ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:28

И коя половина от България се интересува повече от "Левски":лявата или дясната;северната или южната;западната или източната;работещата или безработната;женската или мъжката;партийните членове или безпартийните;пиещите бира или люпещите семки....Да продължавам ли с половините на България, а ти да си избереш една от тях, като мене спокойно можеш да ме сложиш в другата, която не се интересува И от ЦСКА[/quote]
Кашчей,пропусна селската или градската България.Самп,май е от първата половина. :D[/quote]

извиняваи ти сигурно живееш на ривиерата и за събота и неделя прескачаш да гледаш любимия отбор....с този градски патриотизъм сте за никаде....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2009 20:32

А вие закъде сте?За ИвроПЪта. :lol:
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 20:33

SAMP написа:
извиняваи ти сигурно живееш на ривиерата и за събота и неделя прескачаш да гледаш любимия отбор....с този градски патриотизъм сте за никаде....

То пък вие,защото го нямате този градски патриотизъм и не наричате другите селяни,айде бе!!И вие сте за никъде с твърдението,че полвин БЪЛГАРИЯ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА КОГА ХОДИ ДО ТОЛАЕТ ГОНЗО,а никой не го интересува мачут между Черно Море и който и да е било отбор.....
Още по-смешно е да кажеш,че Варна е село както вие твърдите.И,че Черно Море не заслужава внимание при все,че се намира на 3 място и е най-добре представил се отбор за миналата година в Европа!!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:35

MORSKI написа:
SAMP написа:
а ти вярваш на фен на Левски,ясно....И кои е тоя фен,ти 4уваш ли се какви сме6ки говори6,да ми дава6 за пример някои си фен,да ми кажеш,че Батков ти е казал,ок ама за някои си фен :o :o :o ....тоя твоя приятел да не е носил парите или да е залагал и да е взел 2-3 милиона...Това ако го има6 за довод наистина да ми твърди6 такива не6та е леко казано несериозно,но ти си знае6....

Също толкова налудничево звучи д ами кажеш,че половината България се интересува от вас ..Не това не е налудничево това е жалко....
И от кой да науча бе????Ти да не би да си бил на сделката за да кажеш,че няма такава!!!!Ти пък откъуде знаеп,че мачът не е бил уреден??????Много ми е интересно!!!
Много ясно,че ще му вярвам това е ваш фен,едва ли ще каже нещо против своя отбор,ако не е истина-вкарай елементарна логика колкото и трудно да ти е!!!!

абе пич да ти пикам на логиката(с извинение)заклевам се!!!Това,4е на тоя фен му се струва,4е е уреден ма4а не зна4и нищо....със сигурност е имало уговорени ма4ове с у4астието на Левски през годините не отричам,но да ми казва6 кво си чул от някъв псевдо фен и да ми го даваш,като довод е комично наистина......
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 20:37

SAMP написа:
абе пич да ти пикам на логиката(с извинение)заклевам се!!!Това,4е на тоя фен му се струва,4е е уреден ма4а не зна4и нищо....със сигурност е имало уговорени ма4ове с у4астието на Левски през годините не отричам,но да ми казва6 кво си чул от някъв псевдо фен и да ми го даваш,като довод е комично наистина......

И защо да е псевдофен,защото ми казва истината и не споделя мнението на великия фен на Левски- Самп.На теб да ти пикам на логиката,казал го фен и не е вярно Левски не уредил този мач,защото не си бил там и не си видял,че той никой от нас няма и да присъства на уговорка,ама значи ли,че тя не е факт!!!!!Оле мале не искам да ти поставям квалификации,но с всяко твое мнение ме караш да се превивам от смях на стола :lol:
Да не ти кажа,че доколкото съм комуникрал с него може би е 100 пъти по-голям фен на Левски от теб,въпреки,че не те познавам той поне не е заблуден като теб!!!!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:41

MORSKI написа:
SAMP написа:

То пък вие,защото го нямате този градски патриотизъм и не наричате другите селяни,айде бе!!И вие сте за никъде с твърдението,че полвин БЪЛГАРИЯ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА КОГА ХОДИ ДО ТОЛАЕТ ГОНЗО,а никой не го интересува мачут между Черно Море и който и да е било отбор.....
Още по-смешно е да кажеш,че Варна е село както вие твърдите.И,че Черно Море не заслужава внимание при все,че се намира на 3 място и е най-добре представил се отбор за миналата година в Европа!!!!

