ЦСКА - Черно море 2:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ShooterMan
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море - 05.04 вторник /18:00/

Мнениеот ShooterMan » 02 апр 2011 16:59

VraTar4o написа:Шутермен я ми кажи има в вашия отбор по-добри играчи от ''измислените'' ни национали и ако има кои са те ? Гравесена ? Бербатов ? сър Физкултурника да не би да е по-добър тренъор от Радуканов ? всеки може да бие на късмет и на лош терен.Истината е че Черно Море са си супер смешен отбор с най-шибания стадион в Б-я и дори имате по-малка агитка и от на Славия с нищо не сте по-добри от ЦСКА !

Продължавай да се пенявиш,забавляваш мемкакто и не само мен :lol: .То се видя кой е по-добър,Сър-а или Радуканов(нямахте удар във вратата ни и нито едно положение).Снощи терена в Бургас лош ли беше :lol: .Бербатов(варненския) мина на парад и през 4-те ви измислени рендета национали(менаджерите им викам аз) и я цъкна перфектно правейки ви смешни.Дано НЯМАТЕ лудия късмет от есента,когато НЕЗАСЛУЖЕНО ни бихте там след като изтървахме 4 гола и съдията не изгони другото ренде-пенсията Янчев,дано този път го изгони както си му беше реда тогава,а Тиаго не изтърве на празната врата-както тогава :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 апр 2011 17:00

ChernoMore написа:чорбата ще бият .... камбаната хахахахха

Не позна.. вие ще биете камбаните на Алексадър Невски като дойдете :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 02 апр 2011 17:01

delqnski47 написа:
ShooterMan написа:Ако си чел мненията на "превъртелия" преди мача бях убеден,че сър Стефан Генов ще ви смачка с тактика и,че новия Бербатов-Жоро Божилов ще скрие топката на измислените/менаджерските ви национали като рендетата Янев,Галчев,Костя и Бандаловски.ТОЧНО ТАКА И СТАНА.Нагласата е ясна-Черно Море продължава,ЦСКА отпада,това е положението :) 8-)

Кое беше смачкването и великата тактика!В тоя мач,поради тъпия ви терен имаше общо едно положение в целия мач и яко ритане и блъскане!Кое ви е красивото,кое ви е тактичното!Ти добре ли си?Аз в тоя мач видях,че нашите футболисти физически бяха много по добри от вашите!Вие издъхнахте по едно време и ако не беше Янев(най-слабият ни играч) да ви подари топката мача си оставаше на 90% X!ЦСКА играе техничен футбол и играчи като Спас Делев,които разчитат на бързината няма как да играят на този терен,защото ако гледаш мача ще видиш как като тръгне напред с топката и тя подскача наляво и надясно!
Аз лично няма да правя трагедии,ако отпаднем!Но не те виждам кво ще говориш ако ви отстраним!Тип Геренаджийски си с доста голяма уста и правиш някакви си анализи на отбора си като ония другите дет се изкараха Юнайтед!Аз преди дербито им писах: ''Вие за кви се мислите бе,за Левски(Юнайтед) ли??''!И аз ти задавам същия въпрос(на теб лично щот си единствен май дет разсъждава по такъв нередовен начин)

извинявай.....само на вас ли подскача топката.....все нещо ви е криво като паднете
Варна мрази софия

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 02 апр 2011 17:02

Red_Girl написа:

ахахаах шегаджия си, виждам че ви боли, нищо такъв е живота- "или си пич или си бич" ахахаха

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2011 17:03

ChernoMore написа:
Red_Girl написа:

ахахаах шегаджия си, виждам че ви боли, нищо такъв е живота- "или си пич или си бич" ахахаха

абе и твоите "шегички" си ги бива :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 апр 2011 17:05

moras70 написа:
delqnski47 написа:
ShooterMan написа:Ако си чел мненията на "превъртелия" преди мача бях убеден,че сър Стефан Генов ще ви смачка с тактика и,че новия Бербатов-Жоро Божилов ще скрие топката на измислените/менаджерските ви национали като рендетата Янев,Галчев,Костя и Бандаловски.ТОЧНО ТАКА И СТАНА.Нагласата е ясна-Черно Море продължава,ЦСКА отпада,това е положението :) 8-)

