ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот more » 27 апр 2009 18:28

BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.

Аз пък не искам да слушам за най-сърцатия евроидиот.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 18:28

BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.

То си личи колко ти е акъла щом Гонзо ти е идол.Пък че си нямаш и грам понятие от футбол ти личи още повече.Бегай у лево теленце :mrgreen:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:29

Enravota написа:Много ясно че ще предават за Гонзо. Колко мислиш че се интересуват от неговото състояние и колко се интересуват от мача на Черно море...
Пазарна икономика...търсене->предлагане...как да го разбереш

Със сигорност от състоянието на Гозно се интересуваш ти и баба ти!!!!От мачът на моряците се интересува поне половин Варна!!!!!!!!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:29

MORSKI написа:

АЛО ГРАЖДАНИНА НАКАЗАНИЕ ЛИ СИ ПРОСИШП???мЕН ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО СТАНАЛО С ГОНЗО ДА ТИ Е ЯСНО!!!!Както и на половин Варна не и пука....Внимавай какви неща говориш,че за неприличен език мноог бързо ще напуснеш този форум!!!!
За мен селски беше вашият мач срещу Беласица!!!!

Именно 1/2 Варна не се интересува останалата част от България обаче се интересува...
Какво да се прави? Във Варна няма ли някое варненско радио да го отрази този мач не би било зле нито пък сложно...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:32

MORSKI написа:
Enravota написа:Много ясно че ще предават за Гонзо. Колко мислиш че се интересуват от неговото състояние и колко се интересуват от мача на Черно море...

Със сигорност от състоянието на Гозно се интересуваш ти и баба ти!!!!От мачът на моряците се интересува поне половин Варна!!!!!!!!

със сигОрност е така ;) излез подишай чист въздух и не заплашвай по този да кажем жалък начин ;). Хората са си направили сметка какво да предават и със сигОрност знаят, кое се чака от повече хора.
Това аз и ти няма как да го изясним.
Лек ден

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:34

Enravota написа:
MORSKI написа:

АЛО ГРАЖДАНИНА НАКАЗАНИЕ ЛИ СИ ПРОСИШП???мЕН ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО СТАНАЛО С ГОНЗО ДА ТИ Е ЯСНО!!!!Както и на половин Варна не и пука....Внимавай какви неща говориш,че за неприличен език мноог бързо ще напуснеш този форум!!!!
За мен селски беше вашият мач срещу Беласица!!!!

Именно 1/2 Варна не се интересува останалата част от България обаче се интересува...
Какво да се прави? Във Варна няма ли някое варненско радио да го отрази този мач не би било зле нито пък сложно...

Мислиш ли,че на феновете на Ботев или на феновете на Локото им пука или на Спартак Варна!БЕ ЗА много велики се взехте бе!!1ще ти кажа една простичка истина-НИТО ВИЕ,НИТО ЦКСА СТЕ ОТБОР НА НАРОДА!!!!НИКОГА НЕ Е БИОЛО И НЯМА И ДА БЪДЕ!!!!!Ако не го проумееш още по-зле за теб!!!!
Освен това има нещо което се казва НАЦИОНАЛНО РАДИО ГОНГ,щом е национално са длъжни да предават мачът сега ясно ли ти е????
Толков али няма там янкоя софийска медия да ви излъчи как си избърсал задника Гонзо или какви обувки носел днес Велев-питам аз?????Че заниамвате тука Варна и другите градове на които не им пука с вашите простотии!!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 апр 2009 18:35

Кой е Гонзо?
Играча Гонзо е доказан евро-некъдърник,провалил отбора си в много евромачове.Провалил се даже в едно селско за мащабите на Франция отборче като Рен,където бездарността му стана пословична.Еврокариерата му премина в невзрачни и жалки отборчета като Газиантеп,Самсунспор,Риека и Чайкурризеспор.Гонзо е просто едно жалко футболситче без никакви качества,един симулант за дузпи,един циркаджия,дето само знае да удря лакти.В заключение - "легендата" Гонзо не е достоен даже да лъска обувките на Кривия

Кой е Черно Море?
На първо място отбор с поне 200 000 фенове и най-популярния отбор в Източна България.Първи шампион на България.Отбора дал на България играта футбол.Отбор спечелил първия международен трофей за българския спорт изобщо.Черно Море е повече от институция,Черно Море е легенда,мит,религия.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 18:36

Вече се разбрахме по темата, слушаме си мача по novsport и това е. Отворете си една тема за Гонзо и си пишете в нея. Мене не ме интересува нито Левски, нито Гонзо и въобще не поглеждам като видя заглавия относно тях във форума. Така че си намерете някакво друго занимание и чао :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:36

Enravota написа:
MORSKI написа:

със сигОрност е така ;) излез подишай чист въздух и не заплашвай по този да кажем жалък начин ;). Хората са си направили сметка какво да предават и със сигОрност знаят, кое се чака от повече хора.
Това аз и ти няма как да го изясним.
Лек ден

Лек и на теб и,ако ми акжеш куде в псота си съм зпалашвал би било добре :!: :!: :!: Понеже аз не заплашвам,а се дразня на ширещата се простотия...И високото самочувтствие без покритие на доста хора!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 апр 2009 18:36

Ти па си гледАл сите играчи на "Левски" от 1914-а насам, та се изказваш компетентно Изображение
Именно защото е спортно, трябва отделя внимание на всички отбори, а не само на 2 и най-вече на "Левски".Когато стане частно радио на Томислав, с име "Радио "Левски"....тогава да си дрънкат само за сините мунчЕта.Засега "Гонг" е част от "Дарик", което пък е национално радио.Ако в момента тече мач на "Левски", дори и контролен, със сигурност програмната схема ще е променена :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Черно море”