SAMP написа:MORSKI написа:НА САМП му изтрих мнението-на шльокавица няма да търпя нито наши нито други фенове да пишат!
Иначе не беше прав за почти нищо коеото каза Самп -нямате милиони фенове,Черно Море може и 5 хиляди да има,но залсужава внимание!!!!!!
Обсъдихме я тази тема предълго и широко вече!!
А Това е национално радио,а не радио Левски така,че нашите фенове са асболютно прави!!
Кольо прав си ,че играта ни в последно време не е същата,но е нормално да има спадове.....
абе пич ти нормален ли си бе,вие за какви се помислихте

,какво ме инт. мен черно море?????????????

половин България се интересува от Левски,естесвено,че ще предават мн повече Левски и цска!!!Да не би ж Англия по скаи спортс да дават повече за стоук сити вместо за ман юнаитед.......направи аналогия и съпоставка,аз съм пристрастен ама тва вашто няма граници!!!

Първо ти не си чвекът който да ми акзва аз нормален ли съм или не..Понамали тона.
Второ мен пък какво ме интересувате вие??????Много на сериозно сте се взели!!!!!
Никаква полвоин България не я нтересува не ме разсмивай!!!!
Айде успокой се малко и си свали сините очилца!!!!!!
Ти бъзикаш ли с екаква Англия какви 5 лева??Къде ми сравняваш Англия!На тебе нещо ти има определно!!!!
И ние не уреждаме мачове,защото на мен ФЕН НА ЛЕВСКИ МИ КАЗА,ЧЕ МАЧЪТ ВИ С МЕЗДРА Е БИЛ УГОВРОЕН!!!!!ЩОм стигнахте дотам сами да си признавате,че купувате и продавате...
Като не те интересува Черно Море какво правиш тук бе????Аман от такива като теб!!!!!
и НЕ НИЕ ПРЕКАЛЯВАМЕ,А ВИЕ с вашето високо безочливо самочуствие сте псинали на същата тази ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!ДА ТИ Е ЯСНО ТОВА!!!!!!
тУК ТИ ГО КАЗВАТ СУМАТИ ХОРА ТИ ПАК СИ ЗНАЕШ ТВОЯТА МНОГО ЖАЛКО ЗА ХОРА КАОТ ВАС!!!!!!
Гонг и Дарик са национални радиа,ако бяха СОФИЙСКИ ТОГАВА ИМАХТЕ ПРАВО Д АГОВОРИТЕ,НО ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ!!Разбираш ли какво значи това?????