ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 21:13

SAMP написа:
сега,първо не се прави на ощипана госпожица,защото и твоето държание не е мн коректно и тона ти е малко на въпреки....и второ актуалното трябва да се излъчва наистина,абсолютно си прав,но това актуално,което интересува 1/3 от България а не 1/3 от Варна!!!!

Аз на ощипана гопсожица не се правя,понеже моето държание далеч не е като твоето!!!!
Второ ти няма как да знаеш колко точно хора вълнува това!!!!Не вълнува 1/3 от хората в България контузията на Гонзо не се излагай!!!!
Виж какво съм псиал в последния си пост там съм ти обяснил и ,ако и сега не разбереш значи наистина е безсмислено с теб да се комуникира и ще се въздържа от определения по твой адрес!!!!!
Грийн ПИйк не вярвам само за това да са те изгонили колегите....

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 21:17

ДА,ама има нещо коеото ти убягва-по тази логика си направете вие с Цска едно радио и ние другите отбори ще си направим да видим кое ще бъде по-слушано!!!!!Това е глупаво никъде по света го няма това!!!!!!!!!!!
Това което ти убягва сумати време или не искаш да го видиш-ТОВА НЕ Е РЕГИОНАЛНА МЕДИЯ,А НАЦИОНАЛНА!!!!!!!По тази логика дай по Дарик да съобщават новини само от София понеже е 2 милиона и 1/4 от населението на страната.Съответно най-голям брой слушатели-пък другите да мрът!!!!!!!!![/quote]

виж бе човек има предвид,че е нормално Левски и цска да заемат огромна 4аст от от ефира на всяка спортна медия....да те питам аз съм фен на Сампдория,да не мислиш,че по раи и всякакви италиански саитове пише мн за тях,цялото време е за милан,интер,юве,рома и лацио.
Това е реалноста,просто нещата стоят така и е преопределено от редица фактори,пазара определя нещата...... ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 21:19

Точно,че пак не си запознат и бъркаш,аз когато хващах все още тази телевизия имаше редовно новини и за по-малките отбори!!!!
Това,че тярбвало да се отделя повече вниамние на Левски и Цска е ваша прищявка,да ама феновете на другите отбори не сме съгласни и още нещо-взети заедно ние при всяко ендо положение-ПРАВИМ ПОВЕЧЕ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!!!!Защото както вече ти споменах МНОГО ХОРА ПРОСТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ бълагрски футбол!!!!!!!
ТОВА РАДИО НЕ СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА,АКО СЕ КАЗВАШЕ ТАКА ДОБРЕ,НО ТО СЕ ВОДИ НАЦИОНАЛНО И ЩОМ Е ТАКОВА Е ДЛЪЖНО ДА УВАЖИ И ФЕНОВЕТЕ ИЗВЪН СОФИЯ!!!!!За 100 тен път ти го казвам,какво не разбирш?????

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 21:23

MORSKI написа:
SAMP написа:
сега,първо не се прави на ощипана госпожица,защото и твоето държание не е мн коректно и тона ти е малко на въпреки....и второ актуалното трябва да се излъчва наистина,абсолютно си прав,но това актуално,което интересува 1/3 от България а не 1/3 от Варна!!!!

Аз на ощипана гопсожица не се правя,понеже моето държание далеч не е като твоето!!!!
Второ ти няма как да знаеш колко точно хора вълнува това!!!!Не вълнува 1/3 от хората в България контузията на Гонзо не се излагай!!!!
Виж какво съм псиал в последния си пост там съм ти обяснил и ,ако и сега не разбереш значи наистина е безсмислено с теб да се комуникира и ще се въздържа от определения по твой адрес!!!!!
Грийн ПИйк не вярвам само за това да са те изгонили колегите....

Човек ти си ултра пристрастен и не ме вълнува твоето мнение,защото не гледаш реално на нещата...и да приеми го всички фенове на Левски и цска се интересуват мн повече от това дали гонзо в дербито ще играе отколкото от вашия мач....приеми реалноста,аиде с здраве няма да се разберем с теб то е ясно......... ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 21:24

SAMP написа:
Човек ти си ултра пристрастен и не ме вълнува твоето мнение,защото не гледащ реално на нещата...и да приеми го всички фенове на Левски и цска се интересуват мн повече от това дали гонзо в дербито ще играе отколкото от вашия мач....приеми реалноста,аиде с здраве няма да се разберем с теб то е ясно......... ;)

Ти пък защото не си пристрастен :lol: Не изобщо не си :shock: :roll:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 21:30

MORSKI написа:Точно,че пак не си запознат и бъркаш,аз когато хващах все още тази телевизия имаше редовно новини и за по-малките отбори!!!!
Това,че тярбвало да се отделя повече вниамние на Левски и Цска е ваша прищявка,да ама феновете на другите отбори не сме съгласни и още нещо-взети заедно ние при всяко ендо положение-ПРАВИМ ПОВЕЧЕ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!!!!Защото както вече ти споменах МНОГО ХОРА ПРОСТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ бълагрски футбол!!!!!!!
ТОВА РАДИО НЕ СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА,АКО СЕ КАЗВАШЕ ТАКА ДОБРЕ,НО ТО СЕ ВОДИ НАЦИОНАЛНО И ЩОМ Е ТАКОВА Е ДЛЪЖНО ДА УВАЖИ И ФЕНОВЕТЕ ИЗВЪН СОФИЯ!!!!!За 100 тен път ти го казвам,какво не разбирш?????