не съм казал,4е Варна е село,в момента водим диалог и нека коментираме това,което казваме,не мога да коментирам всички фенове на Левски и да нося отговорност за това което казват....Да наистина е така но хората ги интересува състоянието на гонзо мн пове4е от вашия мач може да не е нормално,но това са фактите и трябва да се приемат.Просто интереса към Левски е мн по-голям(Факт е какво да направим)....

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 27 апр 2009 20:42

[quote="BPK"]Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.[/q :evil:
Последна промяна от Manolkata на 27 апр 2009 20:53, променено общо 1 път.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 20:44

SAMP написа:[
не съм казал,4е Варна е село,в момента водим диалог и нека коментираме това,което казваме,не мога да коментирам всички фенове на Левски и да нося отговорност за това което казват....Да наистина е така но хората ги интересува състоянието на гонзо мн пове4е от вашия мач може да не е нормално,но това са фактите и трябва да се приемат.Просто интереса към Левски е мн по-голям(Факт е какво да направим)....

За 100 тен път го казвам няма да го повтарям повече!!!!ТОВА Е НАЦИОНАЛНО РАДИО И 1 ЧОВЕК ДА Е ФЕН НА ДАДЕН ОТБОР,КОЙТО ИГРАЕ МАЧ ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ГО ОТРАЗЯТ!!!!!
Няма такова нещо каот интерес бе мен,те защо се водят национално раидо тогава,направете си едно радио Левски и там си коментирайте колкото искате!!!Достатъчно голям интерес предизвиква мачът между Черно Море и Мездра!!!!! ти няма как да кажеш колко е интересът....Още повече,че ето мен не ми пука изобщо за Гонзо на феновете на Ботев също на тези на Локо Пловдив,че и София също.....Схващаш ли логиката -светът не се върти около вас!!!!!!Сега става ли ти ясно каква е разликата!!!!!Или пак ще си знаеш своята.....

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:49

MORSKI написа:
SAMP написа:

И защо да е псевдофен,защото ми казва истината и не споделя мнението на великия фен на Левски- Самп.На теб да ти пикам на логиката,казал го фен и не е вярно Левски не уредил този мач,защото не си бил там и не си видял,че той никой от нас няма и да присъства на уговорка,ама значи ли,че тя не е факт!!!!!Оле мале не искам да ти поставям квалификации,но с всяко твое мнение ме караш да се превивам от смях на стола :lol:
Да не ти кажа,че доколкото съм комуникрал с него може би е 100 пъти по-голям фен на Левски от теб,въпреки,че не те познавам той поне не е заблуден като теб!!!!!!

Мислих те за интелигентно момче но ти не се оказа такъв......Мисля,че съм леко по запознат от теб с обстановката в отбора все пак съм от село София а не от мегалополиса Варна.....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 20:53

SAMP написа:Мислих те за интелигентно момче но ти се оказа невероятно ограничен......Мисля,че съм леко по запознат от теб с обстановката в отбора все пак съм от село София а не от мегалополиса Варна.....

Еми браво за теб,аз хора които не уважават чуждото мнение няма как да сметна за интелигенти... В този ред на мисли, ти не си ми от най-приятните събеседници, понеже си като радио и си пееш твоята песен, на висчкото отгоре говориш безумици поне за мен......Аз си изказвам мнението,моят приятел също...Това е.....
Щом смяташ,че не сте уговорили този мач,а сумати хора да твърдят обратното -твой проблем!!!!Смятам тази тема за изчерпана,ако понамалиш самочуствиеот може би ще разбереш,че не е нормално и никъде по света не се прави това-да се обръща такова внимание на толкова маловажна тема,докато се играе мач на 3 отбор в първенството!!!!!!

Върни се в “Черно море”