Катарина Паунич за лиценза на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Катарина Паунич за лиценза на ЦСКА

Мнениеот NIKSANA » 01 апр 2011 17:23

Сръбският мениджър Катарина Паунич написа писмо до Sportal.bg, след като е прочела новината в нашата медия "Заформя се нов огромен скандал с лиценза на ЦСКА - БФС не знае как да процедира". В него тя напада доста остро Йордан Лечков, като твърди, че от него и заплахите му вече трудно се живее.

Ето какво пише мениджърката - оригиналното писмо е с латинските букви:

Уважаеми господа,

Не се излагайте повече и си закривайте сайта ако се страхувате или работите като кафанските певици. Какъв нов скандал около лиценза на ЦСКА откривате? Там всичките скандали са до дупка стари. Какъв вице Лечков и неговите интереси? Да се е обърнал към УЕФА като всеки друг клуб, футболист, мениджър, за да потърси помощ - както го правят останалите, тъй като той и колегите му от Изпълкома не чуват, не виждат, не четат - просто игнорират. УЕФА най-точно ще му обясни къде се намира, ако до сега не го е вълнувало, че не става дума за личния му интерес.
Да си седи спокойно на опашката и да чака новия лиценз докато актуалният, старият не се разясни. Нали е вице заради доброто на БГ футбола?! Не е ли наясно какво пита УЕФА за стария лиценз на ЦСКА? Не трябва ли да носи част от отговорността в БФС точно като вице заради евентуалните проблеми? Къде бърза тогава и какви са тези профитерства докато БФС има приоритетните отговори към УЕФА.

Вместо да е по-нисък от мокет, вместо да си спасява БГ футбола и намира законните компромиси за лиценз на всички клубове, от него и заплахите му не се живее. Нали му харесваше Арбитражен съд с Веселин Рашков и измамените футболисти, мениджъри, клубове - унижени адвокати?! Силен ли се чувстваше? Сега колелото се обръща. Да разбере заедно с Титан, че 95-а, Зора, Джамов отдавна е в миналото и че се намира в ЕС. Няма да е чак толкова страшно.

Аз може би съм в страни от новините за ЦСКА, но какво пита УЕФА? Чуло ли се е нещо за това?
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=296381[/offtopic]
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

barichelo
Контакти:

Re: Катарина Паунич за лиценза на ЦСКА

Мнениеот barichelo » 01 апр 2011 17:34

вие не разбрахтели че съдът реши че цска не дължи пари на паунич щом садът е решил тя какво иска

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2011 17:35

NIKSANA написа:
Сръбският мениджър Катарина Паунич написа писмо до Sportal.bg, след като е прочела новината в нашата медия "Заформя се нов огромен скандал с лиценза на ЦСКА - БФС не знае как да процедира". В него тя напада доста остро Йордан Лечков, като твърди, че от него и заплахите му вече трудно се живее.

Ето какво пише мениджърката - оригиналното писмо е с латинските букви:

Уважаеми господа,

Не се излагайте повече и си закривайте сайта ако се страхувате или работите като кафанските певици. Какъв нов скандал около лиценза на ЦСКА откривате? Там всичките скандали са до дупка стари. Какъв вице Лечков и неговите интереси? Да се е обърнал към УЕФА като всеки друг клуб, футболист, мениджър, за да потърси помощ - както го правят останалите, тъй като той и колегите му от Изпълкома не чуват, не виждат, не четат - просто игнорират. УЕФА най-точно ще му обясни къде се намира, ако до сега не го е вълнувало, че не става дума за личния му интерес.
Да си седи спокойно на опашката и да чака новия лиценз докато актуалният, старият не се разясни. Нали е вице заради доброто на БГ футбола?! Не е ли наясно какво пита УЕФА за стария лиценз на ЦСКА? Не трябва ли да носи част от отговорността в БФС точно като вице заради евентуалните проблеми? Къде бърза тогава и какви са тези профитерства докато БФС има приоритетните отговори към УЕФА.

Вместо да е по-нисък от мокет, вместо да си спасява БГ футбола и намира законните компромиси за лиценз на всички клубове, от него и заплахите му не се живее. Нали му харесваше Арбитражен съд с Веселин Рашков и измамените футболисти, мениджъри, клубове - унижени адвокати?! Силен ли се чувстваше? Сега колелото се обръща. Да разбере заедно с Титан, че 95-а, Зора, Джамов отдавна е в миналото и че се намира в ЕС. Няма да е чак толкова страшно.

