1913 написа:Проверили сме в архивите на БНТ, няма записи от тези мачове. Допълнително, неотдавна имаше пожар в един от архивите им, така че още неща са загубени.
Някъде из мрежата бях попадал на кадри от този мач през 1991, но беше много отдавна
...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1913 написа:Проверили сме в архивите на БНТ, няма записи от тези мачове. Допълнително, неотдавна имаше пожар в един от архивите им, така че още неща са загубени.
krum_kravov написа:1913 написа:Проверили сме в архивите на БНТ, няма записи от тези мачове. Допълнително, неотдавна имаше пожар в един от архивите им, така че още неща са загубени.
Някъде из мрежата бях попадал на кадри от този мач през 1991, но беше много отдавна
...
1913 написа:krum_kravov написа:1913 написа:Проверили сме в архивите на БНТ, няма записи от тези мачове. Допълнително, неотдавна имаше пожар в един от архивите им, така че още неща са загубени.
...
Човек, даваш ми надежда
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта