Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: БФС: Карвальо е футболист на Левски

Мнениеот staria » 31 мар 2011 16:21

zizilot написа:До днес СТК все още не се е произнесла, че състезателните права на Карвальо с Локомотив (Пловдив) са прекратени. Към този момент Карвальо се води футболист на Локо Пд и към електронната система на ФИФА.

Ами защо не можем да го картотекираме, като той си е картотекиран?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 мар 2011 16:23

zizilot написа:чуда се на теб кой ти е да не се заяждаме той има още действаш договор с локомотив чети какво пиша а за българския не говори от северозападна България съм а всички знаем къде най малко турци е имало за това намека за езика ти най малкото е несериозен.

В северозападна България още не се е разчуло май, че в бългрският език има препинателни знаци, а? Няма лошо.

zizilot

Мнениеот zizilot » 31 мар 2011 16:23

А какво се случва с него, с договора му с Левски, Локомотив Пловдив?

- Чуйте, към момента делото и процесът са във ФИФА. Следователно чакаме, ако ФИФА оторизира Базил, да преподпише договор с клуб по свой избор, ако има такъв. Знаете, има два месеца до края на трансферния пазар. Така че господин Коко Динев каза, че ако играчът иска да се върне при него, той ще преподпише договор. Това е.

- Но Българският футболен съюз не приема да го направи (да го картотекира) защото според тях той има договор с Левски. Какво може да направите относно това?

- Не знам. Трябва да се разтълкува от ФИФА. Той трябва да играе, трябва да живее.

- Ако в един момент от Левски решат, че искат да си върнат Базил де Карвальо, това възможно ли е?

- ФИФА трябва да реши. В момента не може да се направи нищо по отношение на самата мен и на играча. Смятам, че ще намерим решение, защото за мен това е нормално, все пак съм агент. Но за съжаление, от Левски не пожелаха да го изчакат. Така ФИФА сега трябва да даде становище. това го казва мадам Ба.

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 31 мар 2011 16:28

zizilot написа:До днес СТК все още не се е произнесла, че състезателните права на Карвальо с Локомотив (Пловдив) са прекратени. Към този момент Карвальо се води футболист на Локо Пд и към електронната система на ФИФА.

Е това се вика кон с капаци.Не може да вникне в това,което му пиша и това си е,ама то трябва човек да може да мисли малко.
За да пише в електронната система на ФИФА,че играча е на Левски.Той трябва да бъде картотекиран в БФС от Левски.Тъй като той няма картотека от Левски и от никой друг отбор.Нормално е последната му картотека като действащ футболист да се има на предвид.Ти какво искаш да пише във ФИФА-безработен.
Писна ми да се разправям с теб.Не гледай нещата толкова повърхностно,а помисли за какво ти говоря от 1 час.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 мар 2011 16:28

Общо взето всички говорят ПОЧТИ едно и също,ама не се "слушате".Локомотивци твърдят,че Карвальо ще играе в Локо Пд,защото бил разтрогнал с Левски.
Левски също твърдят,че Карвальо ще играе в Локо Пд,просто,защото той СИ Е играч на Локо Пд и НИКОГА не е бил играч на Левски.Обаче "великият адвокатин" Г.Градев размъти главата на африканчето и на Локото,че щял да изкрънка некви пари от Левски(щото толкоз е огладнял горкия) и сега неговият клиент не знае на коя планета се намира.Хак да му е!Като си взема Градев за адвокат!Абе,аланкоолу...Поразпитай малко бре!
Впрочем,от Локото като са толкоз "показвателни",що не покажат "разрешението" на Карвальо да играе,дето ФИФА,ФАФА или ФУФА му го били дали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

zizilot

Мнениеот zizilot » 31 мар 2011 16:29

Ето ти мадам Ба какво ви казва-А какво се случва с него, с договора му с Левски, Локомотив Пловдив?

- Чуйте, към момента делото и процесът са във ФИФА. Следователно чакаме, ако ФИФА оторизира Базил, да преподпише договор с клуб по свой избор, ако има такъв. Знаете, има два месеца до края на трансферния пазар. Така че господин Коко Динев каза, че ако играчът иска да се върне при него, той ще преподпише договор. Това е.

