Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamak
Контакти:

Re: Гонзо-модерният зоро

Мнениеот plamak » 27 апр 2009 19:51

Не се съмнявай, ще вкара и повече от един.

Parmalat

Re: Батков: Аз наредих на Велев да смени Гонзо срещу Бела

Мнениеот Parmalat » 27 апр 2009 19:54

То и Батков ако му каже "Велев ш***й се у г**а и това сигорно ще направи :roll: абе за какво му викат на Велев кокал да не е лапнал на Батето кокала да не пуска та така да държи на него :roll: :? :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!

Мнениеот sandri4ka_1914 » 27 апр 2009 19:55

Така, и за да се защитя след всички тези безсмислени "нападки" ще ви кажа, че да познавам Велев, да знам кога е създаден отбора ( че даже и точен час ), подкрепям идеята Левски и именно заради това не искам треньор като Велев. Да отивам си на стадиона, пея си, но треньор като Велев подкрепа няма да види от мен, а и много хора мислят като мен . Нека сме прости, нека не сме верни фенове, нека ни обиждате , мислете се за най-верните привърженици на ОТБОРА и ни оставете да си съществуваме. ;) Може (и знам, че е имало) години когато Левски е бил и по-зле, но повярвайте ми с Кокала далеч няма да стигнем!
И "душички" не си мислете, че жени не разбират от футбол.
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 27 апр 2009 19:57

Ако е истина - браво на Батков! Беше тъпо Гонзо да продължи да играе - можеше да стане по-лошо!!! Всеки нормален човек в тази ситуация би направил точно това - да извади Гонзо! Когато има за какво да се критикува Ганьо, нека да го критикуваме, но сега ми се струва неуместно да бъде атакуван! Същото смятам и за Велев - време е някои самозабравили се пикльовци от агитката да спрат с простотиите!!! Със сигурност има в хиляди пъти хора, които обичат повече и истински Левски!

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 27 апр 2009 20:03

The deacon написа:Ако е истина - браво на Батков! Беше тъпо Гонзо да продължи да играе - можеше да стане по-лошо!!! Всеки нормален човек в тази ситуация би направил точно това - да извади Гонзо! Когато има за какво да се критикува Ганьо, нека да го критикуваме, но сега ми се струва неуместно да бъде атакуван! Същото смятам и за Велев - време е някои самозабравили се пикльовци от агитката да спрат с простотиите!!! Със сигурност има в хиляди пъти хора, които обичат повече и истински Левски!

ахахаха да той понеже оня мръшляк кокал ли е къв е не може да се сети , че трябва да го смени , смешки в най измисления отбор

koi4i

Мнениеот koi4i » 27 апр 2009 20:09

Ти кой от 3-те фена на слаБия беше???
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 27 апр 2009 20:13

Е значи не Кокала е некадърник, а Батков... Ако наистина Батков реди състава на Левски, мисля, че всичките фенове дето плюхте по Кокала сега трябва да му се извините... ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2009 20:14

slavistite написа:
The deacon написа:Ако е истина - браво на Батков! Беше тъпо Гонзо да продължи да играе - можеше да стане по-лошо!!! Всеки нормален човек в тази ситуация би направил точно това - да извади Гонзо! Когато има за какво да се критикува Ганьо, нека да го критикуваме, но сега ми се струва неуместно да бъде атакуван! Същото смятам и за Велев - време е някои самозабравили се пикльовци от агитката да спрат с простотиите!!! Със сигурност има в хиляди пъти хора, които обичат повече и истински Левски!

ахахаха да той понеже оня мръшляк кокал ли е къв е не може да се сети , че трябва да го смени , смешки в най измисления отбор

Ние поне не помня да сме имали поредица от 4-5 явно продадени мача.Не можа обаче да не се изсереш :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2009 20:16

Еййй тц тц тц! :D :D :D Зоррооо!честно казано мен ме кефи да съм от лошите :mrgreen: !Ела....кххх..кххх....от тъмната(червената) страна и Силата......кххх......кхххх...ще бъде с теб май сън! :D And may the dark(red) side of the Force be with you :D :D :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2009 20:19

delqnski47 написа:Еййй тц тц тц! :D :D :D Зоррооо!честно казано мен ме кефи да съм от лошите :mrgreen: !Ела....кххх..кххх....от тъмната(червената) страна и Силата......кххх......кхххх...ще бъде с теб май сън! :D And may the dark(red) side of the Force be with you :D :D :D

Червеното може да победи синьото само по филмите,прав си! :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”