подадеш оставка, знаем че тя няма да бъде приета така или иначе, но все пак..., а не да се правиш на велик и да си придаваш важности...Резултатите не са основната причина той да е псуван постоянно от една част от публиката, главната е защото се самозабрави, забрави за феновете на Левски, че те са сърцето на отбора и без тяхната подкрепа ще е много трудно да се задържиш начело на тима, както и на отбора да побеждава в мачовете.
Последното интервю, което даде от вчера показа, че малко се е осъзнал, а това нещо трябваше да го направи още много отдавна, а не да казва, че той не чува феновете и не му прави впечатление какво скандират, ако беше казал вчерашните думи и беше поискал подкрепата на феновете преди няколко седмици щеше да я получи и до тези грозни скандирания и в мача с Локо Мездра, Литекс и Беласица нямаше да се стигне. Сега съм сигурен, че утре всичко ще е ОК и няма да има такива възгласи. 8-)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”