Искам Гонзо да играе!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Искам Гонзо да играе!!!
Ще ви биеме със или без Гонзо,просто сте по-смешни от нас......
За 10 минути тва ли успя да ти измисли говеждото мозъче бе кретен!?!?!
[/quote]
а за 10 - поне 15 ми беха нужни, ма ако знаиш още кви съм ги измислил - малиии ама ша си ги паза за 9-ти. да ся не съм се прибирал с по-малко от 8 червени парцала по обувките и тая година нема да са по-малко[/quote]
Ай дотогава!Живи и здрави до 9-ти Май!Да знаеш,че са нема мога спа при положение,че ''чудовището'' ще играе!
[/quote]
дано нямаш малшанса да се видим некъде на тази сакрална дата - шото ако стане обещавам да си наваксаш със съня - в пирогов(или майчин дом, шот не съм убеден от кой пол си)

а за 10 - поне 15 ми беха нужни, ма ако знаиш още кви съм ги измислил - малиии ама ша си ги паза за 9-ти. да ся не съм се прибирал с по-малко от 8 червени парцала по обувките и тая година нема да са по-малко[/quote]
Ай дотогава!Живи и здрави до 9-ти Май!Да знаеш,че са нема мога спа при положение,че ''чудовището'' ще играе!

дано нямаш малшанса да се видим некъде на тази сакрална дата - шото ако стане обещавам да си наваксаш със съня - в пирогов(или майчин дом, шот не съм убеден от кой пол си)
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Наистина Гонзо трябва да играе. И не само той, а всички титуляри на Левски на които Велев разчита. Крайно време е да се разбере, кой отбор е по-добър, и този който победи да спечели титлата. Така или иначе и двата отбора ще играят в Европа, и дали ще е в ШЛ, където трудно се влиза в групите,или в Уефа където може да се направи и някакъв по-значим пробив, си мисля, че почти равносилно. Затова самото дерби като такова, се явява само за определяне на шампиона на България. Въпреки, че има голяма вероятност, при загуба ЦСКА да си спечели другите мачове и пак де шампион. Нека да дойде 9-ти май, да се изиграе мача,и тогава ще видим кой накъде ще е с главата.
Делянски, пич, лека по лека се превръщаш в говедо 

- delqnski47
- Контакти:
msm написа:Наистина Гонзо трябва да играе. И не само той, а всички титуляри на Левски на които Велев разчита. Крайно време е да се разбере, кой отбор е по-добър, и този който победи да спечели титлата. Така или иначе и двата отбора ще играят в Европа, и дали ще е в ШЛ, където трудно се влиза в групите,или в Уефа където може да се направи и някакъв по-значим пробив, си мисля, че почти равносилно. Затова самото дерби като такова, се явява само за определяне на шампиона на България. Въпреки, че има голяма вероятност, при загуба ЦСКА да си спечели другите мачове и пак де шампион. Нека да дойде 9-ти май, да се изиграе мача,и тогава ще видим кой накъде ще е с главата.
Ей тва исках да кажа ама някои хора не ме разбраха!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
tprodanov написа:Делянски, пич, лека по лека се превръщаш в говедо
Ааа нема такива работи!Просто с Лумпена решихме да се нахраниме малко!Пък и нали ме знаеш!Не съм толкова скандален

Sofia.
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
дано нямаш малшанса да се видим некъде на тази сакрална дата - шото ако стане обещавам да си наваксаш със съня - в пирогов(или майчин дом, шот не съм убеден от кой пол си)[/quote]
честно казано аз пък ако те намера преди ти мене нема ми пука от кой пол си!Майчиня дом ще го посетиш със сигурност!ПовЕрвай ми!
Ама аре спрем че зе да става банално,а и не е мой стил да храня тъпанари!Не падам на тяхно ниво 
честно казано аз пък ако те намера преди ти мене нема ми пука от кой пол си!Майчиня дом ще го посетиш със сигурност!ПовЕрвай ми!

Sofia.
Sofia.
Винаги ми е било чудно, що често се случват форумни битки, но никога не съм попадал на форумно ебане?
Що не се пробвате момчета, хахахахаха

- delqnski47
- Контакти:
tprodanov написа:Винаги ми е било чудно, що често се случват форумни битки, но никога не съм попадал на форумно ****е?Що не се пробвате момчета, хахахахаха
Бе де да знам!Нали както каза Лумпена:никой не знае от кой пол е!!!Та накрая да не станат изненади

Sofia.
Sofia.