ТВ7 купи правата за „Ел Класико”!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Re: ТВ7 купи правата за „Ел Класико”!

Мнениеот Armeeca31 » 27 апр 2009 21:28

Ами с тази новина, кво друго да кажем освен успех на Каталунците 8-)
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 27 апр 2009 21:29

Супер :) Браво на ТВ7, че ще ни направят свидетели на най-голямото дерби във футбола...една бира по случая. :) Мерси ! 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 апр 2009 21:30

sedem_!_dva написа:Супер :) Браво на ТВ7, че ще ни направят свидетели на най-голямото дерби във футбола...една бира по случая. :) Мерси ! 8-)

Къде и кога........за по биричка :D ;)
Изображение Изображение

dambe
Контакти:

Мнениеот dambe » 27 апр 2009 21:31

LordVOODOO написа:
smash_the_reds написа:
LordVOODOO написа:Браво на ТВ7. Щеше да е истинска загуба нито един роден канал да не предава мача на мачовете!!!

И аз се кефя ,Вудо!Дано дават и други мачове от Испания,както преди...

Не ги разбирам тия кретени от Диемите... вместо да дават луди пари за това жалко, лайняно, смешно и нищо не струващо английско първенство, защо не купуват правата на най-силното първенство във Вселената?!

Футбол без примера, не е никакъв футбол! За кво ми е да гледам някви отборчета като Юнайтед... дето ако се съберем махалата и ще ги бием поне с 5:0!!!

Брей ти да нямаш за съседи Зидан, Бекам и Роналдо(дебелия) че с отбор от махалата ще биеш Ман Юнайтед :lol: ? Малко не съм съгласен че английското първенство е лайняно. То си е най-доброто в момента! И аз съм привърженик на испанския футбол, ама да гледаме реално на нещата ;)
чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. :geek:

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 21:37

Добре че ще си го гледам на плазмата, а няма да се ровя из линкове....
GGMU

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 27 апр 2009 21:45

Ами,2 загуби се очертават за барца. :D :D :D
Челси -Барселона 1:0
Реал М. - Барселона 3:2
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 27 апр 2009 21:47

Lord of memories написа:Добре че ще си го гледам на плазмата, а няма да се ровя из линкове....

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕйййййййййййй време беше за хвалене!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 апр 2009 21:48

RED_FEN написа:
Lord of memories написа:Добре че ще си го гледам на плазмата, а няма да се ровя из линкове....

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕйййййййййййй време беше за хвалене!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Лорда не се хвали.Много е пекън!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 27 апр 2009 21:51

dambe написа:Брей ти да нямаш за съседи Зидан, Бекам и Роналдо(дебелия) че с отбор от махалата ще биеш Ман Юнайтед :lol: ? Малко не съм съгласен че английското първенство е лайняно. То си е най-доброто в момента! И аз съм привърженик на испанския футбол, ама да гледаме реално на нещата ;)

Ми в Каталуня... съсед ми е Шави, а Иниеста живее на около 1400 метра от нас!

Но говорех тук за махалата във Варна! На мен повече от един червен картон не могат да ми дадът, но аз след него мога да контузя повече играчи на Юнайтед, отколкото смени могат да направят! Още първата минута на мача ще вляза с двата крака в коленете на Роналдо, за да му ги счупя и и после цял живот да кендза прав! :twisted: :twisted: :twisted: А след него вп роизволен ред ще наритам всичките им играчи, които ми се изпречат пред очите! Така че да ще спечелим мача!
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 21:54

LordVOODOO написа:
dambe написа:Брей ти да нямаш за съседи Зидан, Бекам и Роналдо(дебелия) че с отбор от махалата ще биеш Ман Юнайтед :lol: ? Малко не съм съгласен че английското първенство е лайняно. То си е най-доброто в момента! И аз съм привърженик на испанския футбол, ама да гледаме реално на нещата ;)

Ми в Каталуня... съсед ми е Шави, а Иниеста живее на около 1400 метра от нас!

Но говорех тук за махалата във Варна! На мен повече от един червен картон не могат да ми дадът, но аз след него мога да контузя повече играчи на Юнайтед, отколкото смени могат да направят! Още първата минута на мача ще вляза с двата крака в коленете на Роналдо, за да му ги счупя и и после цял живот да кендза прав! :twisted: :twisted: :twisted: А след него вп роизволен ред ще наритам всичките им играчи, които ми се изпречат пред очите! Така че да ще спечелим мача!

Иниеста, Меси и АлаБала могат да бъдат спряни с добра дефанзивна игра, която просто я няма в Испания, главната причина Англия да е водеща, че за разлика от Испания има и защита, освен нападение.
И Роналдо в най-добрата си форма > Меси, ама да не почвам тази тежка тема.....
GGMU

Върни се в “Свободна зона”