- Но Българският футболен съюз не приема да го направи (да го картотекира) защото според тях той има договор с Левски. Какво може да направите относно това?

- Не знам. Трябва да се разтълкува от ФИФА. Той трябва да играе, трябва да живее.

- Ако в един момент от Левски решат, че искат да си върнат Базил де Карвальо, това възможно ли е?

- ФИФА трябва да реши. В момента не може да се направи нищо по отношение на самата мен и на играча. Смятам, че ще намерим решение, защото за мен това е нормално, все пак съм агент. Но за съжаление, от Левски не пожелаха да го изчакат. Така ФИФА сега трябва да даде становище.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 мар 2011 16:31

deepblue1963 написа:Общо взето всички говорят ПОЧТИ едно и също,ама не се "слушате".Локомотивци твърдят,че Карвальо ще играе в Локо Пд,защото бил разтрогнал с Левски.
Левски също твърдят,че Карвальо ще играе в Локо Пд,просто,защото той СИ Е играч на Локо Пд и НИКОГА не е бил играч на Левски.Обаче "великият адвокатин" Г.Градев размъти главата на африканчето и на Локото,че щял да изкрънка некви пари от Левски(щото толкоз е огладнял горкия) и сега неговият клиент не знае на коя планета се намира.Хак да му е!Като си взема Градев за адвокат!Абе,аланкоолу...Поразпитай малко бре!
Впрочем,от Локото като са толкоз "показвателни",що не покажат "разрешението" на Карвальо да играе,дето ФИФА,ФАФА или ФУФА му го били дали?

Ще изкрънка не, ами и пушек ще се вдига. Базил не е малоумен български селянин, който не си знае правата. До ушите сте в лайна.

zizilot

Мнениеот zizilot » 31 мар 2011 16:34

Стария не знам колко си стар прочети интервюто на г-жа Ба от преди малко какво казва жената и тогава пиши глупости стига си чешайте езиците като клюкарки.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 31 мар 2011 16:34

Колкото и да си спорим тук,това е "отговора" на "синьото" БФС,който определено се дължи на натиска на синия клуб и в частност собственика му! ПЪЛЕН АБСУРТ И БГ МАЛОУМИЕ за пореден път! До вчера от самото БФС категорично твърдяха,че Карвальо НЯМА договор с Левски а сега изведнъж го признаха!!!????????????????? Разбирам,че болката на Батков е огромна от начина,по който сам се прецака?!...............Нямам думи............! Няма човек в тая държава,който да ме убеди,че този номер не е умишлен!!!!!!! Карвальо е изключителен футболист и това всички у нас го знаят! Именно заради тази причина и заради очевидно,постоянно стабилизиращия се и "растящ" нагоре Пловдивски клуб,някои хора,по този начин се стараят да затруднят Локомотив да върви напред! Всички знаем формата на останалите бг. отбори и с връщането на Базил при черно-белите,Пловдивския Локомотив се превръща в основен фаворит не само за купата ами и за сребърните медали,като вземем в предвид и програмата до края!!!!! В най-добрия случай за Пловдивчани,казуса ще се реши едва към края на първенството ни,след като са минали срещите на сцка и Левски в Пловдив! Това е ясно като бял ден! Всичко останало като размисли и хипотези са празни приказки!!!!!!! Сега ние като фенове и клубно ръководство сме повече от ДЛЪЖНИ да протестираме сериозно,докъто този пореден,роден абсурт не бъде прекратен! Ква стана сега тя?......."царя дава,падаря не дава"!? Бобито и за президент на УЕФА да го изберат,нищо не става от него и от родното ни БФС! Това е истината!!!!!!!
Последна промяна от fire на 31 мар 2011 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 мар 2011 16:38

Какъв е този договор в БФС между ПФК Левски и Базил де Карвальо, договор, който днес е част от спънката по картотекиране?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Локо Пловдив”