Аз може би съм в страни от новините за ЦСКА, но какво пита УЕФА? Чуло ли се е нещо за това?
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=296381[/offtopic]
Преди 2-3 седмици в спортал излезе новина, че УЕФА са разпитвали за повече подробности защо е отнет лиценза на ЦСКА, както и защо клубове с подобни нарушения са взели лиценз. По-конкретно се споменаваше това, че само ЦСКА са обявили реалните доходи на играчите си но въпреки това лиценз е отнет само на червените.
Отделен е въпросът дали наистина има такива запитвания от УЕФА, казвам само какво излезе в спортал.
barichelo написа:вие не разбрахтели че съдът реши че цска не дължи пари на паунич щом садът е решил тя какво иска

Тук става въпрос за съвсем друго нещо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 апр 2011 17:39

barichelo написа:вие не разбрахтели че съдът реши че цска не дължи пари на паунич щом садът е решил тя какво иска

прочети целият пост не само заглавието

vaskonti написа:Преди 2-3 седмици в спортал излезе новина, че УЕФА са разпитвали за повече подробности защо е отнет лиценза на ЦСКА, както и защо клубове с подобни нарушения са взели лиценз. По-конкретно се споменаваше това, че само ЦСКА са обявили реалните доходи на играчите си но въпреки това лиценз е отнет само на червените.
Отделен е въпросът дали наистина има такива запитвания от УЕФА, казвам само какво излезе в спортал.

Ясно .. благодаря за инфото
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 апр 2011 17:40

васконти,аз също го четох това което казваш ти.Истината за лиценза на ЦСКА и Казанската афера е една и съща.Дано си ме разбрал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 01 апр 2011 18:24

zlatan написа:васконти,аз също го четох това което казваш ти.Истината за лиценза на ЦСКА и Казанската афера е една и съща.Дано си ме разбрал.

Дали...но интересна хипотеза :)
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2011 18:59

zlatan написа:васконти,аз също го четох това което казваш ти.Истината за лиценза на ЦСКА и Казанската афера е една и съща.Дано си ме разбрал.

Ами не те разбирам защото при казанската афера аз виждам само и единствено върховна глупост и идиотия от страна на Батков. А може и Баждеков.
Истината за лиценза е толкова мътна, че няма на къде повече.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 01 апр 2011 19:18

Е тва е наистина банална тема.Стига с тоя лиценз вече де.Вчера беше крайният срок за лицензиране..Е?,кво стана, че днес ЦСКА водят 2-0, приятелски мач ли е това?.Коя е Паунич, че да коментира, като каква се явява ? Съдът отсъди в полза на ЦСКА/Паунич, или може би всички подписани договори , оперативни документи и заведени дела от отбора са публични и всеки може да вземе отношение по тях?,ами ако ЦСКА започне да съди наред?,както вече процедира всъщност,а ако започне да ги печели наред тези дела?..Паунич е една сръбска к***а, която незная как още ходи по улиците на изтормозената ми(от такива ,като нея) родина, без страх от нищо.Шнур за Паунич,съд за Паунич и бой по пу****а с чепака на Паунич,че ми е писнало да ги гледам тея сръбски цигани из Германия и в цяла Европа
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 01 апр 2011 20:16

Само Господ знае, къде ви е лиценза.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 апр 2011 20:43

Kapetano написа:
B__A__N__DA__TA написа:Е тва е наистина банална тема.Стига с тоя лиценз вече де.Вчера беше крайният срок за лицензиране..Е?,кво стана, че днес ЦСКА водят 2-0, приятелски мач ли е това?.Коя е Паунич, че да коментира, като каква се явява ? Съдът отсъди в полза на ЦСКА/Паунич, или може би всички подписани договори , оперативни документи и заведени дела от отбора са публични и всеки може да вземе отношение по тях?,ами ако ЦСКА започне да съди наред?,както вече процедира всъщност,а ако започне да ги печели наред тези дела?..Паунич е една сръбска к***а, която незная как още ходи по улиците на изтормозената ми(от такива ,като нея) родина, без страх от нищо.Шнур за Паунич,съд за Паунич и бой по пу****а с чепака на Паунич,че ми е писнало да ги гледам тея сръбски цигани из Германия и в цяла Европа

Нещо си чел-недочел!
До 31 март се събират пакета с документите и заявка за лиценз,а срокът за обявяването на това кой взел и кой дал е 31 май!
Така,че на панчаревското му предстоят още има-няма десетина мача,като клуб с това име!Наслаждавай им се на живо,че после ще остане само спомена... ;)

В меката ти сплескана тиква ще стане това,но не и в реалния свят!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”