Кое беше смачкването и великата тактика!В тоя мач,поради тъпия ви терен имаше общо едно положение в целия мач и яко ритане и блъскане!Кое ви е красивото,кое ви е тактичното!Ти добре ли си?Аз в тоя мач видях,че нашите футболисти физически бяха много по добри от вашите!Вие издъхнахте по едно време и ако не беше Янев(най-слабият ни играч) да ви подари топката мача си оставаше на 90% X!ЦСКА играе техничен футбол и играчи като Спас Делев,които разчитат на бързината няма как да играят на този терен,защото ако гледаш мача ще видиш как като тръгне напред с топката и тя подскача наляво и надясно!
Аз лично няма да правя трагедии,ако отпаднем!Но не те виждам кво ще говориш ако ви отстраним!Тип Геренаджийски си с доста голяма уста и правиш някакви си анализи на отбора си като ония другите дет се изкараха Юнайтед!Аз преди дербито им писах: ''Вие за кви се мислите бе,за Левски(Юнайтед) ли??''!И аз ти задавам същия въпрос(на теб лично щот си единствен май дет разсъждава по такъв нередовен начин)

извинявай.....само на вас ли подскача топката.....все нещо ви е криво като паднете

Не е само на нас!А теренът беше в УЖАСНО състояние!И не е оставен така ''случайно'' да бъде!Не сте чак толкова бедни,та да не може да си оправите тревата...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 апр 2011 17:06

ChernoMore написа:
Red_Girl написа:

Мен лично не ме боли..Явно скоро не си плакал-е сега ще имаш тази възможност :) Може на влизане към стадиона от състрадание, да ви раздаваме носни кърпички по този повод. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 апр 2011 17:06

Абе тея хора от ЧМ изперкаха... Биха два мача и станаха кои сме ние... Приличате ми на едни дето се заканваха, че ще ни бият с 3-4:0, ама то каква я мислеха, тя каква стана....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 апр 2011 17:06

Боли ги от това,че нашите машини се изгавриха с тях.Нямам предвид победата,имам предвид целия мач.Точно както го казах.Дяков,Сашко и сие просто физически прегазиха набедените играчи Делев,Тонев и Нелсън.При това чисто,просто ги смачкаха като валяци картонени кутийки.От това ги болеше,че Делев напика гащите и бягаше от Дяков на по 2 метра,само като го видеше и се обръщаше назад да подава :mrgreen: .Боли ги,че тотаджийския мач с Левски лъсна,че доказахме колко слаб е Черноморец...в единствените си истински мачове те:
1.Едва биха клизмарски последния след луд късмет на Караджата
2.Паднаха логично от нас и не отправиха удар във вратата
3.Наложи се съдиите да пуснат 2 гола от засади на медийния тигър Делев,че да бият децата на Сливен :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 апр 2011 17:08

ShooterMan написа:Боли ги от това,че нашите машини се изгавриха с тях.Нямам предвид победата,имам предвид целия мач.Точно както го казах.Дяков,Сашко и сие просто физически прегазиха набедените играчи Делев,Тонев и Нелсън.При това чисто,просто ги смачкаха като валяци картонени кутийки.От това ги болеше,че Делев напика гащите и бягаше от Дяков на по 2 метра,само като го видеше и се обръщаше назад да подава :mrgreen: .Боли ги,че тотаджийския мач с Левски лъсна,че доказахме колко слаб е Черноморец...в единствените си истински мачове те:
1.Едва биха клизмарски последния след луд късмет на Караджата
2.Паднаха логично от нас и не отправиха удар във вратата
3.Наложи се съдиите да пуснат 2 гола от засади на медийния тугър Делев,че да бият децата на Сливен :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Незнам това кое поред твое мнение е, което чета ама се убеждавам, че не си добре...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”