Tрябва ли Лотар Матеус да бъде освободен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

gtuy
Контакти:

Re: Любо Пенев: Матеус започва леко да ме дразни

Мнениеот gtuy » 31 мар 2011 15:44

Кой пък си ти че да те дразни Матеус.Гледай си нареденото първенство и си мълчи.Никой не ти иска мнението.Може Матеус да не е кой знае какъв треньор, но не си ти човека който да му търси сметка.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 31 мар 2011 15:51

Мен пък леко почнаха да ме дразнят Любо Пенев и Зума. За първи път от 4, 5 години видях някаква светлинка в тунела на Националният ни отбор и взеха че се разприказваха. Надявам се, журналистите да са изопачили думите на Любо Пенев, когото харесвам като тренер.
Последна промяна от MCMXIII на 31 мар 2011 16:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 31 мар 2011 15:54

Умникът Пенев никога не ми е бил от любимците, но сякаш има право. Няма смисъл да се разкарват играчи на екскурзия ако няма да играят. Особено в контроли трябва да играят всички, иначе за какво ги викаш?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 мар 2011 16:04

Да сме играли два официални мача съм съгласен, но при положение, че едното е контрола и малко или много е редно всички повикани да бъдат пуснати, в случая Пенев е прав, както беше прав и Иван Стоянов, когато Мъри го пусна 20 секунди.
Тези които не взеха участие малко или много им се нарушава тренировъчният процес.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 31 мар 2011 16:04

Според мен Любо има право.За какво ги взима Матеус за бройка ли.Преди време от Левски негодуваха,сега и от Литекс.Момчетата от ЦСКА същата работа,половината играха другите гледаха мачовете отблизко.Сега чета имало за тях извънредни тренировки,няма лошо.Два лагера,пътуване със самолети,нз мисля че се натрупва умора,връщат се извънредни тренировки пак натоварване,утре мач.Недай си Боже се контузи и изгърми за няколко месеца какво правим.Сигурно Бойко Борисов пак ще е виновен за нещо.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 31 мар 2011 16:14

krum_kravov написа:Умникът Пенев никога не ми е бил от любимците, но сякаш има право. Няма смисъл да се разкарват играчи на екскурзия ако няма да играят. Особено в контроли трябва да играят всички, иначе за какво ги викаш?

+1 Това наистина е така,поне да го пуска за 20-30 мин, Бодуров,Трифонов,Галчев хич не играха и в 2-та мача ...

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 31 мар 2011 16:19

Виждам, тука във форума повечето разбират от футбол повече от Матеус. Предлагам Матеус да го изгонят и вие да заемете неговото място на ротационен принцип.

Ако ви дразни нещо друго, кажете и него да отстраним.

Некои хора усещат че ги изтлъскват в периферията на футбола у нас и почнаха да нервничат. :mrgreen: Чичовото и то.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 31 мар 2011 16:23

Матеус иска да налага 1 състав и да го вижда в приятелските срещи ...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 31 мар 2011 16:25

batty написа:Виждам, тука във форума повечето разбират от футбол повече от Матеус. Предлагам Матеус да го изгонят и вие да заемете неговото място на ротационен принцип.

Ако ви дразни нещо друго, кажете и него да отстраним.

Некои хора усещат че ги изтлъскват в периферията на футбола у нас и почнаха да нервничат. :mrgreen: Чичовото и то.

+

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 мар 2011 16:35

Ми чичовото да каже на Матеус, че не иска футболистите му да се разхождат само, ако няма да играят и готово. Това е в правото на кулба. Е, дали ще се стане като с Домо - най-вероятно да. Утре в други ден пък ще излзе някой и ще каже, че Матеус много го дразни, щото не вика негови играчи, които се представят добре.

Пък какво сравнявате случката с Иван Стоянов. Ще дойде някакъв играч, чиято кариера върви само на долу и ще ми каже: "Аз не съм играч за 20 секунди!" Разбира се, че и да иска няма да го пусна повече.

Ако ще вземаме играчи и ще ги пускаме само за да са доволни клубните им треньори - какъв национален отбор, кви пет лева?

Иначе оправдавате Пенев, щото било контрола, трябвало да се пробват играчи и пр. Ама ако Кипър отново ни бяха напълнили кошницата, щяхте да ревнето що пуснал тоя, що пуснал оня. Що бутал отбора, като играта вървяла (б.р. не губил. Поне не много).
Те играчите ни станаха толкова големи звезди, че сякаш нивото им не е за националния на България, ами за това на Испания.

Честно казано в момента не виждам нито един играч, когото Матеус да изгони и да падне формата/да окаже влияние на играта. Може би само Михайлов, заради наиситна добрата си форма, както и Стилиян заради големия си опит и рутина. И то до толкова, че сме свинали да го виждаме.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Национален отбор”