да има новини за сампдория 10 пъти по-малко,като време от милан,познаи,защо???За мен самп е велик отбор и за 1 милион в Геноа,но дотам....60 милиона ги интересува друго а именно милан,интер,юве и прочие,аз нищо нр мога да направя избрал съм по непопулярен,но пък съм горд с това,че съм му фен.....но една от отрицателните страни е,че му се отделя мн по-малко внимание,гадно ми е но това е в реда на нещата и те стоят така няма как да ги променя.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 21:30

samp.. не,не е нормално повечето,да не кажа цялото спортно време на медиите да е заето с новини за синия или червения отбор.Това че се е превърнало в нормално в България е криво разбрано и се избива на фенщина.Или примерно когато лятото играехме с твоя любим Сампдория,а миналото и с Щутгарт,новините се започваха с това как върви подготовката на левски и цска и кой играч къде се изплюл(с извинение)и едва накрая за минутка-две се споменаваше нещо за нашия мач и то не срещу анонимница като Бате.Да не давам и повече примери,как нито една тв не предаваше нито единия ни мач със Самп,а после и реванша с Щутгарт.Ама да забравих,то от тези мачове не се интересува БГ и за хората не е важно че бълг.отбор играеше ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 21:33

MORSKI написа:
SAMP написа:
Човек ти си ултра пристрастен и не ме вълнува твоето мнение,защото не гледащ реално на нещата...и да приеми го всички фенове на Левски и цска се интересуват мн повече от това дали гонзо в дербито ще играе отколкото от вашия мач....приеми реалноста,аиде с здраве няма да се разберем с теб то е ясно......... ;)

Ти пък защото не си пристрастен :lol: Не изобщо не си :shock: :roll:

естествено,че съм пристрастен,но тук не мисля,че това влияе мн,защото говоря и за цска по същия начин,както за Левски,а повярваи по омразно нещо за мен от тях няма на този свят :D ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 21:36

mursusaid написа:samp.. не,не е нормално повечето,да не кажа цялото спортно време на медиите да е заето с новини за синия или червения отбор.Това че се е превърнало в нормално в България е криво разбрано и се избива на фенщина.Или примерно когато лятото играехме с твоя любим Сампдория,а миналото и с Щутгарт,новините се започваха с това как върви подготовката на левски и цска и кой играч къде се изплюл(с извинение)и едва накрая за минутка-две се споменаваше нещо за нашия мач и то не срещу анонимница като Бате.Да не давам и повече примери,как нито една тв не предаваше нито единия ни мач със Самп,а после и реванша с Щутгарт.Ама да забравих,то от тези мачове не се интересува БГ и за хората не е важно че бълг.отбор играеше ;)

Нямам какво да добавя това му обяснявах от 5 страници и 3 часа дано го е проумял.....
Не е нормално,а е станало даденост Самп!!!!!За съжаление е така!!!!Защото ,ако щеш Турция,Румъния,Гърция вземи-всикчи те си предават амчовете на отборите в Европа за първенствоот нищо,че доста хора не ги вълнуват по-малките отбори.......А тук нещата стоят на фенска сонова и тя е Левски,Цска ей затова тъпчим на едно ниво!!!!!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 21:40

mursusaid написа:samp.. не,не е нормално повечето,да не кажа цялото спортно време на медиите да е заето с новини за синия или червения отбор.Това че се е превърнало в нормално в България е криво разбрано и се избива на фенщина.Или примерно когато лятото играехме с твоя любим Сампдория,а миналото и с Щутгарт,новините се започваха с това как върви подготовката на левски и цска и кой играч къде се изплюл(с извинение)и едва накрая за минутка-две се споменаваше нещо за нашия мач и то не срещу анонимница като Бате.Да не давам и повече примери,как нито една тв не предаваше нито единия ни мач със Самп,а после и реванша с Щутгарт.Ама да забравих,то от тези мачове не се интересува БГ и за хората не е важно че бълг.отбор играеше ;)

добре аналогично,точно,като играхте със САМП по новините и в саитовете в италия имаше по два реда или 30 секунди,всичко беше за подготовката на водещите отбори в италия....Съгласен съм трябва да се отделя повече време за другите отбори,но разберете БГ футбола се определя в голяма част с Левски и цска,може да е криворазбрано и да не е редно но за
жалост или радост е факт....За някои неща,които твърдя може да греша,но и вие за мн неща не сте прави ;)

Върни се в “Черно море”