Искам Гонзо да играе!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Искам Гонзо да играе!!!
хайде стига не се превръщайте в говеда.не ви отива.
tprodanov написа:Винаги ми е било чудно, що често се случват форумни битки, но никога не съм попадал на форумно ****е?Що не се пробвате момчета, хахахахаха
Не си падам по хермафродити...
Момчета мача е на емблематична дата и внимавайте 
09.05. е денят на Червената армия, денят на победата

09.05. е денят на Червената армия, денят на победата

така е единият все пак ще победи макар и с равен
Много отрано почна да ви тресе свинският грип бе?! Гонзо ще ви излекува - с маска и без грим! Споко!!!

Последна промяна от Deliba6 на 28 апр 2009 00:29, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
.
Презирайки всеобщото израждане
Deliba6 написа:Много отрано почна да ви тресе свинският грип бе?! Гонзо ще ви излекува - с маска и без грим! Споко!!!![]()
![]()
то вас лудата крава не е престанала да ви тресе
Deliba6 написа:Много отрано почна да ви тресе свинският грип бе?! Гонзо ще ви излекува - с маска и без грим! Споко!!!![]()
![]()
Твоето изказване е толкова тъпоумно, че все едно до сега сме говорили на някой стълб. Ние пишем , че искаме Гонзо да играе, а ти казваш :- Спокойно, Гонзо ще ви излекува.Нещо не ти се връзва изказването. А що се отнася до това, кой какво го тресе, мога да ти кажа , че левскарите пишат за тоя мач от един месец насам. Явно това ви е събитието на годината, и явно вас ви тресе от доста повече време. Нас ни интересува следващия мач, който ни предстои и чак след това ще дойде вашия ред. Така, че имайте търпение и си вижте отбора като цяло, а не само някой, пък бил той и някакъв си Гонзо. Голям праз.
Защо левскарите толкова много се страхуват Гонзо да не пропусне мача?
Момчета до там ли опряхте, че да се надявате на един единствен човек за дербито Ви?
Аз нов последовател на Гонзо в Левски на това ниво не виждам, какво ще правите в бъдеще не зная, защото той няма да е вечен, а и от по-сериозни контузии никой не е застрахован.
Момчета до там ли опряхте, че да се надявате на един единствен човек за дербито Ви?
Аз нов последовател на Гонзо в Левски на това ниво не виждам, какво ще правите в бъдеще не зная, защото той няма да е вечен, а и от по-сериозни контузии никой не е застрахован.

delqnski47 написа:kronos написа:Да не вземеш да направиш гримаса/маска след мача и да изглеждаш по-зле от него![]()
![]()
Не се притеснявай!На мене една гадателка ми каза,че съм щял да бъда много весел след дербито!
Тази гадателка..Да не е бил Е.Лещански, щото той много познава..мъхъм

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?